Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluberry wrote:Puella ładnie wyglądasz
mojego męża kuzynka również jest w 2 ciąży rodzimy w tym samym czasiejest chudzina a ja nawet w połowie nie mam takiego brzuszka jak ona.
Niestety 4,5 kg lokator zrobił swoje, mięśnie porozciągał. Niektórzy "życzliwi" (zwłaszcza koleznki z pracy) uszczypliwie komentują, że chyba musze naprawdę dużo jeść, że aż taki brzuchol...no ale przecież nie mam na to wpływu. -
Mama wysłała mi to zdjęcie bo widziała takie saneczki na targu:
[/URL
Jakie czadowe;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 14:27
KotMisia, AGA 30, gosiunia, Magic lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Ja Was dzisiaj pobiję z tym spaniem
Wstałam co prawda na pobranie krwi ale poszłam później znowu do spania i tak ciągiem do 12:30
tyle że obudziłam się na siku przed 4 i przed 6 zaczynałam usypiać a trzeba było wstać. Mąż mnie zawiózł a wróciłam pieszo spacerkiem
Śniadanko i zaraz do wyrka na dalsze spanie
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Paulinqa chodziłam na Floriańską, ale lekarz powiedział, żebym przychodziła na ruczaj bo mniej oblegany jest. A ja i tak mam po 30km więc wielkiej różnicy mi to nie robi.
Udało mi się załatwić skierowanie na badania do kardiologa i nie będę musiała płacić!super
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, śliczna dzidzia Rika i piekne brzuchy. Ja natomiast odebrałam wyniki badań i znowu jakieś kwiatki z tymi sikami mi wyszły, a na dodatek tsh ciągle wysokie zamiast spadać wzrosło i jest prawie 3, poprzednio jak badałam miesiąc temu to było 2,6 ale doktor mówił, że może takie być jeszcze, więc nie drążylam, ale teraz się martwię jak czytam, że powinno być ok. 1,5 w ciąży. Kurna, w ogóle dupiasto się czuję.. Strach przed jutrem, czy z dzidźką wszystko okej, ech
Rika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pompon...nie martw się na zapas. Lekarze wiedzą co robić w takich sytuacjach. Jutro na pewno jak zobaczysz Maleństwo odetchniesz z ulgą.
U mnie przeziębienie rozkeciło się i dostałam antybiotyk. Zastanawiałam się brać, czy nie...jednak uważam, że lekarze (do których mamy zaufanie), wiedzą co robią.
Mnie też dzisiaj głowa bardzo boli...ale już nie walcze naturalnie, apap wzięłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:18
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Ależ pogoda!!Ja też dziś na badaniach tsh byłam i poszło mi w góręDobrze że dziś wizyta u endo
Pół dnia przespalam
Normalnie znieczulica u nas w tym laboratorium !! Były wraz ze mną 3 ciężarne no dwie zaawansowane i jedna miała siedzieć godzinę po wypicu glukozy to chciała wejść pierwsza bo potem i tak siedzić będzie musiała no to ludzie lamentu narobili że każdy się śpieszy i gdzie tam żeby póścić ją
Potem matka z dzieciątkiem przyszła chciałam ją przepóścić ale przedemną 3 pacjentki siedziały to znowu afera bo każdy swoje musi odstać
Masakra!!!
Miłego popołudnia -
nick nieaktualny
-
Karolcia88 wrote:Paulinqa chodziłam na Floriańską, ale lekarz powiedział, żebym przychodziła na ruczaj bo mniej oblegany jest. A ja i tak mam po 30km więc wielkiej różnicy mi to nie robi.
Udało mi się załatwić skierowanie na badania do kardiologa i nie będę musiała płacić!super
a ja mam bliżej na Floriańską ale fakt non stop jest ruch;) u lekarza się nie spotkamy ale na porodówce kto wie;p hehe -
Bluberry ja nie polecam zimnych okładów na czoło bo mi po tym ostatnio było jeszcze gorzej niestety
Moja mam dzisiaj była u internistki naszej obie do niej chodzimy i pani dr pytała kiedy do niej przyjdę? Że niby wskazane są takie wizyty?
Słyszałyście o czymś takim? Niby w karcie ciąży jest konsultacja internisty -
gosia86 wrote:Bluberry ja nie polecam zimnych okładów na czoło bo mi po tym ostatnio było jeszcze gorzej niestety
Moja mam dzisiaj była u internistki naszej obie do niej chodzimy i pani dr pytała kiedy do niej przyjdę? Że niby wskazane są takie wizyty?
Słyszałyście o czymś takim? Niby w karcie ciąży jest konsultacja internisty
tak, zaświadczenie od internisty, dentysty to na pewno. a jeśli chodzisz np do neurologa, reumatolog, lub psychiatry to też i od nich potrzebujesz zaświadczenie dla gin... ja już mam to za sobą... nic szczególnego ale musi być.gosia86 lubi tę wiadomość