Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluberry wrote:dało by radę tylko Emiliada by musiała to zrobić, ale jest chyba na kwietniówkach
Bluberry - ty też jesteś na pierwszej stronie. Może Ty byś mogła edytować swoja perwszą wiadomość. Sorry że tak pytam. Oczywiście jeśli masz ochotę i czas. Bo pomyślałam sobie że fajnie by było aby takie ważne informacje były w jednym miejscu?
Co wy o tym myslicie? -
Wesolamama bardzo dobry pomysl
jesli Blubery nie ma nic przeciwko.
a ja stanelam na wadze i znow schudlam 0'5 kg mniej. Ehh niby jem ale malo bo nic nam nie smakuje.. teraz to juz bede sie bardziej martwic. W sumie zapasow mam sporo bo jestem wysoka i dobrze zbudowana wiec moze dzidzi to wystarcza.
WesołaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc , przyszlam troche ponarzekac bo mialam mega beznadziejna noc. Budzilam sie co chwile, dokuczal mi pelny pecherz, meczyly mnie jakies dziwaczne sny i bylo mi strasznie niedobrze. Rano haft mnie wymeczyl nie samowicie, rwalo jak wszyscy diabli i w ogole cos mnie kluje uciska i caly czas mdli wiec w pracy siedziec katorga. No to sobie pogadalam ale kto ciezarnej zabroni.

Nojaniewiem dobrze ze jestes uspokojona juz i zr wszystko okej
Bardzo mi sie podoba pomysl z ta lista na poczatku jak sie wchodzi, sama o tym myslalam bo duzo bardziej przejrzyste to jest niz ta nasza lista i jak sie wchodzi to od razu wiadomo. A jak sie zaczniemy rozpakowywac to bedzie wiafomo co i jak
nojaniewiem, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nojaniewiem jesteś z podkarpacia tak? Do Rzeszowa chodzisz do lekarza? Bo jakiś bardzo w porządku.
Ofelaine pisałaś wcześniej o snach erotycznych ja to wczoraj zrobiłam coś niby normalnego ale głupio pisać na forum;P Oglądałam film jakaś scena była erotyczna i się podnieciłam, męża nie było na noc w domu to ja się tak zaczełam dotykać i...miałam orgazm!! Pierwszy raz w życiu sama sobie dobrze tak zrobiłam:P Potem zasnełam i miałam sen erotyczny. Nie wiem co mi się dzieje ale to nie jest normalne u mnie;)
nojaniewiem, KotMisia lubią tę wiadomość
-
czarna panda wrote:Nojaniewiem jesteś z podkarpacia tak? Do Rzeszowa chodzisz do lekarza? Bo jakiś bardzo w porządku.
Ofelaine pisałaś wcześniej o snach erotycznych ja to wczoraj zrobiłam coś niby normalnego ale głupio pisać na forum;P Oglądałam film jakaś scena była erotyczna i się podnieciłam, męża nie było na noc w domu to ja się tak zaczełam dotykać i...miałam orgazm!! Pierwszy raz w życiu sama sobie dobrze tak zrobiłam:P Potem zasnełam i miałam sen erotyczny. Nie wiem co mi się dzieje ale to nie jest normalne u mnie;)
W ciąży wszystko jest normalne
Oj jak ja ci zazdroszczę. Ja niestety posiadam nałożony przez lekarza zakaz współżycia. A w pierwszej ciąży bym z łóżka nie wychodziła.... Ahhhh
czarna panda lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Czarna panda mieszkam 55 km od Rzeszowa, mój lekarz przyjmuje w mojej miescinie raz w tyg. prywatnie, a na codzien pracuje w pro familii w szpitalu i również przyjmuje w pro familii w przychodni
.
a Ty skąd jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 17:53
czarna panda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny