Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spoko ma dużo miejsca i nie koniecznie nudzisz czuć jakbyście gdzie usadowi gdzie skabiej czujesz
Jeszcze poczujesz lada moment
Mnie jak z zaskoczenia puknie to aż podskakuje ze strachu :)ja mam 17.2 dnigosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
marzenia się spełnią -
nick nieaktualny
-
Ewelinkie wrote:Eklerka a co lekarz na plytki krwi, ze tak spadly, bo u mnie to samo
Dziewczyny jecie w ciazy ananasa z puszki? Ja wczoraj zrobilam salatke meksykanka, a potem naczytalam sie ze ananas nie jst wskazany i nie wiem czy mam wybierac ananasa z salatki czy jak troche zjem to bedzie ok
To miałyśmy wczoraj takie same smaki :p Też zrobiłam sałatkę meksykańską i ananasy jadłam. Uwielbiam je i w ciąży jem. Myślę, że trzeba jeść wszystko z głową. Kilka plastrów ananasa, czy kawa raz na jakiś czas nie zaszkodzi.
Gosia...jestem Ci wdzięczna za te rurki z kremem. Niebo w gębie! Cała rodzina zajadała się ze smakiem. Już też wiem co kupić koleżance, która ostatnio ma fazę na gotowanie i pieczenie - foremki na rurki obowiązkowo :pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 08:19
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Nana86 wrote:Cześć dziewczyny, my tez juz po wizycie, będzie chłopczyk! Choć po cichu liczyłam na dziewczynkę
najważniejsze jednak ze zdrowy:) i ma całe 18 cm!
Nana Masakra jaki duży;) u mnie całe 11 cm;)
co do ruchów to czuje takie przelewanie czasem ale jak położe rekę to cisza;pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 08:59
-
cześć
widzę, że kolejny chłopak :)gratuluję!!!
ahhh...ja już zgłupiałam...nie wiem już sama co mam myśleć o moim lokatorzeod początku czuję, że to chłopak. Tak mi daje popalić, że to musi byc chłopak
poza tym wyczytałam kolejny babciny zabobon, od nośnie tej linii na brzuchu
jeśli jest od spojenia do pępka to dziewczynka, jak od spojenia łonowego do miejsca między żebrami to chłopiec....a ja mam przez cały brzuch, od samego dołu do żeber
ciekawe
O tym ananasie to nie słyszałam, ale dobrze wiedziećMatik2012, czarna panda lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
gosia86 wrote:Dzięki dziewczyny:)
Hehe czuję się jak dziecko we mgle
To ja głupia potrafię cały dzień cisnąć brzuch ręką żeby coś poczuć a fakt jest taki że te dwa razy które na 100% czułam to właśnie bez przykladania ręki
Tylko martwi mnie że raz było w sobotę potem we wtorek i do teraz nic:( wiem pewnie przesadzam bo po pierwsze dziecko ma jeszcze czas a po drugie nie bardzo potrafię je odróżnićgosiunia lubi tę wiadomość
-
Widzę, że nie jestem sama
my nie będziemy na pewno kupować wszystkich produktów, będziemy weryfikować listy internetowe, bo np wg mnie sterylizator, podgrzewacz do mleka, szczoteczka do czyszczenia butelek to zbędny wydatek, wysterylizować można wkładając butelkę do garnczka z wodą, butelkę można umyć bez tej szczotki, podgrzać mleko można (???) w mikrofali albo włożyć do garnka z gotującą się wodą..Magic lubi tę wiadomość
-
beti97 wrote:Karolcia ja morfologię 2 tyg temu robiłam i tak się zastanawiam czy bardzo się wyniki będą różnić.
nie wiem czy będzie się aż tak bardzo różnić. A kiedy masz wizytę? (przepraszam, że tak Was dopytuje, ale coś mam problem z koncentracją i nie mogę nic zapamiętać.. )