Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulinq, ja też z mężem na odległość. Wyjechał 3 tygodnie temu. Dopiero przyjedzie na Święta. Wtedy już razem wyjeżdżamy do Niemiec, jeśli wszystko się ułoży po naszej myśli. Więc łączę się z Tobą.
A termin porodu mamy ten sam, ciekawe jak to wyjdzie w praniu
-
Dziewczyny nie myślcie o najgorszym, zróbcie to dla swoich Maluchów. One czują nasze nastroje, więc nawet przez sekundę nie myślmy o najgorszym.
Magic...daj koniecznie znać jak się czujesz. Przytulam mocno, wiem co czujesz. Będzie dobrze!
Mój termin porodu - 26 maja.
-
cześć... u nas ok, żadnych plamień dalej. Jutro jadę zrobić badania i zobaczę też progesteron. Ale to pewnie moja wina... nie dość, że ćwiczyłam w piątek to miałam długi spacer z dźwiganiem zakupów, co prawda nie cięzkich, ale dźwiganie.
Puella ma rację. Skoro mamy mysleć negatywnie to czemu decydowałyśmy się na ciążę? Ja wyrzuciłam z głowy wszystko co słyszałam i widziała. Teraz dużo myslę pozytywnie i modlę się. To na prawdę pomaga.
Ja mam termin na 6. maja.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:cześć... u nas ok, żadnych plamień dalej. Jutro jadę zrobić badania i zobaczę też progesteron. Ale to pewnie moja wina... nie dość, że ćwiczyłam w piątek to miałam długi spacer z dźwiganiem zakupów, co prawda nie cięzkich, ale dźwiganie.
Puella ma rację. Skoro mamy mysleć negatywnie to czemu decydowałyśmy się na ciążę? Ja wyrzuciłam z głowy wszystko co słyszałam i widziała. Teraz dużo myslę pozytywnie i modlę się. To na prawdę pomaga.
Ja mam termin na 6. maja.
No i bardzo dobrzebo po co myśleć od razu o najgorszym.
Zresztą ja też mam jakieś czarne myśli, ale to pewnie przez moje sny. Ostanio mi się śniło że urodziłam zdrowe dziecko w jakimś magazynie, wczoraj że mi kot zdechł. Ehhh ja już chce czuć maleństwo - wtedy będę spokojniejsza.03.02.2014 -
Dziewczyny podziwiam, ja nie wiem jak bym wytrzymala tak na stale kilka tygodni rozlaki.
Mnie cos wlasnie po olewa ciagnie w podbrzuszku, caly czas cos tam czuje. Ale jjz po pracy w domu zjadlam kapusniaczek i jestem zadowolona
Magic oszczedzaj sie i bedzie dobrze. Buziaki dla wszystkich -
Ofelaine wrote:Kochane mnie też jakiś strach nieuzasadniony od wczoraj trzyma. Jakaś zła aura na nas wpływa czy co...??
Ale staram się szybko stawiać do pionu i odganiam złe myśli.
Musi być dobrze, już tak daleko jesteśmy przecież.
Wszytko wina halnego03.02.2014