Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anielka gratuluję synka
Ja tak daleko w przyszłośc nie wybiegam jeśli chodzi o wychowanie dzieci wychodzę z założenia że jeśli nasi rodzice dali radę to my też damy
U mnie w rodzinie i dziewczyny i chłopaki, a i nawet bliźniakitak jak ja i mój brat
liczę na córeczkę w przyszłości...pożyjemy zobaczymy
Anielka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy pamiętacie ale pisałam kiedyś że moja sąsiadka miała termin na kwiecień to poronila. Wczoraj przyszła się pochwalić że chyba znów jest. Lekarz nie był pewien na 100% ale ona oczywiście już na zwolnienie. I 100% wypłaty. U niej to dziecko to po to żeby do pracy nie chodzić. A ten jej facet ma już 3 dzieci. Mówi na nie bekarty. Nie chce żeby moje dziecko miało takich kolegów. U nich to co drugie słowo to ch lub k... A oszuści i złodzieje to pierwsza klasa...
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed16f35454a7.jpg
moje pierwsze upolowane ciuszki na licytacji;)
nie mogę was dogonić z tymi postami;p co zaczynam czytać to ktoś mi przeszkadza;DBluberry, madziorek, katalina, PIGULSKA, kika79, AGA 30, gosia86, alma lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a my się witamy na początku 20 tygodnia
cały czas Was podczytujemy i gratulujemy dobrych wieści ... u Nas dziś przymusowa wizyta na szczęście z małym wszystko ok
pozdrawiamy wszystkie majowe ciocieKotMisia, Bluberry, PIGULSKA, MiM, dorota1987 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
A mi się przykro zrobiło.
ta moja koleżanka co urodziła 2 tugodnie temu. Myślałam że zaprosi mnie do siebie, jak już dojdzie do siebie. Jeździć z mlodym do pracy z l4 i siedzieć na fb to może
przykro mi. Ale to zemsta za to że nie przyjechałam na jej ślub. Na swohe usprawiedliwienie. Zaczęłam nowa pracę, nie dostałam urlopu. A tylko w jedna stronę to było 670 km
Przykro mi bardzo. Serio bardzo mi czasem samotnie
-
Pewnie, że damy radę wychować
Trochę mnie chyba zaskoczyła informacja o siusiaku, w lekkim szoku jestem i dlatego tyle myśli na kilkadziesiąt lat wprzód. Wszyscy jak jeden mąż powtarzali, że pewnie dziewczynka, bo mięso fuj, bo tyle wymiotuję no i chyba nie najlepiej wyglądałam (ja bym powiedziała, że fatalnie). Nawet kalendarz chiński wskazywał na dziewczę
. Muszę się z tą myślą oswoić, że Stworzonko w brzuchu nie jest już bezpłciowym Pluszakiem, ale CHŁOPCZYKIEM.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:47
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
KotMisia wrote:Nie wiem czy pamiętacie ale pisałam kiedyś że moja sąsiadka miała termin na kwiecień to poronila. Wczoraj przyszła się pochwalić że chyba znów jest. Lekarz nie był pewien na 100% ale ona oczywiście już na zwolnienie. I 100% wypłaty. U niej to dziecko to po to żeby do pracy nie chodzić. A ten jej facet ma już 3 dzieci. Mówi na nie bekarty. Nie chce żeby moje dziecko miało takich kolegów. U nich to co drugie słowo to ch lub k... A oszuści i złodzieje to pierwsza klasa...
To nie jest tak, że ciąża musi być potwierdzona przez ginekologa, żeby dostać L4 100% płatne? -
Anielka wg lekarza coś jest ale póki nie ma serduszka to on nie powie na 100%. A co do zwolnienia to ona tak by się darla że dla świętego spokoju by jej dał. Tam całą rodzina tak kombinuje. Ona od mają nie przepracowała całego miesiąca... Eh szkoda mi tylko dziewczyn z którymi ona pracuje bo ciągle muszą nadgodziny robić. Kiedyś więcej opowiem jak będę na kompuerże nie telefonie.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, piszę na szybko, bo dopiero odebrałam wyniki z morfologii i moczu. Mocz ksiązkowy, a co do morfologii to hemoglobina, hematokryt i erytrocyty lekko poniżej normy, chyba mamy jakąś niewielką anemię, co?
Proszę o info, czy któras z Was coś wie? bo jak zwykle martwię się na zapas, a wizyta w pon. -
Ja tez bylam dzis na zakupach, nabylam oficerki i spodnie ciazowe w h&m cos a"la jeansy ale ciensze. Widzialam jeszcze jedne fajne spodnie, ale poki co mam za maly brzuch na nie
a mezowi kupilam kurtke.
-
nick nieaktualny