Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć
ciężko mi,nie potrafie sie skupic na niczym innym jak ból i strach,tragedia inessy dotknęła mnie bardzo głęboko,muszę iść się dziś odmóżdżyć bo inaczej oszaleje.Nie mogę usiedzieć na miejscu poprostu,łzy same cisną się do oczu.wczoraj zaczęłam pisać mój pamiętnik tzn tylko nagłowek zrobiłam i przeczytałam wiadomość inessy ,pizłam telefon głęboko i nawet do dziś go nie ruszyłam,muszę się pozbierac może wtedy....Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Cześc kochane....
ja też rano wstałam i...myslałam, że to był zły sen. Ja długo w to nie uwierzę, że tyle czasu żyła w tej błogiej świadomości, że jest w ciąży... miałam dokłądnie to samo... przez 4 tygodnie lekarz mi wmawiał, że jest wszystko ok, a tylko kase chciał wyciągnąć. Rany...
gosia ja odstawiałam stopniowo pierw brałam 100, potem tą setke brałam jak mi się przypomniało, potem brałam dosłownie parę dni 50.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja nie mogę tego zrozumieć jak nasz ludzki organizm nie reaguje na takie rzeczy, nie daje żadnego sygnału, że jest coś nie tak. Przecież Inessa miała cały czas silne mdłości i wszystkie objawy ciąży a tu coś takiego.
Żyjesz ze świadomością, że jest dobrze a w cale nie jest
Juz niczego nie można być pewnym i ja też pewność straciłam .... -
Cześć dziewczyny, też nie mogę pozbierać się po wczorajszej smutnej informacji. Dzisiaj mam na 15:00 wizytę i tak bardzo nie mogłam się jej doczekać, a teraz ogarnia mnie wielki lęk czy wszystko jest w porządku. Pamiętam, że któraś z dziewczyn też ma dziś wizytę. Mam nadzieję, że będą dziś dobre informacje, bo chociaż ból i smutek w sercu nad aniołkami Inesski zostanie, to musimy się trzymać, nasze maluszki potrzebują szczęśliwych mam.
czarna panda, gosia86, kika79 lubią tę wiadomość
-
Kochane nie możemy popadać w paranoję, bo to nam szkodzi. Musimy być dobrej myśli. Inesska leczyła się na wiele schorzeń w tym bardzo skomplikowaną zakrzepice. Stąd zatrzymanie rozwoju ciąży. Ja też to miałam, ale biorę acard i jest dobrze.
dorota spokojnie, będzie dobrze. Musi byćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 09:58
dorota1987 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
czarna panda wrote:Cześć dziewczyny, mam pytanie do Was- czy krwawią Wam dziąsła? Mi strasznie przy szczotkowaniu. Wiem że to normalne w ciąży ale może macie coś godnego polecenia na te dziąsła?
Mi krwawiły jeden raz, narazi mam spokój z tym.czarna panda lubi tę wiadomość
-
To nromalne wręcz
spokojnie.
MiM mi czekając na zabieg najbardziej przeszkadzał widok matek z dziećmi na korytarzu, bo na zabieg leżałam w sali "do zabiegów" więc miałam spokój, ale w nocy słyszałam jak na porodówce się laski darły. kurcze...chciałabym coś dla niej zrobić, ale nie wiem co...Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja mam problem z krwawieniem z dziąseł. Jest to dość uporczywe zwłaszcza, że postanowiłam jeszcze przed świętami mieć wyleczone dwa zęby. Ostatnio dentystka nie skończyła jednego, tylko zakleiła lekarstwem. Powiedziała, że mam bardzo rozpulchnione dziąsła, dlatego sączyła się krew, a to normalne w tej nie chorobie -ciąży. Poleciła mi stosować pastę Biodent albo Lacalut. Ja używam tą pierwszą od tygodnia i chyba jest lepiej...chyba że dziąsła mają też lepsze i gorsze dni...i u dentysty znowu będzie fontanna.