Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej a co się znowu stało z naszą listą?
Ja dzisiaj jestem psychicznym wrakiem człowieka:/ Niby nic się nie dzieje ale nic mi się nie chce i w ogóle jakaś markotna jestem:/ Mdłości ustępują, mam teraz może dwa razy na dzień w zależności od zapachów albo za szybkiego podniesienia się z łóżka i nic więcej... żadnych dolegliwości... niby dobrze ale człowiek świruje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nic z tą listą nie mogę zrobić ktoś ją skutecznie zepsuł
Apeluję do kogoś komu może się ta lista nie podoba - jeśli tak jest to na nią nie patrz i już! Jeśłi komuś niechcący się coś zepsuje to jest taka strzałka cofająca ostatnią aktywność lub można nacisnąć Ctrl+Z
Chyba ją trzeba na nowo zrobić -
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yTkYEkM-Et-ody4jL87Bsdn2DP8AguW9W_V_YP8Fn_I/edit?pli=1#gid=0
Na razie proszę żebyście pouzupełniały się same a ja co jakiś czas postaram się zapisywać kopię. Później może ograniczymy dostęp np tylko na podstawi maila, ale wtedy zainteresowani musieliby wysłać mi swojego maila żebym Was dodała. Innej opcji chyba nie ma. A kto ma konto w gmail? Może ustalimy kilka osób któe mają konto na gmail i one będę odpowiedzialne za tą listę?
Bo dla jednej osoby będzie to za dużo. Chodzi o to że przecież czasem po prostu nie siedzi się na forum i potem wyszukiwanie i nadrabianie przez jedną osobę to dużo