Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane ja tez korzystając z okazji chcę Wam życzyć cudownych świąt Bożego narodzenia w ciepłej, rodzinnej atmosferze, spokojnych pozostałych tygodni ciąży i cudownej majowej nagrody za wszystkie trudy jakie już za nami i jeszcze przed nami.
Wszystkiego dobrego :*nadulek, gosiunia, Truskaweczka250, dorota1987, Bluberry, Magic, madziorek, Anielka lubią tę wiadomość
-
Witamy się dzisiaj i my
troszkę późno ale zalatana jestem i padam na twarz. Na szczęście to już końcówka maratonu. Katalina trzymam kciuki za małą , oby to był błąd pomiaru, albo poprostu "uroda". Mój synek też zmienił się w dziewczynkę
pęka mi w nocy kręgosłup od dwóch dni do tego stopnia że się budzę
może to dziwne ale wstanie i zrobienie siusiu pomaga. Lecę zaraz do mamy, mam ciężką torbę do zabrania i pogoda do kitu. Już 2 dzień pada równiutko.
katalina, Magic lubią tę wiadomość
-
My też się witamy!
Katalina, u mojego Mołodego tez na usg wyszły niby nieprawidłowści z serduszkiem. Wystraszyłam się, bo u nas wady serca są rodzinne. Na szczęście okazało się, że to jego taki urok. Teraz podczas badania osłuchowego słychać szmery nad sercem, wad jednak żadncyh nie stwierdzonono. Trzymam kciuki za Malutką!
Dziewczynki, jak dzisiajesz usg? Ja mam jutro, mam nadzieję, że w tak magiczny wigilijny dzień, dostaniemy tylko same dobre wieści. Oby moja mała nie zmieniła się w chłopca, bo widze, że dużo przemian mamy.
Wracam do pieczenia :pkatalina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katalina, ja również trzymam mocno kciuki, na pewno będzie wszystko okej!!! Nie może być inaczej! Nie martw się i myśl pozytywnie! :*
Dziewczyny, ja i mój brzuszek życzymy Wam z całego serca wszystkiego dobrego na te święta! Zdrówka, pozytywnego myślenia, energii i wspaniałego samopoczucia! Dbajcie o siebie i swoje maluszki , kochane!!PIGULSKA, gosiunia, katalina, gosia86, dorota1987, Magic, madziorek, czarna panda, beti97, Anielka, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4761f848cda5.jpg
Niech te święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam wiele radości, niech uśmiech zagości w Waszych domach, niech ogarnie Was ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach. Niech samotność odejdzie w niepamięć, niech zima otuli Was białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod Waszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na Waszych twarzach, niech miłość dotyka Was delikatnie, lecz bez ustanku, niech Wasze marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się. WESOŁYCH ŚWIĄT MAJÓWECZKINejcik, gosiunia, gosia86, dorota1987, Magic, czarna panda, Anielka lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie dobre słowa, trudne to było wczoraj sobie tak poukładać, że jednak dziewczynka i w dodatku coś nie tak.. dziś zaczynam już coraz cieplej na nią patrzeć, mówię do niej i jakoś mi lepiej.. kupię jej coś pod choinkę jutro..
Jestem dobrych myśli, chociaż choroby żołądka i serduszka są u nas w rodzinie, ja też mam problemy.. Ale modlimy się.. kupiłam dziś dla niej pampersy naweta co tam, przecież już istnieje!
Magic, madziorek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja tylko na sekundę.
Składamy Wam najlepsze życzenia świąteczne.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
składam najserdeczniejsze życzenia:
Zdrowia, szczęścia
i wszelkiej pomyślności.
Niech to będzie czas refleksji
i zadumy dotyczący minionego roku,
a magia tych Świąt
zjednoczy nas przy wspólnym stole.
W Nadchodzącym Nowym Roku
życzę spełnienia marzeń i nadziei na lepsze jutro.Magic, czarna panda, Nejcik, Anielka, Monika1357, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Czesc Baby moje
)
Widze ze moje przepowiednie sie sprawdzajakochanie katalina i beti nie martwcie sie
przypomniec Wam jak ja bylam rozczarowana ze nie chlopak mieszka w moim brzuszku?
teraz nie dopuszczam mysli by to byla pomylka
choc ostatnio raz z przerazeniem obudzilam sie w nocy ze jednak chlopak... az mnie zimny pot oblal
przeciez ja mam cala wyprawke juz dla Mojej Malej Ksiezniczki
Ja uporalam sie dzis z dwoma piernikami bo jeden mi nie wyszedl i musialam wyrzucicale drugi juz piekny i pachnacy czeka na polewe
pierwszy raz robilam pierniki i piernik
upieklam z 2 kg pieczeni, salatke warzyna, a jeszcze tyyyyle do zrobienia
Piekne zyczeniadziekujemy
PIGHLSKA ale fajny brzusio ale to Twoj???
katalina, czarna panda, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic ja się szybciutko przestawiłam :)Gorzej mi było zaakceptować chłopca. A teraz po tych zmianach to już mi wszystko jedno. Ja też już mam pieluszki dla Małej:) Jest jeszcze tyle rzeczy do kupienia, a ja kocham kupować. Żeby tylko jeszcze kasa była to będzie ok.
Jutro Wigilia więc życzę Wszystkim Majówką:
W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę Ci zdrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i wokół pełno życzliwych ludzi.
Razem z Wiki składamy buziaki w Brzuszki :***Magic, Anielka, gosiunia, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Ja również pomiędzy lepieniem uszek, a kończeniem placka wpadam, by złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia, wesołych świąt, duuuzo zdrówka dla was, waszej rodziny i tych maluszków w brzuszku, jak najwięcej kopniaczkow i nudnej ciazy do maja, bo potem to juz tylko atrakcje na porodówce
No i szczęścia, spełnienia marzeń i co tam tylko chcecieale zdrowie najważniejsze!!
Buziaki!!Magic, Nejcik, Anielka, alma, gosiunia, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy. Niestety mąż wraca na terapie, ale bedzie dobrze
Z newsow to u nas likwidują sklep dla dzieci i kupiłam czapeczki dzis jedna po 1,90 inna za 3,90 dwie pary body i smoczki z aventu za 14 złjeszcze po swietach tam pojde
a w h&m kupiłam sobie elegancka bluzeczkę na swieta (juz jakas przecena była) i ... UWAGA jeansy ciążowe przecenione ze 150 zł na 30!!! Była ostatnia para i szok, że dobre
Kochane życzę Wam wszystkiego dobrego na te Święta. Duzo spokoju, radości i miłości. Świąt spędzonych w rodzinnym kochającym gronie. Buziaki wielkie od Magdy, Kubusia i DanielaMagic, czarna panda, Anielka, alma, gosiunia, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Też wpadam tylko na chwilkę, żeby złożyć Wam życzenia zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia.
U mnie bardzo pracowicie, bo mąż wymyślił, że już teraz robimy przemeblowanie w domu na potrzeby pokoiku dla Maluszka. I tak oto dziś pierwszy dzień spaliśmy w naszej nowej sypialni. Cudem udało mi się go przekonać, że malowanie całego mieszkania 2 dni przed świętami to nie najlepszy pomysł. I bez tego było mnóstwo sprzątania.
Spokojnych Świąt dla Was i Waszych Najbliższych!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 20:03
alma, gosiunia, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Kochane ja na chwilę, później Was nadrobie, u nas na polowkowym wszystko super
mój kochany maluch wszystkie parametry ma prawidłowe,waży 413 gramów, więc jesteśmy szczęśliwi, no i płeć potwierdzona już na 100%, choć doktorek chciał nam kawał zrobić, że dziewczynka
dostaliśmy nawet sporo zdjęć w prezencie a mój D. wszedł jednak ze mną od razu i był przy wszystkich badaniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 19:39
Karolcia88, Anielka, gosia86, madziorek, czarna panda, Nejcik, gosiunia, dorota1987, PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość