Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia246 wrote:Tak jak pisałam Eli pod wykresem:
Najgorsze jest to, że tak naprawdę największą rewolucję nasz organizm przeżywa na samym początku, kiedy jeszcze nic nie widać. Chodzimy padnięte, niewyspane, z mdłościami, zawrotami głowy, bez apetytu, morfologia szaleje, hormony też, zamartwiamy się o maleństwo, ono jest teraz w największym niebezpieczeństwie, ale nam nikt nie ustąpi miejsca w autobusie, ani nie przepuści w kolejce, tylko babki z wielkim brzuszkiem są uważane za ciężarne Niby połowa świata to kobiety i większa część była w ciąży, a taka ignorancja
Zgadzam się, ale powiem Ci, ze jak byłam w zaawansowanej
ciazy to i tak nikt się nie kwapił zeby ustąpić mi miejsca w autobusie , czy przepuścił w kolejce. Raz musiałam się dopraszac o przepuszczenie do toalety, to dziewczyny popatrzyly sie na mnie jak na ufo, a brzuch miałam spory . -
Ja wlasnie jestem wegetarianka od 7 lat i nigdy mnie nie ciagnelo do miesa a teraz czasem mnie zlapie chcica ale w tym jestem twarda i sie nie skuszam. Ale feraz przez to gardlo to w ogole szamac mi sie nie chce. Juz sie nie moge doczekac jak sie zaczniemy chwalic zdjeciami fasolek )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj jak po 15 ostatniego posta napisałam tak się położyłam i spałam do 17.40 , poszliśmy na zakupy i znów myślę o łóżku, ale muszę czekać żeby dupka zażyć. Cycki dzisiaj bolą, kwaśne smaki się uaktywniają. Ogórki kiszone są pyszne Coś czuję że to będzie chłopak
Magic lubi tę wiadomość