Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ja leżakuje kolejny dzień po amniopunkcji i tak do środy bo wtedy mam kontrolną wizytę po amnio. Dziś byłam u endokrynologa i znów zwiększył mi dawkę euthyroxu do 100. Połówkowe mamy na 18 grudnia i wtedy wyniki amniopunkcji chyba zwariuje do tego czasu.
-
A mi zamiast brzucha to rośnie du..psko.
Do tego jak śpię to bola mnie biodra, tak pieką kości
A Malenstwo daje z całej sily. Ale tatuś 2 metry, 100 kg a siłę w prawej rręce od zagrywki taką, że jak walnie to zabije.madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry nie smuc się kochana
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8092b801472a.jpg
Odpedzamy wszystkie czarne chmury akyyyszWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 14:15
KotMisia, Bluberry, madziorek, gosiunia, AGA 30, nadulek lubią tę wiadomość
-
KotMisia ogórkowa mniammm
coś jest z tymi biodrami bo mi też często dokuczają zwłaszcza w nocy mam nawet wrażenie, że dretwieją
Nadulek musimy spokojnie czekać nic innego nam nie pozostaje a tymczasem głowa do góry na pewno wszystko będzie dobrze3mam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 14:20
nadulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Budyń tez pycha
ja przed chwilą wsunelam żurek i zagryzam właśnie czekoladą brownie
Oj to współczuję bólu Bluberry odpoczywaj a jak znieczulenie puści to uśmiech od ucha do uchaBluberry, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja będę robić morfologię w najbliższym czasie i też jestem ciekawa czy hemoglobina już spadła. Poprzednio miałam 12.3, jak na mnie to i tak dużo bo ja od dziecka mam anemię chroniczną i problemy z wchłanianiem żelaza.
Myśle, że też mi już poleciała.
A co łykasz Madziorek ?? Z polecenia gina czy sama kupiłaś coś w aptece??
Bluberry pokaz się jak wyglądasz w 20 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 14:55
-
No okropne jesteście!! Człowiek siedzi, zastanawia się co by tu zjeść, bo nic nie ma
A tu zupeczki ogórkowe,żurki, budynie malinowe,czekolady no zaraz wlezę w kompa i się tam do którejś przebiję na te pyszności
Bluberry, ja też jakoś mam spadek humoru w tym tygodniuPogoda do kitu, dzisiaj pierwszy ładniejszy dzień i i tak już słońce zachodzi
Tak się nastawiam na te święta, a pewnie będzie do kitu, tu kameralnie, tam kameralnie, dzieci brak
Mam tylko nadzieję, że mi Zosik poprawi humor i nastroi radośnie na całe święta, bo będzie śliczna i zdrowa i ruchliwa na połówkowym
(albo okaże się Ignasiem/Michałkiem
) Właśnie dostałam lekkiego kuksańca
Bluberry, KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość