Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczęłam 2 trymestr i nadal szefowa nic nie wiem... Jutro mam usg genetyczne i wtedy zamierzam powiedzieć. Jak będę dobrze się czuła to będę pracować do końca stycznia.
Morfologia kiepska mi wyszła mam już anemię więc pewnie zapoda mi jakieś żelazo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Kochane moje żegnam sie ze staraniami do Was bede od czasu do czasu zagladać - dzisiaj podjelismy z meżem taką decyzje!!!
Dziecko a raczej dzieci nie żyja prawie od miesiaca ( podejrzenie,ze były bliźniaki bo sa dwa pecherzyki ale w jednym jest cialko żółte i dzieciątko tzn to co po nim zostało
jutro mam zabieg w szpitalu polecam sie Waszej pamieci!
nic innego nie napisze bo nie mam sił a po drugie nie chce używac niecenzurowanych słów
bede o Was pamietac mimo,ze w nastepnym tygodniu konczy mi sie abonament to postaram sie raz na jakis czas zagladać
buziaki dla kazdeh z Wasi dziekuje,ze JESTESCIE !!!!!!!!!
-
nick nieaktualny
-
Weszłam, żeby napisac co u mnie pochwalić się zdjęciami, ale nie mam siły, po tym co przeczytałam. Popłakałam się, Inessa strasznie mi przykro, nie mam słów. Wysyłam dużo ciepła i modlę się za Was, wierzę, że będziecie niedługo cudownymi rodzicami.
-
Nie nie i jeszcze raz nie! Byłam przekonana, że tym razem Wam się udało
Weszłam spodziewając się dobrej nowiny... Ineska - tulę z całych sił, nie umiem sobie nawet wyobrazić tego, co czujesz. 6 aniołków... Absolutnie nie rozumiem po co Bóg obdarowuje takim szczęściem tylko po to, żeby je odebrać zbyt wcześnie aż tyle razy