X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo jak dobrze po herbatnikach, chyba czas spac

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś jest na rzeczy z tymi frytkami :) Wychodzi na to, że frytki = najlepszy przyjaciel kobiety w I trymestrze :D

Ewelcia lubi tę wiadomość

3i4920mm0jlmd1e9.png

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś kolacje zakończyłam płęta czyli ogórkiem kiszonym :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jadłam ziemniaczki z ogniska, były pyszne, ale za to teraz mam zgagę i mdłości.
    dobranoc dziewczyny ! :)

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, mnie możecie usunąć z listy , beta spada, na razie odpuszczam, musimy doprowadzić kijanki męża do porządku:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:13

• beti97 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj w nocy miałam małe rewolucje po wczorajszym Mcdonaldzie i paru kawałkach ostrego KFC. Trochę mnie przeczyściło i miałam wrażenie że mam kaca, ale rano wszystko w porządku. Chyba fasolka nie toleruje ostrego.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski milego dnia
    Beti już wiesz na co uważać w diecie

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jak to? Napisz kochana koniecznie jak duży spadek, robiłaś przed ciążą jakieś badania?

Może jeszcze nic straconego?

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, U nas ogólny spokój. Zero dolegliwości, tylko biust wrażliwy.
    Stwierdziłam, że nie będę się w siebie wsłuchiwać za mocno :) Co ma być to będzie!
    Wczoraj byliśmy na grzybkach, zrobiłam je potem na kolację, ale sama nie jadłam. Są dość ciężkostrawne, a mnie męczą wzdęcia ;(
    A co do wypróżniania to ja całe życie biegam do toalety nawet za często, a od kiedy jestem w ciąży to wszystko się uregulowało. 2 x dziennie jetem w toalecie. :)
    Tylko te głupie wzdęcia. Dobrze, że można się posiłkować herbatką z kopru włoskiego i espumisanem.
    Dziewczyny miłej niedzieli! :*

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście ja mam delikatne mdłości, tylko czekam kiedy zacznę być naprawdę wyrzutna. Teraz na razie jestem wiecznie zmęczona, bolą piersi, czasem macica lub prawy jajnik, w którym pracuje ciałko żółte i chętnie bym spała w ciągu dnia, zamiast w nocy.

dqprj44jymj31xvy.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w kościele i czułam jak ledwo w nim stoję. Zmęczona jestem, mdli mnie i mam żołądek dzisiaj nie w tym miejscu co potrzeba. Na obiad robię pomidorową, może mi jakoś wejdzie ;/ Niby mam wolne i staram się odpoczywać a mam wrażenie jak bym była po weekendzie pracującym gdzie robię po 12 godz.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu? Jak to? :(

3i4920mm0jlmd1e9.png

• alma Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Agata gratuluję, cudowne nowiny :)
    Czy wy też macie nabrzmiały brzuch? Bo ja nie dopinam już guzika w spodniach, bo mnie ciśnie. Dziwi mnie to, bo to dopiero 5 tydzień, ale mój brzuch wygląda jakby był ciągle wzdęty. Ja mdłości miałam może ze 3 razy, a brzuch i krzyż boli mnie głównie nocą. Do kibelka latam co godzinę, ale poza tym czuję się dobrze :)

relg3e5e54dwhg22.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piękny niędzielny dzień. U nas dzisiaj mdłości od rana, ból w podbrzuszu i w pachwinach, a piersi to już nie wspomnę. Nawet pierwsze rozstępy mi się pojawiaja na piersiach. A już tyle smarujemy że myślałam, że unikniemy ale tu trzeba będzie niezła gromadke wykarmić.:-D

nojaniewiem lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • kamixx Znajoma

Wysłany: 7 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ryczę od rana takie mam wahania nastroju, może to po duphastonie. Udało mi się przyspieszyć wizytę na 09.09.

eq4nxuj.png
    f2wltv73oucskca0.png
    aniołek 26.12.2012 6 tydz.
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alma wrote:
    Hej dziewczyny. Agata gratuluję, cudowne nowiny :)
    Czy wy też macie nabrzmiały brzuch? Bo ja nie dopinam już guzika w spodniach, bo mnie ciśnie. Dziwi mnie to, bo to dopiero 5 tydzień, ale mój brzuch wygląda jakby był ciągle wzdęty. Ja mdłości miałam może ze 3 razy, a brzuch i krzyż boli mnie głównie nocą. Do kibelka latam co godzinę, ale poza tym czuję się dobrze :)
    O tak, ja mam strasznie odstający brzuch i taki twardy. Nigdy płaska nie byłam, ale teraz to jak na siebie patrzę to wyglądam jakbym w połowie ciąży była. Mało osób wie o ciąży, to przy nich muszę wciągać brzuch, straszne to:)

alma lubi tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorota1987 wrote:
    O tak, ja mam strasznie odstający brzuch i taki twardy. Nigdy płaska nie byłam, ale teraz to jak na siebie patrzę to wyglądam jakbym w połowie ciąży była. Mało osób wie o ciąży, to przy nich muszę wciągać brzuch, straszne to:)

No właśnie :) a to duży problem jak się idzie z rozpiętym guzikiem i spotyka koleżankę, która już zaczyna patrzeć podejrzliwie :) Ja raczej jestem szczupła i ten wydęty brzuch widać teraz jeszcze bardziej.

relg3e5e54dwhg22.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To faktycznie problem, ja tam staram się na siebie zakładać coś workowatego, a jeszcze trochę i będą sweterki:) Jak długo chcecie trzymać ciążę w tajemnicy? U mnie oprócz męża wiedzą nasi rodzice, moja siostra i ludzie w pracy. Póki co nie planuję informować szerszego grona.

dqprj44jymj31xvy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 19:12

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ