Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, ja właśnie wróciłam od gina. przepisał mi antybiotyk na "infekcje górnych dróg oddechowych". zapytałam wprost czy zrobimy usg, bo się niepokoje przez tą moją chorobę, on że nie ma sprawy. Mój cud stał na głowie, ssał kciuk i miał gdzieś chorobe mamy
. Płeć dalej nie potwierdzona, aczkolwiek nic tam nie dydndało
. Poza tym jak tydzień temu była o tydzień młodsza z wymiarów usg w stosunku do om tak dzisiaj jest 4 dni starsza
aa i na dodatek mój kochany gin nie wziął ani grosza za wizytę ! Sam od razu podkreślił, że dzisiaj bezpłatnie. Porządny gość, 100 zł w kieszeni.
Od dzisiaj zero stresów i zaczynam się w końcu cieszyć ciążą ! Tak jak obiecałam !
aa i niedługo kupie coś w końcu mojej Malutkiej i raczej będzie to ten kocyk:
http://allegro.pl/jesienny-kocyk-kolderka-maluszka-minky-75x100cm-i4761225971.html
tylko nie mogę się zdecydować na kolor
Dobranoc !!Karolcia88, gosia86, BrumBrumek, Wonderwall, PIGULSKA, Bluberry, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Miłego dnia
Czy słyszała któraś z Was coś o pyłku pszczelim? Wczoraj mąż mnie o to cudo pytał podobno ma jakieś super właściwości ale w sumie nic nie wczytałam czy można stosować w ciąży
Może któraś to stosowała lub słyszała o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 06:30
-
Dzień dobry kobietki
Nojaniewiem super wieścii widzisz niepotrzebnie się martwiłaś wystarczyło bezpośrednio zapytać
swoją droga bardzo w porządku lekarz... no i już wiesz że z dzidzią wszystko dobrze!!
oby tak dalej, ciesz się ciążą i już się nie stresuj
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Hej mamuski :)dzisiaj mamy studniowke - 100 dni ciazy za nami
Nojaniewiem twoj dzidzulek odplacil mamie za stresy podwojnie. Teraz juz zero zmartwien.
Gosiu ja slyszalam o pylku pszczelim,bo kolezanka stosowala go na nieplodnosc. Jest ponoc bardzo zdrowy, ma mnostwo witamin i ona go brala zeby szybciej zajsc w ciaze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 09:18
gosia86, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Nie ma to jak sobota w pracyAle co tam koleżanka już mi hennę brwi zrobiła więc upiększanie się c.d.
Nojaniewiem - dobre wieści i świetny lekarz oby takich było więcej ;)Kocyki faktycznie bardzo ładne! Ja pewnie na szydełku lub na drutach zrobię.
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Kurcze ale mam lenia, pospalam do 9 i dalej leze w lozku a i wstac mi sie nie chce. Pewnie zaraz glod mnie i tak sciagnie.
Wyczytalam na belly, ze od 15 tygodnia dziecko zaczyna slyszec wiec sobie gadam do mojego skarba i czekam az odpowie jakimis babelkami. W ogole mam nadzieje ze wszystko ok u malenstwa, usg bylo dawno temu i nachodza mnie durne mysli czasami. Pewnie dlatego, ze wiekszosc objawow ustapila ale tlumacze sobie, ze to zasluga 2 trymestru.
Tylko zboczone sny zostaly, dzis mialam taki ze wstyd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 09:40
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja też niedawno wstałam. Coś mi się poprzestawialo ze spaniem, bo w nocy nie mogę zasnąć do 1-2, a potem rano ciężko wstać.
Ale i tak dalej się wyleguje w łóżku, bo tak pan doktor kazał. Trochę szkoda, bo taka ładna pogoda, ale dla dzidzi wszystko
Miłego dnia kochane! -
O Wy leniuszki
Ja już od 6:40 na nogach bo do pracy się zbierałam. A mąż jeszcze spał bo i córka jeszcze spała, ale u Nas nie ma już takiego wylegiwania... Córka jak wstanie to od razu na baczność i koniec leżakowanie
Córcia śpi u siebie w pokoju od 4 miesiąca. Teraz ma 4 latka i od dawna przesypia całe noce więc też nie ma co narzekać
Najgorzej wspominam 3 pierwsze miesiące po porodzie. Córka miała mega kolki, płacz-mialam wrażenie że całodobowy. Minimum spania... Oj boje się tego teraz, to o wiele gorsze niż 16 godzinny poród.... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie czy dałoby się na pierwszej stronie naszego forum "Maj 2015" wpisać nick każdej z Nas i termin porodu i dopisywać płeć, imię dziecka? Fajnie by było gdyby było to umieszczone na 1 stronie.... Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi? Tylko ja nie wiem jak to zrobić?
-
nick nieaktualny
-
W Łodzi też leje ;/ Ale nie przeszkodzi mi to w wyprawie do Ikei
Bardzo lubię ten sklep. Ofelaine ja też czekam na kopniaka od Smerfika , ale póki co lekarz powiedział, że jeszcze nie poczuję bo za wcześnie. No i pewnie moje wcześniejsze dziwactwa to były jelita albo sama nie wiem co bo jakoś ostatnio cisza. Na usg też wywijał, że ho ho a ja nic nie czułam. Szkoli naszą cierpliwość. Jeszcze parę tygodni i wszystkie dostaniemy kopniaka w wątrobę albo w żebro i dopiero będzie ubaw albo i nie bo zależy z jaką mocą nam wycelują.