Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rika urocze zdjęcie :* a Krzyś aż kradnie serce taki słodziutki
Dorota fajny brzusio
Ofe te humory i obawy to chyba dotykają każdej z nas
Ja dzisiaj zaciągnęłam męża do smyka przeraził się ilością akcesoriów typu smoczki butelki i stwierdził w nawet nie wiem do czego większość rzeczy służy
I myślał że zostawię zakupy na jego głowieRika, madziorek, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
gosia takie zakupy to jeszcze
ja myslę, że w 3 trymestrze spokojnie można zakupować wszystko
ja też nie wiem do czego co służy, ale spokojnie
wujek google prawde powie
uciekamy na głosowanie
Miłej niedzieli :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 14:50
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Witajcie Dziewczyny!
Makic - cieszę się że plamienia okazały się nie groźne i że z maleństwem wszystko ok!
Ofeline - to moja druga ciąża i ruchów także nie czuję, mało tego mam wrażenie że cyce mi zmalały i nie są już takie wrażliwe jak w pierwszym trymestrze.
Dziewczyny - piękne i zgrabne brzuszki! Takie zdjęcia cudna pamiątka.
Ja nadal fatalnie się czuję. Katar mam okropny i od wczoraj boli mnie prawa zatoka przynosowa... Idę jutro do internistki zobaczymy co mi powiem, liczę na L4 i odpoczynek. Mam nadzieję że mi da tydzień zwolnienia abym się wykurowała tymi naturalnymi sposobami.
Dobrze że chociaż moja córcia wraca do zdrowia.
-
Pokarzę Wam co zrobiłam na szydełku dla mojej siostry. Zestaw Biedroneczka jest w prezencie dla koleżanki siostry, która urodziła córeczkę.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/544bfee8b1fd.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e479ac7c2e1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1feb8750c307.jpgalma, jagoodka, Rika, gosia86, Magic, madziorek, Karolcia88, czarna panda, gosiunia, pompon, KotMisia, Emiliada, beti97, AGA 30, dorota1987, PIGULSKA, paulinabrzeska lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie
Wesoła mama, ale Ty cuda na tym szydełku tworzysz! Prześliczne to jest!
Rika, piękne fotki i niezwykła pamiątka, a Twój synek wygląda jak aniołek
Dorotka fajny, spory brzusioJa mam taki jak Ty w 8 tygodniu, ale to pewnie dlatego, że w I trymestrze schudłam 2 kilo przez wymioty i mdłości. Fakt, ze każda z nas rośnie w swoim tempie i każdy brzuszek jest inny, jedyny i po prostu wyjątkowy
Ofeline chyba każda z nas ma lęki i obawy. Mnie czasem to przeraża, jak budzę się po upiornym śnie, np.w którym krwawiłam i lekarze mi wmawiali, ze to ciąża pozamaciczna... Albo ostatnio normalnie śnił mi się poród... Kumulujemy w sobie te niepokoje i czasem fajnie poszukać sobie technik relaksacyjnych, jakaś aromaterapia, muzykoterapia, wizualizacja itp. To naprawdę działa i poparwia humor. Ja ruchów jako takich chyba też jeszcze nie czuję. Czasem mam wrażenie takich lekkich bąbelków, ale nie wiem czy to nie jelita...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 15:41
Magic, Rika, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Madzia na zdjęciach na pewno tego nie widać
Słyszałam o teorii, że często ciążę przechodzimy podobnie do naszych mam i babć. Jak pamiętam moją mamę w ciązy z bratem, to ewidentnie brzuszek jak arbuz i najwięcej poszło w pupę i nogiMoja babcia twierdzi, że jej 9 ciąż (tak, urodziła dziewięcioro dzieci!
było bardzo podobnych, więc kto wie, może i ja będę miała arbuza
Pauliqa to zazdroszczę, ja dopiero nadrobiłam 1 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 15:53
-
no ja swojej mamy nie widziała w ciąży, ale mam nadzieję, że będę wyglądac jak ona po dwóch
jest chudsza ode mnie
waży z 50kg
ale niestety mało je, na śniadanie kawe czarną parzoną z papierosem
alma może nie widać, ale ja widzę na codzieńzawsze byłam szczupła a tu nagle taki psikus
waga leci mimo iż jakos specjalnie sie nie objadam
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:no ja swojej mamy nie widziała w ciąży, ale mam nadzieję, że będę wyglądac jak ona po dwóch
jest chudsza ode mnie
waży z 50kg
ale niestety mało je, na śniadanie kawe czarną parzoną z papierosem
alma może nie widać, ale ja widzę na codzieńzawsze byłam szczupła a tu nagle taki psikus
waga leci mimo iż jakos specjalnie sie nie objadam
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny. Szydełkowanie zaczęłam kiedy urodziła się moja córcia. Wiec szkolę się już od 4 lat
Ja schudłam w pierwszym trymestrze 1,5 kg - przez mdłości. Faktycznie zeszło mi ud ale troszkę przybyło w brzuszku. Myślę że szybciutko nadrobię
Z córcią przybrałam aż 18 kg!!! Czułam się duuuuuuża
Co do zakupów to jutro w Lidlu mają być ładne ciuszki dla niemowlaków w rozmiarach 62-92. Body z długim rękawe 2-pack za 17,99; bluzki z długim rękawem 2 szt. - 17,99; kombinezony z pluszu 39,99; ładniutkie sukienki ze sztruksu 29,99; Sweterki 29,99; rajstopki 9,99; skarpetusie 2 pary - 8,99; -
Rika u mnie waga leci po równi prostej do góry
gdyby tak dalej szło, to przytyłabym tylko 9 kg
ale wątpie w to
bo jak narazie wychodzi mi 1 kg na miesiąc
Wesoła widziałam w gazetcesuper są
alma jak tak dalej będzie się domagał to ja sie toczyć będęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 16:03
WesołaMama lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Paulinqa to Ty się ciesz, że Ci w cycki idzie, toż to marzenie każdej kobiety
mi urosły sporo w I trymestrze, a teraz stoją w miejscu.
Magic spokojnie, Misiek na pewno kontroluje sytuację
Ja jutro w takim razie też wybiorę się do Lidla i zerknę na te ubranka.
Magic lubi tę wiadomość
-
alma mało jest takich unisex
ja w tesco kupiłam taki zestaw body w kolorze bieli, szarości i zółci, no bo na bank jeszcze nie wiemy, że Misiek to Misiek a nie Misia
Kochane mogę Wam polecić super książkę, która rozwiewa wszelkie wątpliwości dotyczące dziecka po narodzinachnapisana przez świeżo upieczonego tatusia Leszka K.Talko "Dziecko dla początkujących", ja po przeczytaniu śmiałam się jeszcze 3 dni, a teraz mój mąż ją przerabia
i też się śmieje
alma, KotMisia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018