Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pompon, mam taki sam brzuszek jak Twój
Ewelcia, było narzygać bezpośrednio na nią!
Ja narazie jestem pozytywnie zaskoczona reakcją babci męża. Najpierw przyszła do mnie i opowiadała jak to w ogóle nie chodziła do lekarza w ciąży i pracowała do porodu i tachała ciężkie rzeczy aż mąż ją ochrzaniał. Ale potem stwierdziła, że ona to nie miała takich problemów jak ja (w sensie wymiotowania) i że mam o siebie dbać. A potem nawet dostałam ochrzan, że sobie sama bramę otwieram wjazdową (bo jest manualna i ciężko chodzi) i że mam ją wołać jak potrzebujępompon, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ale macie piękne brzuszki
Czarna panda kciukam za wizytę
A myśmy pospali 2 godzinki, aż...
Mi to się objawy 1 trymestru z 2 pozamieniały. Bo teraz mam intensywniejsze mdłości, zgagę i senność i zmęczenie od 2 dni.
Gosina gin widać beznadziejny. Co teraz zrobisz, zmieniasz na kolejnego czy zostajesz przy jednym na nfz.?gosiunia lubi tę wiadomość
-
Zostaję przy jednym na nfz
Nie mam już siły szukać nowego i nie chcę już żeby mnie kolejny macał
Problem L4 mam z głowy, na badania skierowanie dostanę od endokrynolog lub zrobię na kartę ciąży w luxmed, sprzęt od usg w tej placówce nfz mają lepszy niż luxmed
Nawet się cieszę że mnie nie zbadał dzisiaj, ale gdyby nie lekarka z nfz to w luxmedzie jeszcze nie byłam badana od początku ciąży wiec to chyba tez nie halo??
Agusia widzisz i babcie potrafią zaskoczyć czymś pozytywnym
My o tej ciąży jeszcze nie mówiliśmy babci męża, szczerze przyznam że nie przepadam za nią. Rodzina męża oficjalnie dowie się chyba dopiero teraz na wszystkich świętychWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 14:58
-
To mój brzusio:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/560a2d1d993d.jpg
Czasami miałam taki się się bardzo najadłamwięc jakoś dużej różnicy nie widzę u siebie
I zdjęcie dzidzi:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1bc3527ef83.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 15:12
pompon, gosiunia, gosia86, Bluberry, Magic, PIGULSKA, AGA 30, czarna panda lubią tę wiadomość
-
U mnie w rodzinie na razie wie tylko mama, a u mojego jeszcze nikt, jakoś czas leci,a zebrać się ciężko
ale chyba właśnie z początkiem 2 trymestru jakoś poinformujemy. Naleśniki to ja bym zjadła na słodziutko. I w ogóle najbardziej na świecie łażą za mną świeżutkie truskawki, o mamooooo jak bym zjadła łubiankę, albo ze dwie
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ofelaine i pompon piękne te wasze brzusie
Ofelaine ale ładne zdjęcie brzdąca-taki fajny wyraźny zarys buźki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 15:31
madziorek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Karolcia ja musiałam donieść zaświadczenie że jestem w ciąży. Nie wiem w sumie po co im, ale jak p. Bożenka prosi - nie warto jej odmawiać
Dzisiaj byłam w pracy zanieść l4pogadałam z koleżankami
Ogólnie jak ktoś mnie dzisiaj widział to przerażenie w oczach że taaaaki brzuch a to dopiero 12 tydzień- no ale mogę być gruba - ważne żeby dziecko zdrowe
03.02.2014 -
gosiunia wrote:Ofelaine i pompon piękne te wasze brzusie
Ofelaine ale ładne zdjęcie brzdąca-taki fajny wyraźny zarys buźki
Też mi się podoba, akurat doktorowi udało się uchwycić ten moment, że maluch ustawił się fajnie z profila i cyknął. Bo ogólnie wiercił się na usg genetycznym i odwracał do nad pleckami
Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:
Eklerka a jak z tym zwolnieniem?lapiesz sie jyz na wszystkie uprawnienia?
Niestety byłam zatrudniona od 7 września, więc żeby mieć płatne to powinnam przepracować do 7 listopadaTrudno, jutro dostanę pensję za te tygodnie, w których pracowałam, a potem stracę tylko tydzień zwolnienia. Do pracy na pewno nie wrócę, tym bardziej, że każdy mi wmawia, że u mnie te problemy z serduchem na tle nerwowym, a tak jak wspominałam w pracy ostatnio nie było dnia bez przynajmniej dwóch awantur czy wyzwisk i pretensji ze strony klientów...
Bąbelek ważniejszy niż pieniądze, więc niech rośnie w sprzyjających warunkach
Też rozglądam się za spodniami ciążowymi. Wpadły mi w oko jeansy z bonprixu, ale nie wiem jak dobrze dobrać rozmiar na podstawie wymiarów z tabelki i cena też powala...
A co do witaminek, ja łykam Centrum Materna -
Mierzysz te spodnie w których czujesz się najlepiej - biodra, szerokość uda, długość ale po wewnętrznej od strony kroku, i porównujesz z tabelką.
Dzięki temu mam mnóstwo spodni, spódnic oraz sukienek z allegro - po naprawdę okazyjnych cenach. Przed ciążą dorwałam sukienkę z HM za 20 zł - nowa z metkągosia86 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Malink_a wrote:My dzisiaj idziemy na USG na 19
mam nadzieje, ze. Nam Fasolka ładnie pomacha i pokaże sie w całej okazałości
Moze tez ujawni co ma miedzy nóżkami?
No jak będzie spał to taki da się podejrzeć
mi koleżanki mówiły, że u nich w 13-14 tygodniu już widać było płeć, ale tylko chłopców
dziewczynki dopiero później
wiadomo, czasami i one pokażą się wcześniej
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018