Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadziorek wrote:Haha Aga idziemy tak samo. Wizyta 15 grudnia a połówkowe w 21 tygodniu mówiła żeby robić
ciekawe czy równo urodzimy
No to się w maju przekonamy która pierwsza się rozkapuje
Jeżżżżzzu niedawno był 8 tc a teraz już 15po nowym roku to dopiero zacznie lecieć
-
To ja mam wizyte 17 grudnia
powiedzial, ze teraz widzimy sie wczesniej bo wizyta wypadalaby w wigilie,ze wtedy sie umowimy na polowkowe i potem wizyta po 5tygodniach (chyba zwariuje!)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czuję małegoooo !!!
dostałam 4 kopy i po 5 minutach znowu zaczął dawać znaki
delikatne ale są..... to na pewno nie jelita to Aleksoj łezka w oku się kręci
PIGULSKA, madziorek, Wonderwall, nadulek, KotMisia, czarna panda, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Paulinqa trzymam mocno kciuki! Daj znać po wizycie
Monika uważaj na siebie i dużo wypoczywajciemam nadzieję że łożysko powedruje tam gdzie trzeba
Magda super wieści gratuluję chłopcaja też miałam problem ze stawianiem się macicy i do tego pojawiły się skurcze na szczęście wszystko jest ok mam się oszczędzać i brać magnez
-
Mi lekarz powiedział, że jak przyjdę na następną wizytę to może już coś będę czuć, ale mówił póki co o przelewaniu a nie o kopniakach..
Kurcze powiem Wam Dziewczyny, że mama mnie ostatnio strasznie pilnuje, żebym nic nie robiłam, nie przemęczała się i w ogóle. Odkąd się dowiedziała to była bardziej troskliwa, ale teraz zachowuje się jak kwoka. I się zastanawiałam o co chodzi i mi w końcu powiedziała.. ale może nie będę pisać ogółem na forum, bo niestety nieszczęśliwe a wręcz tragiczne zakończenie -
PIGULSKA wrote:Karolcia nie znaczy to od razu ze Tobie i maleństwu miałoby się przytrafić coś złego...wiadomo że jesteś w szczególnym stanie i powinnaś na siebie uważać ale bez przesady
-
Karolcia88 wrote:Raczej jej chodzi o to, że gdyby coś mnie niepokoiło to żebym nie czekała na wizytę u lekarza tylko od razu do niego dzwoniła i się dopytywała
ja też nie zwlekałabym jak by się coś niepokojącego działo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 13:21