Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ubranka zawsze mogą poczekać w szufladzie. ja pierwsze skompletuje ubranka, potem łóżeczko, wózek i na koniec kosmetyki. Pieluchy oczywiście zapas też wcześniej będę robić jak będzie jakaś promocja
Teraz to skupiamy sie raczej na świętach
postępy gosiazero czarny myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:20
gosia86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
hej witamy się w 18 tygodniu i 5 miesiącu wg Belly
Coraz gorzej wstaje mi się rano i codziennie żałuje, że już nie wzięłam L4 ale jeszcze 2 tygodnie tylko to dam radę
Gosiu kochana ja też nie czuje bąbla od 2 dni i staram się nie nakręcać. Widocznie inaczej się ułożył i wolę myśleć w ten sposób. Poza tym jeszcze mamy czas na czucie ruchów.Musi być dobrze.
Magic ja to mam w ogóle dziwnie bo linia wyszła mi tylko troszkę do góry od spojenia łonowego, nawet nie sięga do pępka. Hehe co to znaczy??
I ananasa tez jadłam ostatnio całkiem nieświadomie ale tego z puszki i 1 plasterek tylko. Myślę, że nie zaszkodziłgosiunia lubi tę wiadomość
-
Beti a to ja bym zrobiła, żeby mieć świeże na wizytę.
Ja badania robię tylko dzień/dwa dni przed wizytą żeby były aktualne.
Magic a nie boicie się kupować pieluch na zapas? bo wiesz, może się okazać, że potem dziecko akurat ma uczulenie na te pampersy.. (siostra jak miała takie maluszki to mówiła- nie wiem czy to prawda- ale że nie będzie mieszać pieluch, bo jakby się okazało, że uczulają to, żeby wiedziała które). Nie wiem jak się na to zapatrują doświadczone mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:26
-
Powiem wam szczerze, że ja też nie bardzo wiem od czego zacząć kompletować rzeczy dla dziecka. I co w ogóle będzie potrzebne. Jestem w tym zielona i przeraza mnie to. I niby chcę już coś kupować ale się boję, I myślę, jeszcze przecież masz czas.
Pewnie zacznę od ciuszków, łóżeczko dostaniemy od kuzynki męża, wózek to po nowym roku dopiero a kosmetyki raczej na końcu. A jakie pampersy są najlepsze??
Wyniki tez robię przed samą wizytą żeby były jak najbardziej aktualne.gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ofe to zależy :)ja znam przypadki gdzie najtańsze pieluchy sie sprawdzały a pampersa pieluchy uczulały
nie ma chyba czegoś takiego jak najlepsze
to zależy co dziecku będzie pasować
No Ty Karolcia będziesz mieć czas na toja mam termin na początek maja, a jak urodzi się pod koniec kwietnia?
i zonk, dlatego wolę byc ubezpieczona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:33
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Ofe nie wiem co to znaczy
może dziewczynkę? dlatego ja już nie wierzę w żadne zabobony i wróżby, bo nic się nie sprawdza
Karolcia nie będą to jednej firmy więc łatwo będzie wykluczyć.
Właśnie się zastanawiam czy ona pójdzie dalej w górę z czasem...
Przeczucie silne na córkę miałam ale już przeszło...
Ochotę mam i na kwaśne i na słodkie, brzuch rozchodzi się na boki bardziej- niby jak na córkę ale raczej zwalałbym to na szerokie biodra
Pryszcze miałam na początku straszne teraz cera wyładniała.. heh i bądź tu mądry....
Jednak nic nie da się przewidzieć... -
Ofeline ja słyszałam że dada biedronkowe są ok
Byłam u położnej i powiedziała że na ruchy muszę poczekać jeszcze ze 3 tygodnie i będę miała piękny prezent pod choinka
Ja też myślę aby parę paczek pampersów kupić wcześniej żeby to trochę rozłożyć w czasie
Ale widzę że mamy takie same rozterkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:43
Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny witamy się trochę niewyspani
obudziłam się o 4 na siku i zasnąć nie mogłam z głodu masakra... tak mnie ssalo ale wypiłam szklankę wody i jakoś przeszło do rana.
Dziewczynki nie martwcie się powoli będziemy kompletowac nasze wyprawki ja jeszcze nie zaczęłam nawetteraz żyje przygotowaniami do świąt!
Aaaa i gratuluję chłopaków powiększa się grono cuuudownieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:48
-
ja nie mam żadnej linii (czy to normalne?
a mam mieć chłopaka? podobno;) hehe
Magic ja mam 1 kg na plusie tzn najpierw schudłam 2 kg teraz +1 czyli dalej tak jakby musze nadrobić;p ale najważniejsze ze dziecko rośnie;)
Magic a może woda ci się zbiera????
ja zaczynam licytować ubranka bo część kupimy nowych a część nie;p a od rodziny nie ma szans bo same dziołchy są ;p
chyba że naszemu siusiak zniknie na połówkowym;p -
Dokładnie teraz myśle o świętach a po świętach byc moze z pierwszymi kopniakami zaczniemy kompletować jakas wyprawkę powoli.
Wczoraj do mojego Męża dzwonił mój chrześniak 8lat i pytał jakie imię wybraliśmy i decydował które lepsze. I w końcu mowi: nie daj Boże zeby była dziewczynapopłakałam sie ze śmiechu. Chłopcy juz wczesniej zamówili kuzyna
AGA 30, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Siostra kupowala pieluchy pampers i happy i z obu tych firm uczulaly, a jak przerzucila sie na biedronkowe zadnych uczulen nie bylo
Czy ktoras z Was kupuje ten detektor tetna? juz mialam zamawiac ale nie wiem czy to by nie byl zbedny wydatek...
Cholipka, od wczoraj dretwieja mi palce u obu rak. Niby jest to spowodowane zatrzymywaniem sie wody w organizmie, ale pojawia sie dopiero w zaawansowanej ciazy...gosiunia lubi tę wiadomość
-
Matik2012 wrote:Hejka dziewczyny gratuluje udanych wizyt i poznania płci
Nama86 18cm??? Wow a powiedz mi w którym Ty jestes teg teraz ?
A jeżeli chodzi o ananasa to wiem ze duzi nie wolno ale świeżego
A z puszki to on juz tam 0 ma składników prócz cukru
Wiec spokojnie mozna jeść
Ja dzis mam wizytę prosze o kciuki
detektory mozna juz kupic używane od 50 zł
Pozdrawiam i powodzenia na wizytach
Tez sie zdziwiłam ze taki duży ten nasz maluch, ale pierwszy raz podała nam wymiar calosciowy. W zeszłym mcu wiedzieliśmy ze ma 7 cm bez nóżek:) aa i jestem w 16 tyg w OM a wg usg 17
Matik i trzymam mocno kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:07
Matik2012 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co dziewczyny u mnie w rodzinie i teraz z moja ciąża prawie w 100% sprawdził sie chiński kalendarz płci:) nie śmiejecie sie ale naprawdę, sprawdziłam siebie moja siostrę, brata i ich dzieci i zgadza sie. Dziewczyny które juz znają płeć jestem ciekawa czy u Was tez to sie zgadza:D hehe
Magic lubi tę wiadomość