Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Raczej to koncowka by byla... nie wiem nie mam pojecia
Poprostu poczulam sie za pewnie i los chcial.mi pokazac ze moze mi w jednej chwili wszystko zabrac...
A nie przyjela mnie moja gin tylko druga i tez mi takich rzeczy nagadala ze sie nadal boje....Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Magic, nie denerwuj się kochana. Ja właśnie w czasie, kiedy miałam dostać okres, miałam takie jednorazowe plamienie. Jeśli plamienia nie są obfite i nie towarzyszą im bolesne skurcze macicy to nie ma czym się martwić.
Dużo zdrówka dla Was :*
Bluberry, dziękujemy za listę :*
Jeśli chodzi o naszą listę i termin porodu, ja podałam wg USGBluberry lubi tę wiadomość
-
Magic trzymam za Was kciuki
ja mam termin wg OM na 5.05 a wg usg 29.04. W ogóle to dużo śpie, dzisiaj wstałam lewą nogą i czyję się jakoś nie ciążowo. Do rozmiaru brzucha albo się przyzwyczaiłam, albo jest mniejszy. No i czekam aż to moje dziecię mnie chociaż puknie od środka. Muszę powtórzyć tsh może tarczyca się pogorszyła
-
nick nieaktualny
-
Magic kochana wspieram was mocno. Duzo odpoczywaj i bedzie dobrze.
Swoja droga w ciazy to chyba nigdy nie mozna byc spokojnym nawet jak jest dobrze. A ja tez od wczoraj mam jakies leki bo moj kregoslup znow sie odezwal, co chwile czuje ucisk na jakis nerw a i brzuch czesciej boli tak Po bokach i na dole na szczescie nie mocno. Oby to byla rosnaca macica, bo czytalam ze bol kregoslupa moze oznaczac poronienie. Ehh boje sie troszke. Pocieszam sie tym, ze problemy z kregoslupem mialam juz przed ciaza i bol jest taki jak wczesniej. Moze w ciazye sie to nasililo, zwlaszcza ze siedze w pracy 8 godzw za biurkiem a ruchu mam malo.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Magic, musisz odpocząć, sama pisałaś, że ostatnio byłaś strasznie zapracowana- a może to organizm daje znać, że troszkę trzeba odpocząć.
Uważajcie na siebie!
Wszystko będzie dobrze, wszystkie przesyłamy Ci ogrom pozytywnej energii. -
Magic spokojnie odpoczywajciei nie martw sie nazapas. Jesli nic wiecej sie nie dzieje to nie ma innej opcji jak tylko ze bedzie dobrze. Trzymamy z Jadzia kciuki. Buzka
Ofelaine mam to samo. Od zawsze mialam pr z kregosupem a teraz tem mam prace siedzaca wiec msle ze dlatego sie poorszylo no i te macicowe rewolucja robia swoje. Ja ostatnio zaczelam wykonywa lekkie cwiczenia dla kobiet w ciazy glownie rozciaganie,kocoe grzbiety i taki relaks. Polecam
Ja sie mecze w pracy. Niedobrze mi caly czas. I szefowa mnie delikatnie mowiac wkurza. Co za los
Aaa i termin wg belly mamy na 9.05Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 10:00
-
Ja też zaczęłam brudzić
wczoraj wieczorem i dziś rano pobolewało mnie podbrzusze, ale nie taki ciągnący ból tylko takie jakby kłucie.. a dziś podbarwiony śluz.
Myślicie żeby zwiększyć dawkę dupka? np do 2x1 chociaż przez tydzień?
nie chcę dziś zawracać głowy lekarzowi bo niedziela jest.. -
Oj nie tylko ja jestem z plamieniami:( Kurczę odpoczywam, nie szaleje za bardzo - czuję sie jak emerytka. Wczoraj poszalałam przy zmianie pościeli, i praniu firanek i od razu plamienie.
Czytałam że plamienia w II trymestrze spowodowane są zbyt dużym wysiłkiem... Więc trzeba zwolnić.03.02.2014