Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trochę nie na temat, ale w następny poniedziałek idę na przebieraną imprezę w stylu amerykańskim i nie bardzo mam pomysł za kogo mogłabym się przebrać.
Jakieś propozycje może macie?
strój stewardessy odpada bo w zeszłym roku byłam tak przebrana w tym samym gronie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 16:03
-
wiem, że ktoś już będzie w takim stroju
Myślałam może o "the nanny", ale jedna z dziewczyn chce się przebrać za Peggy ze świata wg Bundych i nie wiem czy nie będziemy pokrywać- Bo obie nosiły super dopasowane ubrania i miały natapirowane włosy
albo może dee Dee z labolatorium dextera (bajka) ale mam rude włosy a ona to blondynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 16:12
-
Ja tak tylko na chwilkę
Moze mało pisze ale podczytuję Was
W piątek na badaniu USG dzidzia cała piękna i zdrowa i na 90% dziewczynka
Termin na 6.05Rika, nadulek, AGA 30, Ewelcia, gosia86, czarna panda, beti97, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
marzenia się spełnią -
Hej trzymam mocno kciuki za jutrzejsze wizyty,na pewno bedzie wszystko dobrze
a ja jutro wracam do pracy nadal z katarem i juz mam dola ze musze tam siedziec. Ale dla swietego spokoju przemecze sie jeszcze 3 tygodnie. Poza tym samopoczucie takie sobie,bez energii.
-
A ja mam dzisiaj strasznego doła. Siedzę i ryczę bez powodu
Mojego M nie ma więc pewnie z nudów po prostu chce mi płakać... nie mam siły na nic po prostu.... co je będę robiła na tym zwolnieniu lekarskim? ryczała codziennie? Dziewczyny ja na prawdę chyba złapałam depresję ciążową....masakra
sorki że zanudzam ale nawet nie mam komu się wygadać
-
Magic Mim na pewno jutro będzie dobrze:*
Nadulek to obie jutro zaczynamy II trymestr
Ewelcia tulę Cię:*
Ewelinke też chcialam oglądać ten film ale teść wolał oglądać anatomię głupoty nawet dzisiaj powtórki nie mogłam obejrzećbo pan i władca miał pilota
I powiem wam że wszędzie dobrze ale w domu najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 19:08
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ewelinkie wrote:Ewelcia a może takie nastroje przez szalejące hormony? Nie martw się Kochana!
Ja dziś miałam to samo.. mąż dziś do mnie powiedział, że ma nadzieje, że przyjdzie kiedyś czas, że będzie mógł obejrzeć cały mecz (bo wczoraj pozwoliłam mu oglądać mecz Bayernu z Borussią, ale jak o 20.00 zaczął się film "nad życie" to przełączyłam, a zostało 20 minut do końca meczu). No i jak dziś mi to wypomniał, to ja w ryk, że nie musi się tak na mnie żalić i tak dalej.
Na początku myślał, że ja żartuje, że płacze bo wkońcu nic takiego nie powiedział, a ja zaczęłam płakać i już, nawet nie wiem, chyba przykro mi się zrobiło, że tak powiedziałsama nie wiem
Ja również jestem płaczką i często walczę z taką małą deprechą. Mam jakieś dziwne kompleksy i robię się zazdrosna o męża ale zrobiło mi się tak od kiedy jestem właśnie na L4. Dzisiaj i wczoraj na połowie nagrobkach miałam zły w oczach bo jakoś mi było żal a na jednym poprostu się poryczałam. A w piątek był film hmm zemsta tytanów czy coś takiego i też się na nim rozpłakałam!;)Hormony widocznie w nas się tak gromadzą i szaleją -
Karolcia88 wrote:Dziewczyny trochę nie na temat, ale w następny poniedziałek idę na przebieraną imprezę w stylu amerykańskim i nie bardzo mam pomysł za kogo mogłabym się przebrać.
Jakieś propozycje może macie?
strój stewardessy odpada bo w zeszłym roku byłam tak przebrana w tym samym gronie..Karolcia88 lubi tę wiadomość
-
Cześć a ja właśnie wróciłam z galerii, jestem mega zadowolona, nic tak nie uszczęśliwia jak zakupy;)(poza usg) Będę teraz elegancką ciężarówką
, kupiłam upragnione ciążowe rurki w hm, poza tym koszule, torebkę, sukienkę i sweterek tunike
wszystko z miejscem na brzuszek ale w nieciążowych sklepach.
Swoja droga ubrań typowo ciążowych jest jak na lekarstwo, u mnie tylko w hm i c&a i tak szczerze to albo brzydkie albo za kosmiczna cenePIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj najpierw chodziłam jak osa. Mój B. stwierdził, że chyba w tym czasie przypadałaby @ więc mnie jeszcze bardziej rozjuszył. Później imieninki u siostry, tu mi humor wrócił. No i mój mężczyzna zabrał mnie do H&M i kupił ciążowe rurki za 79,90 zł. Świetnie się w nich czuję i nie cisną w brzucho. Później wrócę tam po jakąś gustowną bluzeczkę.
-
Witajcie!
Trzymam kciuki za wszystkie badania w nadchodzącym tygodniu!
Jakoś ja nie odczuwam zmian nastroju. Ale pamiętam że w pierwszej ciąży to potrafiłam płakać gdy słyszałam muzykę zaczynającego się filmu "PAcyfik". Mój mąż miał ze mnie ubaw
Jeśli chodzi o zajmowanie TV to my nie mamy problemu. Mój nie lubi piłki nożnej. Zazwyczaj oglądamy jakiś film razem albo mąż gra w gry na kompie a ja oglądam co chcę ;)Albo szydełkuję
Dziś byliśmy u teściów. Teściowa po obiedzie wzięła moją córcie na spacer żebym ja mogła się zdrzemnąć - tak też zrobiłam
Acha! Byliśmy też na zakupach kupiłam w Reserved setwrek typu "nietoperz" także sporo miejsca na brzuch a i normalnie można taki sweterek ubrać. Rękawiczki kupiłam a córce piękną czapkę, mąż kurtkę - każdy coś musiałgosia86, PIGULSKA, kika79, gosiunia lubią tę wiadomość