Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej - dziweczyny a mierzycie nadal tempke bo ja tak.... oto moja https://ovufriend.pl/graph/ed61ec51f5a124a7037a6a84dff1b565
zo ostatnich dni
dzisiejszej nie wpisalam bo nie wiem co o iej myslec: o godz. 5.00 36,69 (troche sie zmartwilam ze spadla) ale zmierzylam dwa razy i drugi pomiar byl 36,54 dziwne... a o 5.20 juz bylo 36,83 - na innym termometrze 36,90 - i nie wiem czy czasem termometr mi sie nie popsul bo spadl pare razy czy cos nie tak ze mi spadla tempka // zobacze jaka bedzie jutro -
Ja też czekam do tego 10 i już mnie nosi ;/ Ale cóż mogę , zawsze dobre słowo mamy i siostry stawiają mnie na nogi. Nawet mój B. umiał mnie wczoraj wesprzeć. Aż się zdziwiłam bo przeważnie mu nie wychodzi i raczej mnie dobija. No i Wasza obecność dziewczyny też jest nieoceniona Ja dzisiaj ostatni obowiązek jadę wypełnić w pracy a mianowicie poprawić recepty z psychiatryka. Nie bardzo mam ochotę tam jechać. Później podskoczę do pracy i przy okazji wykupię swoje recepty.
-
na poczatku mnie bolal a potem kilka dni prawie wcale nie bolal - wczoraj znow dawal o sobie znac i spuchl i takie cieplo w srodku w podbrzuszu bylo... (i wlasnie wczoraj tempka byla wyzsza niz zwykle) dzis tempka nizsza i znow normalnie - czasem bolnie ale mniej juz:) mdlosci mam naprawde slabe od kilku dni - myslalam ze bede rzygac jak kot a tu lekko szarpnie od czasu do czasu - dzis mniej juz nawet
Magic - masz racje najpierw cierpliwosc czy sie udalo przy starankach teraz do pierwszej wizyty, do serduszka a potem znow i tak bedziemy czekac na nastepne czy dalej wszystko ok:) i tak do porodu:) oby nam bylo dane urodzic w maju 2015 zdrowe dzieciatka:) -
Ja nie mam opuchlizny, ani wzdęć. Z wyglądu bez zmian Głodomor jestem tylko. Wczoraj jak dostałam o 23.30 apatytu to najpierw miałam ochotę na sajgonki, później na pierogi z kapustą i grzybami a później zjadłam bułkę z pasztetem i korniszonkami. Niestety sajgonki i pierogi były poza moim zasięgiem
-
AnnaMaria święta racja oby nam się udalo;)
ja czekam aż do 22 żeby zobaczyć serduszko..
ja wczoraj miałam zachcianke na kiełbaske z grila ale też b yła po za zasięgiem, co do jedzenia to jem mało, nawet na słodycze nie mam ochotyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 10:53
-
kurczę to chyba woda...bo nie jem więcej a wręcz przeciwnie mniej. Nie wiem zobaczymy co będzie
kochane mamuśki ja uciekam do pracy, życzę udanego dnia i wiele uśmiechu na twarzach buziaki :*Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018