Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
racja sorry, założyłam nieprawidłową definicję, że
antybiotyk = substancja działająca na bakterię,
co oczywiście nie jest zgodne z prawdą
poprawiłam wcześniejszy wpis, żeby nikogo w błąd nie wprowadzać, dzęki DziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 21:26
-
A ja dopiero nadrabiam :)Dzisiaj mnie od rana męczyły w sumie lekkie mdłości, potem zmieniły się w mega wzdęcie - wyglądam jak w 5 miesiącu Mam ten sam problem, właśnie miałam rozpocząć poszukiwanie pracy i w najlepszym wypadku będę na umowę zlecenie, bo na porządną to już mnie nigdzie nie przyjmą... Bo nie mam zamiaru kłamać, że w ciąży nie jestem. No mogę jeszcze otworzyć działalność, klientów mam, tylko dochody za niskie żeby się miało opłacać... Ale cóż. Dobranoc dziewczynki :*
-
A ja śpię tak że skopuję całe prześcieradło. Śniło mi się dzisiaj że wyleciał ze mnie skrzep krwi a później szukałam w nim Maleństwa Trochę mnie zakuje czasami podbrzusze, ale tłumaczę sobie że macica się rozpulchnia.
-
cześć dziewczyny
Widzę, że ciąg dalszy złyhc snów...poprostu za dużo o tym myslicie i podświadomość wam podsyła takie durne sny
Myślisz Ewelcia, że to będzie dziwne jak w grudniu bym przeszła na wyższy ZUS? Wiele osób tak robi. Bo wiesz jak chcę to zrobić. Przejść na wysoki Zus po 1 trymestrze płacić normalne składki a 2 ostatnie te najwyżesze czyli bodajże po 3tyś.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny a ja dzisiaj śniłam że poroniłam - tak bardzo realistyczny sen Zmierzyłam temp i 36,5 czyli spadła, nawet nie chce o tym myśleć. Boli mnie brzuch i ....czekam na mdłości bo zawsze rano było Kurczę chyba zaczynam się bać
Co do ZUSu jeśli przejdziecie na wyższy zus w grudniu to co do maja będziecie go płacić? Musicie dobrze dopytać księgowych jaki maja plan. Os stycznia ustawa po zmianie przewiduje wypłatę zasiłku ze średniej z ostatnich 12 msc. Moim zdanie to się nie opłaca Magic napisz na priv jak coś.