Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Madziorek jak zdecydujesz się jechać Np do Wrocławia to polecam Ci tego u którego ja robię koszt 170 zl i może akurat umówisz się na 8.01 i spotkamy sie pod gabinetem
KotMisia to dawno już nie widziałaś
Coś mi niedobrze wiec ide sie położyć. Dobranoc -
Dziewczyny trafiłam teraz na ciekawą stronkę:
www.gdzierodzic.info
Własnie skończyłam czytać o szpitalach w swoim miescie... Jak będziecie czytać to zauważcie jak różna jest ilość cc w szpitalach , wogóle ciekawe informacje.gosia86, PIGULSKA, gosiunia, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
i my się meldujemy po wizycie, dzisiaj na jakimś gorszym sprzęcie było bo w innym gabinecie niestety przyjmował.
Maluch rośnie, lekarz chciał podglądnąc na 3d czy ma coś między nóżkami, ale wstydniś odwrócił się dupką i tyle wiadomopotem powiedział, że jeszcze nic nie dynda, ale że jeszcze może urosnąć więc żeby się nie nastawiać,że dziewuszka
na to ast ponad normę kazał brać jakieś tam tabletki i powtórzyć badanie na kolejną wizytę. Mówił,że jeszcze się nie martwimy, chyba, że jeszcze podskoczy to wtedy będziemy myśleć co dalej.
Oczywiście zapomniałam zapytać o basen, o okuliste i o coś tam jeszczePIGULSKA, kika79, gosiunia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj już coś czułam w brzuchu, ale ciągle mam wrażenie, że za wysoko lub za bardzo na lewo
Już sama nie wiem. Wcześniej było wyraźniej. Albo sobie wkręcam
A połówkowe mamy 23 grudnia, będzie prezencik na wigilię, zwłaszcza, że dziadkowie fundują 3D
Belly twierdzi, że jestem już w 5 miesiącu, ale według moich obliczeń to dopiero pojutrze...
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej z samego rana, my nie śpimy od 6, mężuś mnie obudził jak wychodził do pracy i spanie się skończyło, zaraz trzeba coś zjeść dobrego, bo maluch się domaga jeść
My też ostatnio widzieliśmy maluszka 14 listopada, a następna wizyta 15 grudnia, tęsknimy już baaardzo za tym widokiem, ale musimy wytrzymać...
Dziewczyny, ja teraz tylko cały czas szukam fajnego fotografa do studyjnej sesji brzuszkowej, czy Wy też szukacie?Ja jestem zachwycona niektórymi klimatycznymi zdjęciami i pewnie się skusimy na taką super pamiątkę!
-
Madziorek, my myślimy o marcu, wtedy brzucho będzie już porządny pewnie, ja póki co nie tyję, ale za to buzia cała w wypryskach.. Nie wiem, czy to ustąpi chyba dopiero po ciąży, bo teraz non stop coś nowego wyskakuje. Ale co tam, brzucho się liczy i pamiątka! A Ty na pewno byś miała piękne zdjęcia!!
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ja znowu buzie mam całkiem ładna wyprysków nie ma, czasem jakis wyskoczy. W sumie zaryzykowałbym stwierdzenie, że teraz jest lepiej jak przed ciaza. A z waga niby +2,5 ale szczupła nie byłam a od kilku dni mam wrażenie, że brzuch jest ciagle wzdety. Wczoraj w sklepie też miałam wrażenie, że brzuch mi odstaje bardziej bo wczesniej tez odstawał
-
Fajnie, że farmaceutka się tak zachowała. Pewnie aż chce się być w tej ciąży:) Oby trafiało się jak najwięcej wyrozumiałych osób.
Mi by wystarczyło, żeby rodzina była bardziej wyrozumiała, a konkretnie teściowa. Chyba 2 tygodnie temu posprzątałam całe mieszkanie (chociaż zazwyczaj mąż się już tym zajmuje - ale go nie było), potem poszłam wyrzucić śmieci i przy okazji wzięłam kilka kawałków drewna do kominka i zostałam zatrzymana przez teściową na drugim schodzie jak wchodziłam na piętro. Dyszałam jak lokomotywa, a ona gadała coś o niczym ważnym (ani razu nie zapytała jak się czuję, czy mi w czymś pomóc, ani nie zaprosi do siebie na dół na herbatke, tylko zatrzymuje jak jestem na schodach). Nie wiedziałam czy olać ją, czy postawić jej te drzewo na umytych już schodach, żeby obsypało ziemią i korą.
Nie wiem, może niektórzy myślą, że kobieta traci formę i trzeba się nad nią zlitować jak już jest w 8 czy 9 miesiącu. -
Cześć dziewczyny
ja jeszcze leżę w łóżku ale leń ze mnie...w sumie poszłam późno spać bo ciekawy film leciał
Ja też myślałam o takiej sesji brzuszkowej a potem z maluszkiem, żeby zrobić u jednego fotografa myślę że to świetna pamiątka
Magda zaciskam mocno kciuki wszystko będzie dobrze
Dorota a Tobie współczuję teściowejaż czasem nie mogę uwierzyć, że najbliżsi w naszym otoczeniu potrafią być tak nieczuli
-
Prędzej poproszę o pomoc moją mamą, która może przyjechać w każdej chwili, bo nie pracuje. Przynajmniej nie będzie mi głupio, że proszę ją o pomoc, bo ona i mój tata, to się bardzo cieszą, że są dziadkami i wszystko dla mnie zrobią.
Sesja brzuszkowa to fajny pomysł, pewnie skorzystam, koleżanka fotografka chętnie się zajmie, ale ja bym nie chciała w studiu, tylko zimą to też ciężko gdzieś odkryć brzuch -
hej mamuśki
Ja dzisiaj zaspałam mężem i obudziliśmy się o 7:30 a wtedy zaczynam pracę
tel się rozładował i budzik nie zadzwonił.
Ale wyspałam się przynajmniej.
Gosiu zdecydowanie mnie przebijaszale akurat brzuszka większego ci zazdroszczę
Ja z racji wysokiego wzrostu mam długi tułów i dużo miejsca, już nie wspominając o szerokich biodrach ;P Ale gin powiedział, ze macica ładnie rośnie więc się nie przejmuje
A co do sesji to tez mi się marzy mieć taką pamiątkę ale jeszcze czas na szukanie fotografa.
Magda trzymam kciuki , będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 09:24
gosia86 lubi tę wiadomość
-
MiM wrote:Gosia jak ja ci zazdroszczę że mieszkasz na zadupiu. Niestety ja mieszkam w mieście - fakt że na obrzeżach Katowic, do najbliższego lasu mam 1,5km. Ogólnie Katowice są bardzo zalesione więc nie jest tak źle.
Ale mam za to obok siebie 3 żabki, 2 nocne, 2 biedronki, lidla (troszkę dalej), Netto, i Simply Market a do tego 3 szpitale w tym jeden dziecięcy itp... -
Ofelaine wrote:Ja mam 15 grudnia
w ogole fajnie jest miec wizyty co 3 tygodnie. Bo tydzien po wizycie jestem spokojna a potem tylko 2 sie czeka do nastepnej a to szybko leci
wlasnie teraz tak mam, wizyta byla w poniedzialek i do konca tygodnia luzik
to dokładnie jak u mnie tydzień spokoju a później odliczanie do następnej wizytymąż się ze mnie śmieje a ja to bym pod choinkę w tym roku chciała karnet na usg
a u nas dziś wizytaprosimy o kciuki,oczywiście nerwy już się załączyły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 09:43
madziorek, Karolcia88, KotMisia, Matik2012 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*]