Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No a ja się syreswoalam tymi glupimi wymiarami
Ja dzisiaj wyrwałam sie z domu po prezent dla męża na imieniny kupilam mu sweter a teraz czekam na lunch w pizza hut bo bym padla z głodu za nim wrócę do domu
Ale tak na spotkanie wyrwałam sie do miasta
Wiecie ja to jakas dziwna jestem na męża nie szkoda mi kasy a sobie to żałuję czasem 30 zl na jakąś bluzkę -
nick nieaktualny
-
Rika , wow !! super brzuszek!
dziewczyny, super wiesci z wizyt, bardzo sie ciesze !
ja dzisiaj ide do mojego gin, bo dzwoniłam w związku z moim chorym gardłem, i mu powiedziała, że do rodzinnego nie chce isc, bo on sie nie zna. także gin kazał mi przyjść jako ostatnia na wizyte, to pozagląda co się dzieje i coś przepiszę.
i właśnie tu mam do was pytanie. jak go podejść, żeby mi zrobił szybkie usg ? bo on nie jest zwolennikiem częstego "nagrzewania" malucha bez potrzeby, a ja byłam u niego tydzien temu na wizycie, wiec nie wiem czy bedzie chcial mi zrobic. no ale ja bym była spokojniejsza, tylko co mu powiedziec ?Rika lubi tę wiadomość
-
Oj Rika ale brzunio
no rośniemy
nojaniewiem nie mam pojęcia co mogłabyś powiedzieć, może, że cos Cię kłuje albo pobolewa i się martwisz. A po co chcesz go znów podglądać?Rika lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Rika, pocieszyłaś mnie, bo u nas 12tc się zaczął i też mam już spory brzucho, dużo osób mówi, że spory jak na ten tydz, ale widzę, że nie jestem sama, Twój jest super taka piłeczka kochana się robi!
)
U mnie dziś drugi dzień zupka ogórkowa, ale wczoraj jakoś bardziej mi smakowała, wczoraj generalnie miałam smaki na kwaśne, a dziś na słodko.
Rika lubi tę wiadomość
-
Magic wrote:Oj Rika ale brzunio
no rośniemy
nojaniewiem nie mam pojęcia co mogłabyś powiedzieć, może, że cos Cię kłuje albo pobolewa i się martwisz. A po co chcesz go znów podglądać?
a po to zeby zobaczyc czy nadrobiła ze wzrostem , czy dalej jest tydzien młodsza, no niepokoje sie po prostu, nie uspokoila mnie ostatnia wizyta i chciałabym podejrzec. a jakby dzisiaj juz było dobrze to obiecuje, że koniec zmartwien i zaczne nawet się rozglądać za rzeczami dla małej ! np za kocykiem -
Nojaniewiem lepiej nie wykracz sobie z tym bólem brzucha i kłuciem
a tak poważnie to powiedz lekarzowi to co nam napisałaś, że się bardzo martwisz, jeśli lekarz jest w porządku i taki "dla ludzi" to Was prześwietli
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
chyba tak zrobię. dobra dziewczyny uciekam z kompa, będę was podczytywać na telefonie, na którym niestety coś mi się popsuło dzisiaj i nie mogę odpisywać
nie wiem o co chodzi, włączałam, wyłączałam , pisałam epopeje do was i mi się nie wyświetlało.
-
PIGULSKA wrote:Ja jak na 16 tydzień mam raczej płaski brzuch...
ale powtarzam sobie, że każda z nas jest inna i w dodatku to moja pierwsza ciąża wiec pewnie dlatego...
mi w pierwszej ciazy wyskoczył po 20 tygodniu, także masz jeszcze czasPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nojaniewiem spokojnie
tydzień to nie dużo
PIGULSKA to co prawda moja druga ciąża, ale tamta zakończona na 10tc więc jak na mój etap to też mam duży
myślę, że to kwestia budowy ciała i ułożenia łozyska i dziecka
PIGULSKA lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Rika ale pieknosci, duzy brzusio masz juz ale boski jest
moj troche mniejszy ale tez juz widac ze jestem w ciazy. I jakos pepek mi sie rozjechal. He he
nojaniewiem mam nadzieje, ze dr cie poslucha i sprawdzi dla twojego spokoju, czy dzidzia podrosla.
A mnie zgaga meczy po tostach, ktorymi sie objadalam w pracynie lubie tego, oj niee..
Rika, Magic lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane!
My już po wizycie. Przezierność karkowa w normie. Według USG termin mam na 09.05. Maluszek ma 7,7 cm długości. Bardzo się wiercił i fikał koziołki:) No i prawdopodobnie dziewczynka, ale nie na 100%. Za miesiąc się okaże. Chociaż intuicja od początku mówiła mi, że będzie dziewczynka.
Jestem szczęśliwa!
Mogłabym tak codziennie chodzić na USG i podglądać maluszka. Też taki niedosyt macie?
A oto nasze szczęście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 17:28
madziorek, Rika, Puella, gosia86, Karolcia88, PIGULSKA, Magic, czarna panda, Bluberry, Karolkaa, beti97, gosiunia, Nejcik lubią tę wiadomość