Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wagi to ja przytyłam 0,5 kg ale na początku schudłam prawie 5 kg. Teraz to nadrobię bo apetyt mam coraz większy, dziś już zjadłam 2 śniadania i dalej bym coś zjadła
Zaraz zobaczę co mi wróży ten horoskop chiński. Osobiście wierzyłam w niego zawsze bo sprawdza się. Ja jestem smokiem w horoskopie chińskim i przedstawiają mnie doskonale tam -
Nana dzieki super fajnie
a wiesz ile waży dzidzia ?
Ja musze dzis zapytać ile moje ma cm bo od 12 tyg mierzy wszystko prócz siedzeniowo ciemieniowe
Ja pamietam ze problem z Pieluchami był jeszcze jeden
Np pampers ma rozmiary 1 2 3 dziecko rośnie ale każde inacEj i okazuje sie ze pomiędzy 1 a 2 jest luka bi 1 sa za małe a 2 za duże i wtedy trzeba bo innej firmy my używalności na zmianę pampers, hagies (nie wiem jak sie pisze) o heppy
A annamaria gratuluje synkaAnnaMaria89, Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
marzenia się spełnią -
Witajcie dziewczyny, ja dzisiaj od rana zestresowana, bo o 17:45 wizyta, proszę o kciuki zeby było wszystko dobrze. Mam nadzieje że dowiem się też juz na pewno płci, bo chciałam się wziąć za ubranka po moim synku , muszę posegregować co zostawię, co sprzedam. Jak będzie dziewczyna to będę miała dużą pakę do sprzedania
AnnaMaria89, Magic, Rika, Wonderwall, Puella, nadulek, gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
hejo
ja tez z zakupami wstrzymuje sie do przyszlego roku, jeszcze konczmy remont
tez jestem zupelnie zielona co w ogole potrzeba
ale mysle ze jak zaczne od konca stycznia to zdaze
ile to wejsc do sklepu i kupic
mam jeden super sklep na miejscu dla noworodkow, lozeczka wozki itp itd wiec tam zamierzam kupic wszystko to i taniej bedzie bo rabaty beda
co do brzucha to mi sie robi bardziej spiczasty, nie wylewa sie po bokachi przytylam 2 kg i narazie na tym stoi
nie mam az takiego super apetytu, poprostu jem od czasu do czasu tak zupelnie normalnie
i tez zachcianek jakichs specjalnych nie mam
jedyne co moge powiedziec ze nie przesypiam juz calej nocy jak kiedys, musze wstac conajmniej raz na siku, no i jak wstane to nie moge zasnac kilka godzin ...
teraz bezsenne noce a potem nieprzespane noce -
Ewelinkie mi wg tego pierwszego coreczka a ten drugi to na telefonie nie moge odczytac bo nieczytelny
Ale ja w sumie nie wiem czy patrzec na sierpien czy wrzesien bo owulke mialam 31.08/01.09gosiunia lubi tę wiadomość
-
jestem z grudnia 1989 czyli powinnam patrzec na 24
a owolka w sierpniu wiec wychodziloby z kalendarzy dziewczynka
a jak mam patrzec na 25 to chlopiec
hehe no ja jednak wierze ze jak siusiaka lekarz widzial to jednak bedzie to prawda
skoro mowil ze "juz bardzo ladnie widac plec" tak sie ulozyl
wiec mam nadzieje ze sie nie pomylil choc na sto procent wiadomo bedzie dopiero po porodzie
-
nick nieaktualny
-
cos w tyum kalendarzu jednak jest, hoc z drugiej strony szanse na strzał 50 na 50
a macie juz wybrane imię dla chłopców? bo ja miałam ale dla dziewczynki, teraz to nie mam pojęcia w ogole. moje M podoba się Hubert i to nasz jak narazie jedyny pomysł, ale ja jakos nie jestem przekonana bo Hubert nie ma ładnego zdrobnienia, a Wy jakie macie typy?
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry mamuśki
Ale lecicie z tymi stronami
Podziwiam was za to ze już planujecie zakupy wyprawki itp. ja jakoś jeszcze nie myślę o tymAle coraz ciężej przechodzić mi koło sklepu dla dzieci
Pierwszy zakup planuje na swięta pod choinke
Gratuluję kolejnych pozytywów z wizyt
Ach jak ja bym kupiła pampersy już teraz to mój chłop by powiedział że upadłam na głowęOn to dopiero ma na wszytko czas
Zainteresoowal mnie taki drtektor płodu fajna rzecz tym bardziej jak tatuś nie ma jak na wizyty chodzić
Miłego dnia życzęgosiunia lubi tę wiadomość