Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny współżyjące!!! Zwracam się z pytaniem czy Wam też się zdażyło takie kłucie/pieczenie podczas stosunku? W poprzedniej ciąży jak mnie tak mocno kłuło to okazało się, że mam infekcję. Teraz nie było aż tak źle, ale i tak się martwię. Pewnie i tak zadzwonię jutro do gina...
-
gosia86 wrote:Ja oglądam film " ostatni samuraj" o ryczę oczywiście ale uwielbiam ten film
Tez uwielbiam ten film
Podobnie jak dziewczyny tez tak mam, ze ciągle ryczę bez powodu... Albo cos w TV leci i doprowadza mnie do łez albo mój mąż coś powie.. W piątek sie popłakałam przy śniadaniu bo mężowi jajecznicę przesoliłam
czarna panda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś ja Ci niestety nie pomogę bo my próbujemy działać, ale z mizernym skutkiem z mojej strony. Mam słabe libido i boli mnie coś ewidentne i ja nawet wiem co
( to ta endozołza. Poza tym ja już na nogach i paróweczki na śniadanko robię. W środę wizyta u gina i już doczekać się nie mogę. Mam nadzieję że dalej z dzidzią ok.
-
Czesc
witamy sie z rana.
Aga my ostatnio poszalelismy ale mnie pieklo i kulo tylko podczas seksu a pozniej juz nie i dalej nic niee czuje. Obwiniam.za to suchosc w srodku
My wlasnie jedziemy na badaniachwila prawdy... mocz i Tsh
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dzień dobry dziewczynki
trzymam kciuki za Wasze wizyty i życzę miłego dzionka
U nas wszystko w porządku ostatnio trochę mało czasu mam na udzielanie się na forum ale Was systematycznie poczytujew pracy mały zajob bo szkolę moja zastepczynie
dobrze się czuje i nie mam takiej huśtawki na szczęście
libido u mnie raczej tez słabe ale nie jest źle wolimy się przytulać
pozdrawiamy
-
Witam się w II trymestrze aż trudno mi uwierzyć że to już
Powodzenia dzisiaj na wizytach :*
Ewelinke ranny ptaszek z Ciebie tak wcześnie wizyta, cieszę się z dobrych wieści
Pokażesz nam foto ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:27
Rika, madziorek, Magic, Eklerka, Bluberry, gosiunia, nadulek lubią tę wiadomość
-
Też się witam z rana
Wczoraj miałam ciężki dzien. Wyjazd do sklepu skończył sie tak, ze ja czekałam na parkingu a maz robił zakupy tak mna szarpałona chwilkę skoczyliśmy do Smyka i oglądaliśmy wózki pierwszy raz i jak maz je tak oglądał to jakos dopiero zaczelo mi sie to wszystko układać w głowie. Ledwo zdążyliśmy wrócić do domu a przywitałam sie z muszla
i wieczorem to samo jakas porażka. A juz było kilka dni lepiej
noc tez ciężka dalej sie źle czułam.
Co do płaczu to tez nie wiadomo kiedy zaczynam płakać. Np oglądając programy o dekorowaniu wnętrz jak ludzie wchodzą i widza jak im prowadzący odmienili pokój. Albo siedzę i nagle płacze tak bez powodu
Miłego dnia -
Ja wczoraj też oglądałam wóżki, ale na allegro
przełamałam się
ja tez płaczę na reklamach, ale tylko tych z dziećmi
Ewelinkie wspaniałe wieści
Ja dziś mam wizytę i się boję jak choleraaż mnie brzuch boli
beti co Ty dalej wszystko w czarnych barwach widzisz? Ja wiem, że strach będzie zawsze ale trzeba też mysleć pozytywnieLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
My też oglądaliśmy ale widzę że będzie problem z wyborem koloru mi się podobają białe (wiem że nie praktyczne ale co z tego) beżowe i piękne budki w kropki a mężowi pomarańczowe lub zielone, jedyny kompromis to czerwony
A jeśli chodzi o styl to w stylu retro ale najchętniej to bym się takim przejechała
Wiem że to głupie oceniać wózki po kolorze ale i tak nie będę kupować na allegro tylko oglądamyMagic lubi tę wiadomość
-
Magic wrote:Ja wczoraj też oglądałam wóżki, ale na allegro
przełamałam się
ja tez płaczę na reklamach, ale tylko tych z dziećmi
Ewelinkie wspaniałe wieści
Ja dziś mam wizytę i się boję jak choleraaż mnie brzuch boli
beti co Ty dalej wszystko w czarnych barwach widzisz? Ja wiem, że strach będzie zawsze ale trzeba też mysleć pozytywnie
A ja już zaliczyłam wizytę w toalecie ze stresuA i jedno OGROMNE naciąganie przed przedszkolem
Moje dziecko jest kochane
Razem ze mną ją szarpało
A potem wymasowała mi brzuszek przez kurtkę
KotMisia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
gosia ja na allegro oglądałam sklep z Warszawy
i tak chcemy jechac obejrzec na żywo oraz żeby przetestować foteliki, bo nie wszystkie są dobre i pasują do każdego samochodu
gosia mi ten sie podoba, ale w okolicy go nie ma
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4711399698&ref=last-visited
a zdecydowani jesteśmy na ten beżowy
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4744704567&ref=last-visitedWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:36
gosia86, KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
no wiem
hehe będzie taki uniwersalny
i przede wszystkim nie jest aż nadto drogi
ale to 3w1 i w tym fotelikiem który chcę, ale ciekawe czy do naszego auta będzie pasować
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Czesc dziewczynki wkoncu was troszke nadrobilam
gratuluje wszystkim dobrych wieści z wizyt i z badan prenatalnych. Ja mam dzis prenatalne i dzieki bogu na razie sie nie stresuje. Hehe wczoraj sie z mezem przegadywalam jakie imie damy naszemu dzidziusiowi. I na cmetazu zerkalismy na wozki oj bylo co ogladac i chyba nawet mamy wspolny typ
brzusio juz mi ladnie wysadzilo i ciezko go ukryc. Choc myslalam ze przy mojej nadwadze szybko widac nie bedzie a tu jednak zrobila sie piekna okragla kuleczka:)
gosia86 lubi tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍