Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, grawitacja to grawitacja, ale jak tydzień temu lekarz zobaczył, że główką do dołu to mu się nie podobało. Chociaż mówił też wtedy, ze maluch był bardzo nisko...teraz chyba nie był tak nisko, bo lekarz nie musiał tak mocno wciskać tej sondy czy jak to się nazywa.
-
Anielka moja znajoma kupowała dla synka w Pepco i taka rada - kupuj większe rozmiary, bo oni maja zawyżoną
niby 56 ale pasuje na dziecko 50cm...
dorotka to jest różnica jak jest główką i niskomoja znajoma miała to samo i zyje
lekarz powiedział jej koło 23 tc a teraz jest w 28 i jest dobrze, poprostu musisz uważać
oszczędzać się
głowa do góry
nic się nie dzieje kochana :* byłas na usg i jest dobrze, tak?
To się ciesz
i nie myśl negatywnie bo dziecko to czuje i wtedy mało sie rusza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 14:19
Anielka, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magda_16maj wrote:ja mam zgagę po grejpfrutach, cebuli i śledziach... jak pisałam wcześniej mi czipsy śmierdzą więc ich nie jem
A ja to na okrągło mam zgagę po wszystkim hehe i juz chyba sie przyzwyczaiłam i Rennie mam pod rękąA co do śledzi to moja dzidzia jest nie śledziowa bo po śledziach jest mi nie dobrze i przytulam porcelanę łazienkową
wiec nie wiem co w Wigilię będę jadła..zrobiłam ostatnio mężowi śledzie w sosie musztardowym,pomidorowym i czosnkowym ale nawet nie spróbowałam hehe całkowity odrzut:)
-
gosia to fakt
wcześniej niz ja
jak wizyta u frycka??? wrzucaj zdjęcie
ja nie mam pomysłu na obiad może też chińczyka zjemy?
ale ja tylko surówkę i sajonki toleruję
Wrzuć zdjęcia tych pieluchi kaftanika
gosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Gosia a cóż Cię tak umówili w środku nocy? :o
A ja się tak zastanawiam ile trwa usg połówkowe? Bo w luxmedzie jestem zapisana na 9.30 a o 10.15 jestem umówiona do okulisty zanieść taki świstek który mi dali wczoraj.. a kolejny termin był na 12:15 więc tyle czekać to by mi się na pewno nie chciało.. (wszystko w luxmedzie w tym samym budynku więc może zdążę.. mam tylko nadzieję,że poślizgu nie będzie na usg)gosiunia lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:ja tam ciągle sama siedzę w domu więc lubię jak ktoś przyjdzie
posprzątane raczej mam, ale z prasowaniem to u mnie ciężko. Dzisiaj wstawiłam drugie pranie (wczoraj też dwa) no i ciekawa jestem na kiedy mi to wyschnie i kiedy to wyprasuje....
tez nie wiem gdzie powieszę i kiedy wyschnie o prasowaniu nie wspomnę. Ostatnio moja mama kupiła ciuszki wlasnie w Tesco. Chętnie bym wyruszyła tam zaszaleć, ale raczej siła męża juz nie wyciągnę do sklepu a od dzis ma juz urlop do 7 stycznia
-
Karolcia88 wrote:Gosia a cóż Cię tak umówili w środku nocy? :o
A ja się tak zastanawiam ile trwa usg połówkowe? Bo w luxmedzie jestem zapisana na 9.30 a o 10.15 jestem umówiona do okulisty zanieść taki świstek który mi dali wczoraj.. a kolejny termin był na 12:15 więc tyle czekać to by mi się na pewno nie chciało.. (wszystko w luxmedzie w tym samym budynku więc może zdążę.. mam tylko nadzieję,że poślizgu nie będzie na usg)
Wszytsko zależy od dzieciątka. Jak wspólpracuje to szybko idzie. My byliśmy pól godziny ale pani doktor kochana chciała nam dużo pokazać
gosiunia lubi tę wiadomość
-
no i po wizycie
Nasz chłopiec ma 412 g ,wszystkie wymiary w normie,łożysko wysoko,ilość wód prawidłowa,szyjka wysoko i zamknięta,od początku ciąży przytyłam ok 1,5 kg,na ten wredny twardy brzuchol mamy powrót do luteiny i dodatkowo magnez,mamy dużo odpoczywać ...ten mój lekarz to złoto normalnie.
dziękujemy za kciukiKarolcia88, gosia86, nadulek, dorota1987, KotMisia, pompon, nojaniewiem, madziorek, Truskaweczka250, beti97, Bluberry, maribel, Agusia246, PIGULSKA lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*]