Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaMaria89 wrote:jestem z grudnia 1989 czyli powinnam patrzec na 24
a owolka w sierpniu wiec wychodziloby z kalendarzy dziewczynka
a jak mam patrzec na 25 to chlopiec
hehe no ja jednak wierze ze jak siusiaka lekarz widzial to jednak bedzie to prawda
skoro mowil ze "juz bardzo ladnie widac plec" tak sie ulozyl
wiec mam nadzieje ze sie nie pomylil choc na sto procent wiadomo bedzie dopiero po porodzie
i jak licze 23 to i tak dziewczynka a 24 tez;) hahah;p
my wstępnie dla chłopca imię wybrane Mikołaj ale mój cos nosem zaczyna kręcić a dla dziewczynki póki co zostało Zuzia;p -
Ofelaine wrote:Ja dla synka mam imię - Michał
Mężowi też się podoba co do imienia dla córki - spieramy się
Coś mnie kłuje w szyjce raz na jakiś czas i czasami wylewa mi się gęsty biały śluz ale bezzapachowy... wątpię, że by to była infekcja bo tydzień temu skończyłam brać antybiotyk, który brałam 20 dni...
Czujecie czasami kłucie w szyjce ??
ja czujęi na wizycie zrobię posiew bo boje się, że to infekcja
w szyjce czuję czasami, tak samo w pochwieale skoro mówisz, że infekcja to napewno nie to spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 13:30
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
dziewczyny pomożecie mi??
mam wyniki morfologii i mam jeden czynnik za wysoki a mianowicie Neutrofile bo aż 75%(norma 40-70%), a za niskie Limfocyty, bo 16,7%(norma 20-45%)
To coś złego??
Jezu naczytałam się i już się boję....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 13:18
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
czytałam co onzaczają te określenia i co w przypadku odchyłu od normy, ale racja... z tego wynika, że mam albo AIDS albo nowotwór
niezła mieszanka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 13:28
katalina, AGA 30 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyMagic wrote:czytałam co onzaczają te określenia i co w przypadku odchyłu od normy, ale racja... z tego wynika, że mam albo AIDS albo nowotwór
niezła mieszanka
No i dlatego mi lekarz zabrania podchodzić do kompa
Bo się wyczytuje pierdoły i w ogóle nakręca się człowiek na maksa!!
Magic, Nejcik, gosiunia, madziorek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie, gdyby człowiek czytał te bzdury, to by chyba oszalał, ja w ogóle niczego nie sprawdzam w internecie jeśli chodzi o kwestie zdrowotne (oprócz imion, wyprawek, inspiracji pokoikowych itp..
). Dziewczyny, jesteśmy pod stałą opieką lekarzy, na bieżąco są robione badania, więc nie ma co panikować i nakręcać się, bo to nie ma żadnego sensu! Zdrowe bobaski mamy w sobie i nie może być inaczej!
pompon lubi tę wiadomość
-
To racja już nie czytam. W poniedziałek mamy wizytę
chwilowo ogarnęła mnie panika ale już jest spokój
czekam na kolejne wyniki
Dzięki dziewczyny za ten kubeł wodyod razu mi lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 13:39
Nejcik lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic tak myślę, że to nie infekcja. Chociaż one u mnie występują zawsze bezobjawowo. A teraz czuję to kłucie coraz mocniejsze, pojawia się co jakiś czas. I czuje je jakby tylko z prawej strony, bardziej chyba w pochwie, sama nie wiem. Kurczę boję się teraz...
A wynikami się nie martw, w ciąży nasz organizm "pracuje" inaczej i pewnie wszystko jest ok.Magic lubi tę wiadomość
-
Ewelinke ja własnie biore falvit mama, ale chyba teraz zmienię
żeby coś innego działało
katalina to ciężkie...zwierzak jest jak członek rodziny. Nie wiem co mam Ci napisać, to wszystko zależy od tego co jest dla niego najlepsze... trzymaj się kochana :*
Ofe to racja, domyślam się, że cos zawsze może być nie takzobaczymy jak reszta badań
Poza tym pisałam dzisiaj do moich następnych klientek z przyszłego tygodnia, że prawdopodobnie nie będę pracować już wogóle. Taka Ania, chyba Wam o niej opowiadałam. Mama dwójki wspaniałych dzieci, Lenki 5 lat i Szymka niecały roknapisała mi czy dzieje się cos poważnego. Odpisałam, że niby nie, ale plamienia plus ta krew. Odpisała że w takim wypadku powinnam nawet bez decyzji lekarza zrezygnować z pracy. Sama była w podobnej sytuacji, bo miałam krwiaka w ciąży o ryzyko poronienia, leżała ponad 6 tygodni w domu i ma teraz Szymka
natchenła mnie, by myśleć o sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 13:52
KotMisia, czarna panda, madziorek lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziewczyny co do witamin to ja biorę Pregna Plus, a to dlatego, że nie bardzo lubię ryby, a zależało mi na kwasach omega3 i tych innych tłuszczach
Drogie są te witaminy bo kosztują coś koło 40zł, ale lekarka sama mówiła, że są bardzo skuteczne, mają jedną z wyższych przyswajalności i są bogate w te wszystkie ważne elementy
Jeśli macie mdłości jeszcze to też po nich było mi lepiej, bo są małe.