Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj w nocy miałam małe rewolucje po wczorajszym Mcdonaldzie i paru kawałkach ostrego KFC. Trochę mnie przeczyściło i miałam wrażenie że mam kaca, ale rano wszystko w porządku. Chyba fasolka nie toleruje ostrego.
-
Cześć dziewczynki, U nas ogólny spokój. Zero dolegliwości, tylko biust wrażliwy.
Stwierdziłam, że nie będę się w siebie wsłuchiwać za mocno Co ma być to będzie!
Wczoraj byliśmy na grzybkach, zrobiłam je potem na kolację, ale sama nie jadłam. Są dość ciężkostrawne, a mnie męczą wzdęcia ;(
A co do wypróżniania to ja całe życie biegam do toalety nawet za często, a od kiedy jestem w ciąży to wszystko się uregulowało. 2 x dziennie jetem w toalecie.
Tylko te głupie wzdęcia. Dobrze, że można się posiłkować herbatką z kopru włoskiego i espumisanem.
Dziewczyny miłej niedzieli! :* -
Na szczęście ja mam delikatne mdłości, tylko czekam kiedy zacznę być naprawdę wyrzutna. Teraz na razie jestem wiecznie zmęczona, bolą piersi, czasem macica lub prawy jajnik, w którym pracuje ciałko żółte i chętnie bym spała w ciągu dnia, zamiast w nocy.
-
Ja byłam w kościele i czułam jak ledwo w nim stoję. Zmęczona jestem, mdli mnie i mam żołądek dzisiaj nie w tym miejscu co potrzeba. Na obiad robię pomidorową, może mi jakoś wejdzie ;/ Niby mam wolne i staram się odpoczywać a mam wrażenie jak bym była po weekendzie pracującym gdzie robię po 12 godz.
-
Hej dziewczyny. Agata gratuluję, cudowne nowiny
Czy wy też macie nabrzmiały brzuch? Bo ja nie dopinam już guzika w spodniach, bo mnie ciśnie. Dziwi mnie to, bo to dopiero 5 tydzień, ale mój brzuch wygląda jakby był ciągle wzdęty. Ja mdłości miałam może ze 3 razy, a brzuch i krzyż boli mnie głównie nocą. Do kibelka latam co godzinę, ale poza tym czuję się dobrze -
Witam w piękny niędzielny dzień. U nas dzisiaj mdłości od rana, ból w podbrzuszu i w pachwinach, a piersi to już nie wspomnę. Nawet pierwsze rozstępy mi się pojawiaja na piersiach. A już tyle smarujemy że myślałam, że unikniemy ale tu trzeba będzie niezła gromadke wykarmić.
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
alma wrote:Hej dziewczyny. Agata gratuluję, cudowne nowiny
Czy wy też macie nabrzmiały brzuch? Bo ja nie dopinam już guzika w spodniach, bo mnie ciśnie. Dziwi mnie to, bo to dopiero 5 tydzień, ale mój brzuch wygląda jakby był ciągle wzdęty. Ja mdłości miałam może ze 3 razy, a brzuch i krzyż boli mnie głównie nocą. Do kibelka latam co godzinę, ale poza tym czuję się dobrzealma lubi tę wiadomość
-
dorota1987 wrote:O tak, ja mam strasznie odstający brzuch i taki twardy. Nigdy płaska nie byłam, ale teraz to jak na siebie patrzę to wyglądam jakbym w połowie ciąży była. Mało osób wie o ciąży, to przy nich muszę wciągać brzuch, straszne to:)
No właśnie a to duży problem jak się idzie z rozpiętym guzikiem i spotyka koleżankę, która już zaczyna patrzeć podejrzliwie Ja raczej jestem szczupła i ten wydęty brzuch widać teraz jeszcze bardziej. -
To faktycznie problem, ja tam staram się na siebie zakładać coś workowatego, a jeszcze trochę i będą sweterki:) Jak długo chcecie trzymać ciążę w tajemnicy? U mnie oprócz męża wiedzą nasi rodzice, moja siostra i ludzie w pracy. Póki co nie planuję informować szerszego grona.
-
nick nieaktualny