Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wg mnie zimą w ciąży to góry średnio
bez brzuszka ciężko chodzić po śniegu a co dopiero jak ciągle pod albo z górki. To chyba lepiej odwiedzić jakieś miasto
albo nad morze
Zależy gdzie bliżej. W tej kksiążce co tu na forum była podrzucona jest napisane że najwięcej kobiet w ciąży ginie w wypadkach. Także ja odpuszczam wszystkie trasy.
-
No ja tak pomyślałam o Krynicy, bo mam tam niewiele ponad 3 godziny drogi i nie zamierzam chodzić po górach. W tym miasteczku jest wiele deptaków, pijalni wód mineralnych i można też kolejką gondolową wyjechać na Jaworzynę Krynicką i jest jeszcze wiele innych atrakcji. Można wybrać np. ośrodek gdzie są groty solne, a w ciąży jod jak najbardziej wskazany:)
kika79 lubi tę wiadomość
-
dorota1987 wrote:No ja tak pomyślałam o Krynicy, bo mam tam niewiele ponad 3 godziny drogi i nie zamierzam chodzić po górach. W tym miasteczku jest wiele deptaków, pijalni wód mineralnych i można też kolejką gondolową wyjechać na Jaworzynę Krynicką i jest jeszcze wiele innych atrakcji. Można wybrać np. ośrodek gdzie są groty solne, a w ciąży jod jak najbardziej wskazany:)
ooo to może tam się na wakacje wybierzemyBo Młoda chce już na wczasy jechać a z małym bym sie bała jechać nad morze.
dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
Szklarska Poręba brzmi nieźle, ale myśmy byli w zeszłym roku w Karpaczu i bym chętnie obrała zupełnie obcy kierunek. A Krynica jak dla dzieci tych większych może być super, zwłaszcza latem, bo tam są tez różne tory saneczkowe i inne tympodobne atrakcje.
-
Dorota ja bym pojechała chociaz dla zmiany klimatu i chwilowego otoczenia by odciąć się na chwilę od codziennych problemów.Nikt nie mówi że masz wejśc na jakis szczyt ale w górskich miasteczkach tez jest wiele płskich terenów do spacerków i atrakcji (tak jak pisałaś).
Dla mnie wyjscie do sklepu to ogromny wyczyn(jak bym na rysy wchodziła:),) siadają mi nogi i biodra(mam wrażenie że się rozsypuje idąc) a wchodzac do mnie po schodach na 4 piętro robię postuj co półpiętro bo niedaje rady wszystko pzez mój kręgosłup:( ale cóż lekarz powiedział najgorsza będzie ciąża i donoszenie jej aniżeli poród
Właśnie zbieram się do sklepu:( dziś na obiad mielone,ziemniaczki i ogorek konserwowy już mi ślinka cieknie tylko trzeba jeszcze ze sklepu wszystko przynieśc i zrobić
a potem jeść! mniam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:35
dorota1987 lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Moja bratowa mnie teraz rozwaliła
Pochwaliłam się że kupiłam sobie elektryczną myjkę do okien i że Szanowny umył mi okna. A ona na to że Szanowny ma do niej przyjść umyć jej okna na święta tą myjką
Bo ona sie stara o dzidziusia i nie może skakać po oknach Tupet to ona ma
Oczywiście że ją wyśmiałam i powiedział żeby ruszyła swoją dupę i ćwiczenia fizyczne sprzyjają zajściu w ciąże a że przy jej nadwadze jest to nawet wskazane
Rozłączyła się... OHHH jak mi przykro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:35
kika79, madziorek, Bluberry, gosia86, Magic, dorota1987, nojaniewiem, czarna panda, Agusia246, Jagódkaaa, PIGULSKA, Karolcia88, katalina, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Mim jak dla mnie to i tak jesteś nazbyt delikatna,jak bym jej powiedziała to juz by sie w życiu nie odezwała do mnie
Biedactwo no !!!! Przepraszam!!! Mim ponioslo mnie jak to przeczytałam wrrr:(
ja mam do umycia 5 okien i ruszam z myciem w sobotę bo mam nadzieję że córcia mi pomożeDominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MiM super! Ja tydzień po zajściu w ciążę miałam gości. W tym 7 letnie blizniaczki. I podlaczylam im xBoxa. Oczywiście u nas w domu królują gry sportowe. Jak goście pojechali to taki mieliśmy maraton siatkówki, nart i skoków że w poniedziałek ciężko mi bylo usiąść za kierownicą od zakwasow
Ruch to zdrowie!
Bluberry też chyba pomyśle o odstawieniu solia co do wagi to waze się tylko u lekarki więc nic nie wiem.
Zaczął rosnąć mi brzuch i tak ciągnie mnie prawy bok że aż niemożliwe.
I mam nowy mini przepis na deser na zaparcia. Kiwi i jogurt kiwipycha
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Melduję się po wizycie. Oczywiście w nocy nie mogłam spać ze stresu. W każdym razie wszystko wygląda dobrze. Wyniki badań prawidłowe. Powiedziała, że szyjka twarda i długa (ale nie powiedziała jaka dokładnie długość). Udało się też podejrzeć płeć, chociaż Pluszak nie chciał za bardzo współpracować. Nie będę oryginalna jak napiszę, że Pluszak ma jajka i siusiakaNo i mamy problem z imieniem, ale taki problem to nie problem, wymyśli się. Gorzej, że chyba jednak gdzieś podświadomie liczyłam na córkę. Moja gin skwitowała, że w takim razie na jednym się nie skończy
Problem w tym, że mój mąż ma dwóch braci i jego tata też ma dwóch braci z czego każdy po trzech synów. A moja gin na to:" To co z nimi nie tak? W ogóle nie produkują plemników z chromosomem X?". Hehe, widocznie coś jest na rzeczy.
Zaraz Was nadrobię, bo widzę, że trochę stron przybyło. Padam z głodu, bo oczywiście u gin poślizg godzinny, a ja jakoś dziś jedzeniowo się na to nie przygotowałamMiM, nojaniewiem, kika79, gosia86, czarna panda, PIGULSKA, Bluberry lubią tę wiadomość