Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja po wizycie u mojego gina. Na szczęście wszystko w porządku, fałszywy alarm
Po plamieniu nie ma śladu, szyjka zamknięta, łożysko na tylnej ścianie, no i mój maluszek zdrowy no i chłopczyk już w 100%
jakoś chętnie pokazuje co ma między nóżkami
mój mały ekshibicjonista
Na bóle brzucha dostałam nospe.
Magic kochana ja też mam neutrofile podwyższone (73%) i obniżony hematokryt, ale w ciąży takie odchyły to norma, więc nie ma się czym przejmować.
Co do witamin to ja łykam femibion natal 1 i do tego omegamed dha albo novovit duo.
Chiński kalendarz płci znam już od dawna. U mnie się niby potwierdza, że chłopczyk, tyle, ze - chiński kalendarz mierzony jest w miesiacach księzycowych, a je się liczy inaczej- w Chinach jak się rodzisz to masz już rok, więc tak pi razy oko do swojego wieku w tabelce trzeba byłoby dodać jeszcze 2 lata, żeby było naprawdę po chińskuPIGULSKA, nadulek, pompon, AGA 30, KotMisia, madziorek, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:nojaniewiem, wszystko będzie dobrze!
może dla odmiany będzie dziewczynka dla naszych chłopaków
nojaniewiem, KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Neutrofile podwyższenie w ciąży to norma dziewczyny więc nie ma się czym przejmować.
Widzę że moja dziewczynka na majóweczkach jest jedną z nielicznychMiM, alma, czarna panda, KotMisia, madziorek lubią tę wiadomość
-
alma wrote:Dziewczyny ja po wizycie u mojego gina. Na szczęście wszystko w porządku, fałszywy alarm
Po plamieniu nie ma śladu, szyjka zamknięta, łożysko na tylnej ścianie, no i mój maluszek zdrowy no i chłopczyk już w 100%
jakoś chętnie pokazuje co ma między nóżkami
mój mały ekshibicjonista
Na bóle brzucha dostałam nospe.
Magic kochana ja też mam neutrofile podwyższone (73%) i obniżony hematokryt, ale w ciąży takie odchyły to norma, więc nie ma się czym przejmować.
Co do witamin to ja łykam femibion natal 1 i do tego omegamed dha albo novovit duo.
Chiński kalendarz płci znam już od dawna. U mnie się niby potwierdza, że chłopczyk, tyle, ze - chiński kalendarz mierzony jest w miesiacach księzycowych, a je się liczy inaczej- w Chinach jak się rodzisz to masz już rok, więc tak pi razy oko do swojego wieku w tabelce trzeba byłoby dodać jeszcze 2 lata, żeby było naprawdę po chińsku
Może się nadwyrężyłaś?? A pracujesz zawodowo? Ja takie coś mam jak za bardzo poszaleje w domu ze sprzątaniem. Jakby naczynko w pochwie pękało.alma lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
nadulek wrote:Neutrofile podwyższenie w ciąży to norma dziewczyny więc nie ma się czym przejmować.
Widzę że moja dziewczynka na majóweczkach jest jedną z nielicznych
"zazdroszczę" ci dziewczynki
Ale ja mam taką cichą nadzieje bo koleżanka miała mieć Tomka... a urodziła sie Majanadulek, KotMisia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
MiM raczej nie miałam czym się nadwyrężyć, to fakt, że wczoraj trochę ogarniałam chatę, ale mnie się wydaje, ze może to mieć związek z moją infekcją, bo cały czas kaszlę, kicham, no ogólnie czuję się fatalnie i może rzeczywiście pękło mi jakieś naczynko
-
MiM wrote:"zazdroszczę" ci dziewczynki
Ale ja mam taką cichą nadzieje bo koleżanka miała mieć Tomka... a urodziła sie Maja
No właśnie mojej siostry sąsiadka chodziła do jakiegoś super gina, miał być chłopiec, a tu urodziła się dziewczynka - choć tak szczerze mówiąc to jakoś mi w takie historie ciężko uwierzyć w dzisiejszych czasach, rozumiem że może się pomylić na jednym usg ale do końca ciąży, to chyba niemożliwe! bądź co bądź to u nas siusiak uwiecznionyno i też trochę zazdroszczę tej dziewczynki;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 17:38
czarna panda, PIGULSKA, AGA 30, alma, KotMisia, Wonderwall, madziorek, Bluberry, gosia86 lubią tę wiadomość