Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No śmieszne te chińskie kalendarz, wg jednego dziewczynka, a drugiego chłopak. Niby synek będzie na 100%, ale następna wizyta u nowego lekarza, oby nie było rozbieżności
Już w brzuszku jest Jaś i wczoraj w z telefonu puściłam do brzucha kołysankę o Jasiu i miałam wrażenie, że coś tam zabulkało:)
Magic, alma, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Mi z tego chińskiego kalendarza wychodzi że będzie dziewczynka, także zobaczymy czy potwierdzę wieczorem
.
Na samym początku miałam strasznie przeczucie na dziewczynkę, poza tym ciągnęło mnie do słodkiego, na twarzy trądzik, którego nigdy nie miałam, mdłości...
Teraz jem i słodkie i kwasne i slone, cera się poprawiła, a brzuch jak stoję to mi sie wydaje szpiczasty, a jak siedzę to rozlewa mi się na boki i to tak feeeest
a przedwczoraj śniło mi sie, ze urodziłam ślicznego chłopczyka z dorodnym siusiakiem
Takze zobaczymy -
Hej dziewczyny, ciesze sie z dobrych wieści i super, że sporo z nas zna już płec, chopaki rządzą jednak, w ogóle jest więcej chłopaków w brzuchach nie tylko u nas mam wrażenie i z tego co słysze. No ale u mnie Jadziuchna. Wczoraj zaczęłyśmy 18 tydzień i 5 miesiąc, mój Boże jak to leeeci. Wczoraj znowu dokupiłam dla młodej kilka ciuszków, trzy bodziaki i dwie czapeczki. Najpierw ogarniam ciuszkowe sprawy, po połówkowym, które mamy 19.12 zamówię kocyki, pieluchy i tak po trochu będe zbierać. A jeszcze na początku lutego czeka nas remont pokoju i przeprowadzka kupno mebli, takze troche tego bedzie wszystkiego. Nadrabialam was strasznie dlugo i juz nie pamietam co tam chcialam napisac. Aaa jeszcze sie 'pochwale'
ze wczoraj bylam w kinie i po seansie tradycyjnie do lazienki, a tam mega kolejka i pani przede mną spojrzała na brzucha i zaproponowała, że mnie przepuści, ale w sumie może pomyślała, że się coli opiłam i tak mnie wywaliło, że zaraz kałuża będzie. W każdym razie miło mi się zrobiło. Ogórkową też bym zjadła
Nana86, KotMisia, madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja dla synka mam imię - Michał
Mężowi też się podoba co do imienia dla córki - spieramy się
Coś mnie kłuje w szyjce raz na jakiś czas i czasami wylewa mi się gęsty biały śluz ale bezzapachowy... wątpię, że by to była infekcja bo tydzień temu skończyłam brać antybiotyk, który brałam 20 dni...
Czujecie czasami kłucie w szyjce ?? -
nick nieaktualny
-
Ofelaine ja czasem czuję i ogólnie śluzu też mam dużo takiego kremowego, ale doktor mi mówił, że wszystko dobrze, więc się nie martwię tym bardziej, że nie czesto mnie tam kłuje.
A bodziakija mam i z krótkim i z długim, wczorajsze nabytki właśnie z c&a z długim i takim 3/4, wreszcie po całości rozpinane bo na razie mam większość przez głowę.rozmiary 56-68 kupujęgosiunia lubi tę wiadomość
-
Ja w c&a jeden taki zestawik kupiłam na 62cm. A resztę pozniej bede kompletować chciałam miec cos symbolicznie w domku zeby poczuć, że to sie dzieje naprawdę
w ogole w Tesco teraz jest obniżka 30% na zakupy na ubrania za min 30 zł tak wiec te dziecięce tez mozna kupowac
pompon, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane, witam się z Wami i popijam sobie świeżo zrobiony soczek marchwiowy
Rano obudziłam się z jedną myślą: mleka! mleka szybko!
I zrobiłam sobie grysik na mleku z truskawkami, chyba organizm wie co robi
)
Sprawdzałam te kalendarze, które wysłałyście i z obu wychodzi córcia, ja nadal upieram się przy swoim przeczuciu od początku, że będzie córcia, mąż czuje, że synek, zobaczymy
We wtorek jadę na herbatkę do koleżanki, która dwójkę swoich dzieciaczków rodziła w tym szpitalu, gdzie my zamierzamy rodzić, więc dowiem się wszystkiego, może co nieco o jakimś przygotowaniu ciuszkowym, bo póki co jestem zielona -
nick nieaktualny