Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu dasz radę ja teraz czekałam miesiąc żeby zobaczyć czy dzidzia cała i zdrowa
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja mam 15 grudnia
w ogole fajnie jest miec wizyty co 3 tygodnie. Bo tydzien po wizycie jestem spokojna a potem tylko 2 sie czeka do nastepnej a to szybko leci
wlasnie teraz tak mam, wizyta byla w poniedzialek i do konca tygodnia luzik
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Aaaa moje dziecie odezwalo sie po ciasteczkach. Poczulam takie trzepotanie jakby skrzydel motyla z lewej strony pod pepkiem. Wlasnie zauwazylam ze po slodyczach bardziej je czuje. A ostatnio ciagnie mnie na slodkie
ciekawe czy to na corcie
gosia86, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nadulek wrote:Cześć dziewczyny je dzień po amniopunkcji i jest nie najgorzej.
Wczoraj przed zabiegiem doktorek zrobił usg i bardzo się ucieszyłam bo ostanie usg miałam miesiąc temu. Fasola ma 12,5 cm obwód główki i 10,5 cm obwód brzuszka, długość kości udowej to 2,2 cm.
Zabieg nie bolesny ale strach mega mi podczas wkłucia pomogło zamknięcie oczu
Po zabiegu mieliśmy drugie usg na którym dzidzia buszowała. Przed miała tętno 160 a po 153 - ja się rozluźniłam to i ona też. Dzisiejszą wizytę u gina przenieśliśmy na za tydzień czyli 3.12 bo muszę mieć kontrolę po amnio, usg połówkowe mamy 18 grudniawtedy też będą wyniki z wczoraj tak więc wyrobimy się przed świętami.
Dziewczyny a jak wasza morfologia? Moja w dół erytrocyty, hematokryt i hemoglobina poniżej normy -
Ja już nie nadrobiłam wszystkich dzisiejszych wpisów, bo jeszcze laptop postanowił szwankować...a ogólnie chciałam się przywitać z Wami w 5 miesiącu ciąży. Niedawno wróciłam od dentysty i asystentka powiedziała, że już widać brzuszek. Oj widać widać, a maluch coś za mało tam rozrabia. Chcę już poczuć. Dobranoc mamusie:D
gosia86, PIGULSKA, czarna panda, nadulek lubią tę wiadomość
-
Gosia jak ja ci zazdroszczę że mieszkasz na zadupiu. Niestety ja mieszkam w mieście - fakt że na obrzeżach Katowic, do najbliższego lasu mam 1,5km. Ogólnie Katowice są bardzo zalesione więc nie jest tak źle.
Ale mam za to obok siebie 3 żabki, 2 nocne, 2 biedronki, lidla (troszkę dalej), Netto, i Simply Market a do tego 3 szpitale w tym jeden dziecięcy itp...
gosia86 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Dziewczyny Wy mówicie o pierwszych motylkach i babelkach a ja mam w brzuchu regularny trening! Tak wyraźnie uderza, że aż moja mama poczuła!
Dziewczyny rośnie mi mały sportowiec po tatusiuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:45
gosia86, PIGULSKA, Eklerka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72905bc486d6.jpg
Raczej do wielkich brzuszków mój nie należy. Tak mi się wydaje przynajmniej.
AGA 30, gosia86, PIGULSKA, czarna panda, alma, KotMisia, madziorek, Agusia246, Eklerka, gosiunia, kika79, nadulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się również w 18 tyg wg USG. Ofeline żebyś sama nie była z malutkim ślicznym brzuszkiem to ja też dodaje:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 21:22
AGA 30, gosia86, alma, KotMisia, PIGULSKA, dorota1987, Ofelaine, Eklerka, gosiunia, kika79, Wonderwall, nadulek lubią tę wiadomość