Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic ja widziałam 1.5 tyg temu i już sie doczekać nię moge;)
Ofe co się dzieje???
mi na szczęście katar przechodzi, dobrze że na tym się skończyła a nie na przeziębieniu...
Kika ja też się boję czy jest wszystko ok, pewniej poczuję się może jak poczuje ruchy albo i nie, bo bedę się denerwować z dnia na dzień aby się ruszało..
dzis miałam dziwny sen.. śnił mi się mój nie żyjacy dziadziuś z którym byłam bardzo związana. i powiedział żebym przestała się w końcu martwić bo będzie wszystko dobrze!i jakiś taki spokój wewnętrzny teraz czuję...
madziorek, Karolcia88 lubią tę wiadomość
-
Magic, najważniejsze, że z Maleństwem wszystko OK. Dbaj o siebie i dużo odpoczywaj!
Dziewczyny, macie może jakiś patent na to, żeby pas bezpieczeństwa w aucie nie uciskał na brzusio? Jakoś obawiam się jazdy bez pasa.
Spokojnego dniaMagic lubi tę wiadomość
-
Niby nic sie dzieje. Obudzilam sie z jakims zlym przeczuciem i strachem. Caly czas czekam na ruchy malenstwa ale ich nie czuje a wiekszosc z was tak. I w ogole nie czuje sie ciazowo.tzn. nie mam dzis w ogole sily i boli mnie glowa. Jeszcze nawet z lozka nie wstalam.
Usg dopiero za tydzien. Tesknie juz za widokiem mojego dziecka. Dawno go nie widzialam i mi smutno. -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:17
Bluberry, Ofelaine, madziorek, Puella, gosia86, PIGULSKA, Karolcia88, nojaniewiem, KotMisia, Anielka, czarna panda, dorota1987, MiM, Magic, Agusia246, alma, gosiunia, katalina, Nana86, Emiliada, beti97, AGA 30, marlencia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ofelaine, ja też nie czuję ruchów, a moja ciąża młodsza tylko o tydzień od Twojej. W książce "W oczekiwaniu na dziecko" jest napisane, że pierwsze ruchy dziecka u pierworódek mogą być odczuwalne pod koniec piątego miesiąca (20 - 22 tydzień), a nawet na początku szóstego. Nie stresuj się, na pewno wszystko jest dobrze
-
Może to głupio zabrzmi, ale to miło słyszeć, że macie podobne niepokoje i też miewacie takie dni
Będzie dobrze... Trzeba mieć pozytywne nastawienie. Ja idę jutro i też mam stres
MIŁEJ NIEDZIELI MAJÓWKI!
PS. Są takie przedłużki do pasów bezpieczeństwa, które zapewniają bezpieczeństwo, a nie uciskają brzucha! Ja też na razie jeżdżę w pasie, ale zakładam Go na podbrzusze...
Buzie,
P.Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, ja tez sobie caly czas wmawiam ze bedzie wszystko dobrze tylko dzis robie to bez wiekszego przekonania. Jesli chodzi o ruchy to jesli klade reke na brzuchu to czasami czuje lekkie, takie jakby przelewanie, plywanie? Nie wiem jak to nazwac, ale nie mam pewnosci ze to moj smyk. Po poludniu jedziemy z mezem na zakupy i mam nadzieje ze poprawie sobie nastroj ciuchami ciazowymi
paulinabrzeska, madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja tez pomimo przeziebienia zbieram sie na zakupy do Primarka.
Bo juz nie mam co na siebie włożyć
Moze jakieś skarpeteczki symbolicznie mojemu Maleństwu kupie
Dziewczyny ja tez nie czuje ruchów, moja polozna mowi ze jeszcze wcześnie, ze w tym okresie nieliczne Ciężarówki czuja.
U Nas dzisiaj deszcz i jakos tak depresyjnie mam nadzieje, ze zakupy pomogą i że nie przeziębie się jeszcze bardziej... -
Cześć dziewczyny
ja witam się niedzielnie z bardzo dobrym samopoczuciem
czujemy się bardzo dobrze skurcze odpuściły, dużo odpoczywamy i prawie we wszystkim wyrecza mnie mąż cóż za skarb
dzidzia tez daje znaki delikatnym pukaniem:) mam nadzieję że to nie w jelitach
Magic cieszę się że u was wszystko w porządku
I u reszty majowek tez tak z pewnością jest więc spróbujcie się nie martwić kochane
Rika uroczy widokRika, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ofelaine moja ciąża jest o tydzień starsza niż na belly czyli jestem na tym etapie co Ty, wogole nie czuje sie ciążowo.. też mam obawy i pytam się codziennie męża- Myślisz że u naszego kropka jest wszystko ok?
Mąż za każdym razem mówi- Napewno i jakos mi przechodzi. W wtorek wizyta nie mogę się doczekać, bardzo się boję.
Rika śliczne zdjęcie;)Rika, madziorek, gosiunia, KotMisia lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie, nadrobiłam spore zaległości w czytaniu. Magic ogromnie się cieszę, że wszystko w porządku u Ciebie i Twojego maluszka...i że wszystkie ciocie jednogłośnie poleciły Ci IP.
...i zrobił mi się straszny smak na tego wędzonego łososia, jakoś nie pomyślałam, że można podsmażyćZauważyłam, że brzuszek rośnie i chętnie coś spałaszuje. Robiłam dziś zdjęcie w stroju domowym, że lepiej nie pokazywać...ale może jednak pochwalę się brzuszkiem:)
Magic lubi tę wiadomość
-
cześc
kochane ja dziś się w końcu wyspałam, ale odpoczywam ile mogęmam nadzieję, że więcej się to nie powtórzy
Ofe kochana ja też nie zawsze czuje, to zależy od tego gdzie znajduje się Maluchnormlanie ruchy wyczujemy dopiero koło 20 tygodnia.
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
dorota duży
ale pamiętaj, że każdy rośnie w innym tempie
a ja mam pytanie do mam, które już mają dzieci. Zdarzyło mi się wczoraj taki niewielki wyciek z piersi prawej, widziałam na bluzce od piżamy, bezbarwny. Mam się martwić??
cofam pytanie już wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 14:38
dorota1987 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018