Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Masakra sama jeszcze nie mogę się otrzasnać z tych wspaniałych nowin. Jeszcze do mnie nie dociera do końca. Ale szczęśliwa jak nigdy w życiu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 16:56
Bluberry, KotMisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
progesteron jest wydzielany pulsacyjnie, więc trochę ciężko porównać, myślę, że jak bierzesz duphaston to powinno być ok i cały czas mieści się w normach
Bluberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj przeszłam samą siebie jeśli chodzi o wydziwianie Stwierdziłam, że mam ochotę na świeżą bułkę z masłem, szynką, pomidorem, szczypiorkiem i ogórkiem konserwowym. W domu miałam tylko pomidora Więc była specjalna podróż do sklepu. Mąż mówi, że przesadzam, ale ja na prawdę nie miałam na nic innego ochoty. Musi być kwaśne/słone/pikantne.
Jejku, trojaczki? Za dużo Dwa cycki = dwoje dzieci, więcej jest nie do ogarnięcia na razBluberry lubi tę wiadomość
-
Agatka cudna wiadomość:*
rewelacja
niech te nasze serducha biją coraz mocniej i coraz wiecej :*
która teraz najwcześniej idzie po serducho?
Karolka witaj gratulacje
Agusia fajny zestaw jedzeniowy
ja dzisiaj tylko o pierogach oczywiście na zamówienie u mamusi:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 15:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie jadłowstręt na nic nie mam ochoty
obudziłam się w nocy 2:30 do 5:00 nie było spania a jak już zasnęłam to mąż wstal do pracy spóźniony oczywiście więc musiałam mu jeszcze śniadanie zrobić i poszlam spać dalej
a nie dały mi spać cycki bo bolaly i na jednym boku i na drugim -
nick nieaktualny