Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magic mnie maca moja siostra
i tesciowa tez mnie wymacała wiedziałam że będzie się cieszyć ale nie spodziewałam się że aż tak.
Trochę jestem zła na teściów bo myśleliśmy że nikomu nie powiedzieli a okazuje się że od strony teścia wie cała rodzina
Bluberry wiem co to za stres z kredytem my załatwialiśmy w 2011 i wtedy też pojawiły się pierwsze siwe włosy
Ale teraz już ponad dwa lata na swoim wynagrodziły ten stres -
Bluberry a nie czekacie do nowego roku? Bo mają sie zmienić warunki kredytowe na lepsze
moja znajoma własnie czeka bo chcą większe mieszkanie wziąć
No ja mam nadzieję, że mój teść nikomu wczoraj nie powiedział, bo był u swoich braci na wsi. Ja poprostu nie chce by ktokolwiek z nich wiedział. Nie przyjeżdzają, a wymagają by do nich się jeżdziło, bo jak to kiedyś jedyna siostra teścia powiedziała "macie lepszą drogę", bo kurwa nie wiem z wiatrem jedziemy? Przecież to ta sama droga do cholery! i od tamtej pory powiedziała, nie ma bata nigdy do nich juz nie pojadę.KotMisia, gosiunia, kika79 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://allegro.pl/wozek-gondola-spacerowka-sprint-plus-baby-design-i4742782237.html
Polecam ten wózek mam go po pierwszej córce - i był z nami wszędzie w górach, nad morzem, na mazurach - przeciorany w najróżniejszych warunkachA mój mąż to ma podejście czysto męskie i spuszczał go ze schodów (oczywiście bez dziecka) i wózek ma 5 lat i żyje
i nic sie nie pourywało!!
Poza tym polecam Wam firmę baby design - nasza polska - ceny OK, wszystkie atesty, ISO itp.
ooooooo kredytJeszcze 26 lat do spłaty
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
My niby mamy wózek po siostrzeńcu, ale nie wiem czy nie będę marudzić mężowi, żebyśmy pomyśleli o czymś co będzie mi się mieścić do bagażnika (bo ten od siostry mi się nie zmieści) a często jak będę sama jeździć to nie wyobrażam sobie żebym musiała się aż tak męczyć i gimnastykować żeby upchnąć jakoś wózek w aucie, ale z drugiej strony- zawsze to jakieś 2 tysiące by się zaoszczędziło..
-
Hej
My dziś pracujemy ciężko od rana po dwutygodniowej przerwie. Koleżanki w pracy przywitały mnie słowami: Aleee masz już duży brzuszek...
Co mnie bardzo ucieszyło
Co do wózków, też czasami z nudów przeglądam ale nie wybrałam jeszcze tego jedynego. Podobają mi się wózki z stylu Wybranym przez Magic i również jasne kolory.
Powodzenia dla dzisiejszych wizytujących dziewczyn, na pewno będzie wszystko dobrzegosiunia lubi tę wiadomość
-
Nam wózek maja kupic moi rodzice a teście łóżeczko. Jak pooglądałam ceny to swteierdzam, że sie niesprawiedliwie podzielili
no i nie chciałabym, żeby wózek był jakis mega drogi. Podobają mi sie te wózki Quinny, ale cena jest wysoka. Mieszkam w bloku, wiec dobrze by było jakby był lekki wózek
-
Z tego co się orientuję to po nowym roku ma być gorzej o kredyt ze względu na większy wklad własny
Karolka to chyba jest nas 3 na czwartek na prenatalne bo Katolcia88 Ty chyba też dobrze pamiętam?
Tym razem ja mam późno bo na 17:40
Dziewczyny dobra uwaga o tej długości gondoli nie pomyślałam o tym
Ja chyba nie chcę na mniejszych skretnych kołach z przodu bo mam kiepską drogę dojazdową do domu i mam wrażenie że na porządnych nie skretnych kolach łatwiej będzie mi ją pokonać
Magic też bym nie jeździła na Twoim miejscu
Do nas rodzina męża przyjeżdżała gdy ze wscibstwa chcieli zobaczyć nasz dom a teraz mamy spokój -
Co do łóżeczka to w pierwszej ciąży przyjaciel chciał nam podarować po swoim synku ale nie wiem czy to nadal aktualne mąż ma się tym zająć
Ale wkurza mnie bo jak mówię że chcę w czwartek po usg coś kupic jakues śpiochy lub body to on ma jeszcze czas i mnie denerwuje:P -
gosia86 wrote:Z tego co się orientuję to po nowym roku ma być gorzej o kredyt ze względu na większy wklad własny
Karolka to chyba jest nas 3 na czwartek na prenatalne bo Katolcia88 Ty chyba też dobrze pamiętam? -
Otwock to wiem gdzie
szkoda, bo druga strona Warszawy
my mieszkamy po drugiej stronie
u nas jeszcze rodzice nie mówili kto co kupuje
choć ja nie chce by ktokolwiek co nam kupowali
sami dobrze wiemy co chcemy i cena nam nie jest straszna
no ja po dzisiejszej tez coś kupie
tzn jutro, bo już dziś będzie późno
ale na wieeelkie zakupy to czekam po świetach, bo będą mega wyprzedaże
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016