Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez celibat. I to Mąż sie bardziej obawia niz ja
ale jeśli dzisiaj na USG bedzie wszystko ok to chyba go zgwalce troszkę.
Jakos mam przeczucie, że to bedzie dziewczynkamoja Mama tez tak mowi. Jednak Maz wciaz zyje nadzieją, że bedzie syn
A widzicie ja wciaz nie uzupełniłam listy, a to dlatego ze nie mogę jej edytować na iPadzie, muszę w końcu dopaść laptopa i nadrobić zaległości.
Co do tematu imion to ja jestem Malwina, Mąż Piotr.
A fasolka bedzie albo Zosia albo Lilianaa jak bedzie chłopiec to bedzie psikus
miał być Franciszek, ale pojawił sie ostatnio w dość bliskiej rodzinie wiec może Ignacy?
Zobaczymynajważniejsze, żeby Maleństwo było zdrowe
Trzymajcie kciukigosiunia lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Eklerka masz rację dziecko teraz najważniejsze
Ja żyję w celibacie od końca sierpnia i jakoś muszę to przeżyć ale dla dziecka warto
Witaj w klubie - z tym ze jak od połowy sierpniaA jakie rzeczy mi się śnią
Potem wstaje przerażona i szukam krwi
03.02.2014 -
Dzięki dziewczyny, też jestem zakochana w tym zdjęciu i moim małym człowieczku
A o zakupach też musze po malu pomyśleć, bo chodze cały czas w spodniach takich leginsowych albo w spódnicy na gumce. Dzinsów swoich nawet z szafy nie wyciągam, żeby się nie męczyć. Ale co tu kupić, spodnie ciażowe na mój brzuch chyba będa za duże... Nie znam się nawet na modzie ciążowej.
Najlepiej było by zakładac leginsy i jakieś tuniki, tylko te ciuchy sklepach zwykłych zaraz będą za małe a i więc tuniki to raczej typowo ciążowe by sie przydały. O kurtce zimowej już nie wspomne... szkoda mi kupować tak na jeden raz no ale co innego założe... Moja będzie na pewno za mała.gosiunia lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja od kilku tygodni mam sny erotyczne, ale takie, że przeżywam orgazm... w życiu bym nie pomyślała.
Ja już tylko ubieram jeansy na gumce, legginsya ja teraz kupiłam sobie kurtkę zimową nie tylko ciążową
za 100zł nówke
koleżanka się smiała, że za mała będzie ale jak wypchałam brzuch to przytaknęła, że się zmieszczę
gosia86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
dzieki Magic. też mam napisane 75 acard;) już zakupiłam
co do braku sexu to ja też od sierpnia, i dalej mamy zakaz mam się oszczędzaćmoze na święta dostaniemy chociaż przyzwolenie;) ale dzidzia najważniejsza;*
ja też chodze w jeansach na gumce i leginsach, w swoje stare dżinsy mieszcze się ale jest mi poprostu niewygodnie;)Magic lubi tę wiadomość
-
Ofelaine ja też się dołączam do ochów i achów zdjęcia Maluszka :*
Co do celibatu to myślałam że się wyżyję seksualnie w ciąży no ale życie płata nam różne psikusy
Ja tez mogę edytować listę tylko z laptopa więc jeśli mogę prosić to proszę zmieńcie mi datę porodu na 11.05 i wizyty mam 6.11 usg a zwykłą 12.11
Z góry dziękuję:* -
A my celibatu nie mamy i żadnych zakazów od gina też, ale marnie nam wychodzą igraszki bo libido spadło na początku ciąży a sama też się bałam serduszkowac. Teraz mam takie napady chcicy parę dni a potem znów przechodzi i seks mógłby nie istnieć. Ale póki co maż nie narzeka, z resztą on nie jest z tych co muszą codziennie lub co dwa dni współżyć.
Magic, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Kochane ja już po wizycie:) Jestem szczęśliwą mamuśką
A widok mojego męża kiedy patrzył na nasze dziecko- bezcenne. Mój dzidziuś jest starszy o tydzień wg usg ma 7 cm. Przezierność karkowa 1.3 mm. Tetno płodu 158/min. Według lekarza jest wszystko dobrze. Dzidziuś wydawało mi się że miał kciuk w buzi na początku potem ruszał rączkami jakby boksował to mój mąż powiedział że to bokser po tatusiu. Nie zobaczyliśmy płci bo nie było widać jeszcze. Pępowina nam zasłaniała. Ale supeeer:))) Pochwaliłabym się zdjęciami ale jeszcze nie wiem jak Wy dodajecie je tutaj na forum.
Magic, gosia86, nojaniewiem, AGA 30, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Magic ja też mam często sny erotyczne...nigdy tak nie miałam. Ja mam orgazm nawet. Takie skurcze dostaje jak wtedy kiedy dochodze w trakcie seksu. Ale sny są dziwne przyznaje jakieś takie do mnie nie podobne:P
Ja już na szczęście mogę się serduszkować , dostałam pozwolenie ale przy nie których pozycjach mnie boli.Magic, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Czarna panda gratulacje bardzo się ciesze u mnie NT tez 1,3 mm
a zdjęcie możesz wrzucic przez stronkę zapodaj, po lewej stronie klikasz: na forum, wrzucasz zdjęcia ustawiasz wymiar 500x500 i kopiujesz tu link z kodem zaczynajacym sie na URLczarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość