Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja się pochwałę moim siusiakiem tzn mojego dzidziusia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ccdae04cddb.jpg
Chyba ze to przerosniete wargi...will see....madziorek, alma, gosia86, katalina, Wonderwall, Rika, Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja juz po, maluch rośnie ale ułożył się tak że nie dało się zobaczyć plci. Za to miał książkowe ułożenie do sprawdzenia przepływów, wygląda, że wszystko ok. Za 2 tyg mam mieć połówkowe, polecił mi swojego kolegę na 3d, także moze wtedy się w końcu dowiem.
A i zobaczyłam, że ostatnio mnie trąca łokciem, a nie tak jak myślałam nogami
A i od początku ciazy mam prawie 4 kg na plusie- grubas ze mnie
dziękuję za kciuki :*MiM, PIGULSKA, alma, KotMisia, pompon, czarna panda, madziorek, Karolcia88, Matik2012, Agusia246, Wonderwall, nadulek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nojaniewiem super, ze wszystko dobrze, Twoja dzidzia jest po prostu nieśmiała i nie chce pokazać co tam ma
Pigulska no u Ciebie na fotce to ewidentnie okazałego siusiaka widać, facet na 100%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:14
nojaniewiem, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Piekne foteczki i siusiaki dziewczyny. Milo czyta sie pozytywne wiesci z wizyt.
A mnie cos humor opuscil, przez tow klucie. Po poludniu przeszlo i sie ucieszylam a przed chwila znow zaklulo. Caly czas mysle pozytywnie ale mimo to jakas obawa jest.gosiunia lubi tę wiadomość
-
nojaniewiem - ja tez mam +4 wiec łączę się z Tobą w bólu
pigulska - faktycznie u ciebie siusiak jak nic, ale u nas pani doktor powiedziała że na 100%
ofelaine - ja w zeszłym tygodniu tez przez pare dni bardzo martwiłam się tymi bólami, skurczami czy co to było. Uspokoiłam sie dopiero tak naprawde wczoraj po wizycie, ale wczesniej kontaktowałam sie ze swoja gin i powiedziala przez telefon zebym wziela dwie nospy i ciepla kapiel albo termofor, a jesli czułabym mocniejsze kłucia badz skurcze to na IP, ale ze too poki co normalne, i faktycznie maly fikal wczoraj na usg a bole jak reka odjął po kilku dniachPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ofe a kłuje Cię brzuch czy bardziej po bokach w pachwinach? Bo ja też mam takie bóle, ale gin mi powiedział, ze macica się rozrasta i więzadła rozciągają, a jak boli to mam wziąć nospę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 20:31
-
No o jesteśmy po wizycie wszystko pięknie ładnie,
Księżniczka ma juz 16 cm
termin cały czas trzyma sie 6.05
Acard przestane brac po połówkowym jak zrobi dokładne badanie i bedzie wiadomo czy wszystko ok
Polowkowe mam na 19.12 na 9.10
Uf dzidzia miała główkę przy pępku a pupkę na dole i była plecami do brzucha wiec nie moNa było zrobic zdjecia twarzy dla tatusia
17.2 tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 20:50
alma, gosia86, KotMisia, PIGULSKA, Agusia246, nojaniewiem, madziorek, MiM, MiM, pompon, nadulek, gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość
marzenia się spełnią -
Kurde ja tez juz nie wiem, nie chce sie nakrecac i panikowac ale tez nie chce pozniej pluc sobie w brode, ze nic nie zrobilam. na szczescie nie kluje caly czas tylko pare godz przerwy i lapie na pare minu i tak od poludnia. Jak nie minie to pojade dla swietego spokoju na ip jutro.
-
Ofe jak masz możliwość to zadzwoń najlepiej do gina, bo się będziesz tylko niepotrzebnie denerwować. A jak nie to na IP.
Metik super wieści, Twoja dzidzia już całkiem sporaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 22:05
Matik2012 lubi tę wiadomość
-
Ofelaine a miałaś ostatnio badaną szyjkę? Jeśli Cię to na prawdę niepokoi to masz rację podejdź na ip
Matik nojaniewiem ja też gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 22:11
Matik2012, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
A mnie co trochę coś boli. A już najgorzej to jak muszę iść do wc na 2
to normalnie tak mnie uciska że dojść do łazienki nie mogę. Tłumacze sobie, że tam cały czas rośnie człowiek i wszystko się rozciąga. Póki nie plamie jest ok.
Przepraszam za szczerośćpompon, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Matik jest idealna i taka jak ma być
U mnie niestety nie mierzył gin malucha, tylko powiedział, że mój niuniek waży 170 gramów, a to niemożliwe, bo półtora tygodnia temu ważył wg niego 160 g i każde badanie było na innym sprzęcie, więc ta waga to chyba jakaś orientacyjna jest.
Kotmisia a to nie zaparcia przypadkiem? Bo w ciązy jelita się przesuwają i ból możesz odczuwać nizejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 22:49
Matik2012 lubi tę wiadomość
-
Matik ja sądzę że wcale nie za duża
moja dzidzia w 16t1d nie mieściła się zdaniem ginki w pomiarze CRL ale wazyla 160g
KotMisia dokładnie rosnąca macica uciska narządy wewnętrzne i to może być nieprzyjemne ale zupełnie normalneMatik2012 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny juz sie wystraszyłam
Koymimi jak mo sie chce siusiu to tez mam mało czasu do wc zeby dobiec ale dzidzia w sam raz naciska na to miejsce wiec to wszystko tłumaczy
To sie dopiero zacznie dziaćnojaniewiem lubi tę wiadomość
marzenia się spełnią -
Pigulska W poniedzialek mialam wizyte i gin badal mnie ginwkologicznie i nic nie mowil zeby cos bylo nie tak.
Kotmisia jak chce mi sie w nocy siusiu to tez czuje taki ucisk.az boli.
Niestety nie mam nr tel do gina bede czekac na rozwoj sytuacji.