Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo dobry wynik:)) ja dalabym sobie spokoj do wizyty:)) ja robilam na samym poczateczku i w sumie mnie korci by zrobic ale z drugiej strony juz tylko kilka dni do 10.09:) sprawdzam sobie testami ciazowymi tymi samymi czy kreska ciemnieje i czy czasem nie jasnieje...
-
Magic wrote:wpisywałam w kalkulator to jest w normie, nawet tej wyższej. Ale liczyłam na min 2,5 tyś albo więcej
<i denerwujesz ciocię Gosię a ciocia denerwować się nie może >Magic, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Magic dobry wynik, super! Nie wymyslaj i czekaj juz grzecznie do wizyty. Ja po drugiej przestalam i tez czekam do wizyty. Kurcze dziewczyny ja pracuje aktualnie tylko na weekendy i w zeszlym mialam urlop wiec nie ma opcji ( wlasnie siedze owinieta szalikiem i popijam herbatke, ale mam stresa bo szefowa odpalila kominek aromatyczny z olejkiem z lawendy i daje nim ostro aczytalam ze moze byc nibezpieczny w ciazy a szczegolnie na poczatku. Co sadzicie????
-
Na aromaterapii się nie znam w sumie, ale nie wydaje mi się, żeby miało specjalnie zaszkodzić...
Magic - w końcu i Ciebie dopadło Przyrost ładny, bo pierwsza już była wysoka, w ogóle bardzo wysoka, ładna beta, jak na ten dzień ciąży Widzisz, a do kopania mnie w tyłek byłaś pierwsza -
Tak jak pisałam Eli pod wykresem:
Najgorsze jest to, że tak naprawdę największą rewolucję nasz organizm przeżywa na samym początku, kiedy jeszcze nic nie widać. Chodzimy padnięte, niewyspane, z mdłościami, zawrotami głowy, bez apetytu, morfologia szaleje, hormony też, zamartwiamy się o maleństwo, ono jest teraz w największym niebezpieczeństwie, ale nam nikt nie ustąpi miejsca w autobusie, ani nie przepuści w kolejce, tylko babki z wielkim brzuszkiem są uważane za ciężarne Niby połowa świata to kobiety i większa część była w ciąży, a taka ignorancja