X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo jak dobrze po herbatnikach, chyba czas spac

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś jest na rzeczy z tymi frytkami :) Wychodzi na to, że frytki = najlepszy przyjaciel kobiety w I trymestrze :D

Ewelcia lubi tę wiadomość

preg.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś kolacje zakończyłam płęta czyli ogórkiem kiszonym :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jadłam ziemniaczki z ogniska, były pyszne, ale za to teraz mam zgagę i mdłości.
    dobranoc dziewczyny ! :)

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, mnie możecie usunąć z listy , beta spada, na razie odpuszczam, musimy doprowadzić kijanki męża do porządku:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:13

• beti97 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj w nocy miałam małe rewolucje po wczorajszym Mcdonaldzie i paru kawałkach ostrego KFC. Trochę mnie przeczyściło i miałam wrażenie że mam kaca, ale rano wszystko w porządku. Chyba fasolka nie toleruje ostrego.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski milego dnia
    Beti już wiesz na co uważać w diecie

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jak to? Napisz kochana koniecznie jak duży spadek, robiłaś przed ciążą jakieś badania?

Może jeszcze nic straconego?

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, U nas ogólny spokój. Zero dolegliwości, tylko biust wrażliwy.
    Stwierdziłam, że nie będę się w siebie wsłuchiwać za mocno :) Co ma być to będzie!
    Wczoraj byliśmy na grzybkach, zrobiłam je potem na kolację, ale sama nie jadłam. Są dość ciężkostrawne, a mnie męczą wzdęcia ;(
    A co do wypróżniania to ja całe życie biegam do toalety nawet za często, a od kiedy jestem w ciąży to wszystko się uregulowało. 2 x dziennie jetem w toalecie. :)
    Tylko te głupie wzdęcia. Dobrze, że można się posiłkować herbatką z kopru włoskiego i espumisanem.
    Dziewczyny miłej niedzieli! :*

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście ja mam delikatne mdłości, tylko czekam kiedy zacznę być naprawdę wyrzutna. Teraz na razie jestem wiecznie zmęczona, bolą piersi, czasem macica lub prawy jajnik, w którym pracuje ciałko żółte i chętnie bym spała w ciągu dnia, zamiast w nocy.

dqprj44jymj31xvy.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w kościele i czułam jak ledwo w nim stoję. Zmęczona jestem, mdli mnie i mam żołądek dzisiaj nie w tym miejscu co potrzeba. Na obiad robię pomidorową, może mi jakoś wejdzie ;/ Niby mam wolne i staram się odpoczywać a mam wrażenie jak bym była po weekendzie pracującym gdzie robię po 12 godz.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu? Jak to? :(

preg.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Agata gratuluję, cudowne nowiny :)
    Czy wy też macie nabrzmiały brzuch? Bo ja nie dopinam już guzika w spodniach, bo mnie ciśnie. Dziwi mnie to, bo to dopiero 5 tydzień, ale mój brzuch wygląda jakby był ciągle wzdęty. Ja mdłości miałam może ze 3 razy, a brzuch i krzyż boli mnie głównie nocą. Do kibelka latam co godzinę, ale poza tym czuję się dobrze :)

relg3e5e54dwhg22.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piękny niędzielny dzień. U nas dzisiaj mdłości od rana, ból w podbrzuszu i w pachwinach, a piersi to już nie wspomnę. Nawet pierwsze rozstępy mi się pojawiaja na piersiach. A już tyle smarujemy że myślałam, że unikniemy ale tu trzeba będzie niezła gromadke wykarmić.:-D

nojaniewiem lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • kamixx Znajoma

Wysłany: 7 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ryczę od rana takie mam wahania nastroju, może to po duphastonie. Udało mi się przyspieszyć wizytę na 09.09.

eq4nxuj.png
    f2wltv73oucskca0.png
    aniołek 26.12.2012 6 tydz.
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alma wrote:
    Hej dziewczyny. Agata gratuluję, cudowne nowiny :)
    Czy wy też macie nabrzmiały brzuch? Bo ja nie dopinam już guzika w spodniach, bo mnie ciśnie. Dziwi mnie to, bo to dopiero 5 tydzień, ale mój brzuch wygląda jakby był ciągle wzdęty. Ja mdłości miałam może ze 3 razy, a brzuch i krzyż boli mnie głównie nocą. Do kibelka latam co godzinę, ale poza tym czuję się dobrze :)
    O tak, ja mam strasznie odstający brzuch i taki twardy. Nigdy płaska nie byłam, ale teraz to jak na siebie patrzę to wyglądam jakbym w połowie ciąży była. Mało osób wie o ciąży, to przy nich muszę wciągać brzuch, straszne to:)

alma lubi tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorota1987 wrote:
    O tak, ja mam strasznie odstający brzuch i taki twardy. Nigdy płaska nie byłam, ale teraz to jak na siebie patrzę to wyglądam jakbym w połowie ciąży była. Mało osób wie o ciąży, to przy nich muszę wciągać brzuch, straszne to:)

No właśnie :) a to duży problem jak się idzie z rozpiętym guzikiem i spotyka koleżankę, która już zaczyna patrzeć podejrzliwie :) Ja raczej jestem szczupła i ten wydęty brzuch widać teraz jeszcze bardziej.

relg3e5e54dwhg22.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To faktycznie problem, ja tam staram się na siebie zakładać coś workowatego, a jeszcze trochę i będą sweterki:) Jak długo chcecie trzymać ciążę w tajemnicy? U mnie oprócz męża wiedzą nasi rodzice, moja siostra i ludzie w pracy. Póki co nie planuję informować szerszego grona.

dqprj44jymj31xvy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 19:12

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ