WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja tez korzystając z okazji chcę Wam życzyć cudownych świąt Bożego narodzenia w ciepłej, rodzinnej atmosferze, spokojnych pozostałych tygodni ciąży i cudownej majowej nagrody za wszystkie trudy jakie już za nami i jeszcze przed nami.
    Wszystkiego dobrego :*

nadulek, gosiunia, Truskaweczka250, dorota1987, Bluberry, Magic, madziorek, Anielka lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nadulek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymamy kciuki za wszystkie dziś wizytujące :-)

Monika1357, czarna panda, alma lubią tę wiadomość

20.09.2013[*] 24.12.2013 [*] 09.02.2017[*]
    11.05.2018 Hubert 23 tc [*]
    Nieprawidłowy kariotyp
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
    hchyrjjgepvdd2o1.png
    Nadia <3 Mia <3
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina ja też trzymam mocno kciuki żeby wszystko się pomyślnie wyjaśniło :)

katalina lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się dzisiaj i my :) troszkę późno ale zalatana jestem i padam na twarz. Na szczęście to już końcówka maratonu. Katalina trzymam kciuki za małą , oby to był błąd pomiaru, albo poprostu "uroda". Mój synek też zmienił się w dziewczynkę ;) pęka mi w nocy kręgosłup od dwóch dni do tego stopnia że się budzę :/ może to dziwne ale wstanie i zrobienie siusiu pomaga. Lecę zaraz do mamy, mam ciężką torbę do zabrania i pogoda do kitu. Już 2 dzień pada równiutko.

katalina, Magic lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Puella Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też się witamy!

Katalina, u mojego Mołodego tez na usg wyszły niby nieprawidłowści z serduszkiem. Wystraszyłam się, bo u nas wady serca są rodzinne. Na szczęście okazało się, że to jego taki urok. Teraz podczas badania osłuchowego słychać szmery nad sercem, wad jednak żadncyh nie stwierdzonono. Trzymam kciuki za Malutką!

Dziewczynki, jak dzisiajesz usg? Ja mam jutro, mam nadzieję, że w tak magiczny wigilijny dzień, dostaniemy tylko same dobre wieści. Oby moja mała nie zmieniła się w chłopca, bo widze, że dużo przemian mamy.

Wracam do pieczenia :p

katalina lubi tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella ja też się wizytuje jutro :) Tym razem z córką która poogląda sobie braciszka na usg ( a tak na marginesie wczoraj była "awantura" że ona nie chce już braciszka tylko siostrzyczkę)

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:36

PIGULSKA, gosiunia, gosia86, dorota1987, Magic, czarna panda, beti97, Anielka lubią tę wiadomość

• Nejcik Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina, ja również trzymam mocno kciuki, na pewno będzie wszystko okej!!! Nie może być inaczej! Nie martw się i myśl pozytywnie! :*

Dziewczyny, ja i mój brzuszek życzymy Wam z całego serca wszystkiego dobrego na te święta! Zdrówka, pozytywnego myślenia, energii i wspaniałego samopoczucia! Dbajcie o siebie i swoje maluszki , kochane!! <3

PIGULSKA, gosiunia, katalina, gosia86, dorota1987, Magic, madziorek, czarna panda, beti97, Anielka, Monika1357 lubią tę wiadomość

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4761f848cda5.jpg
    Niech te święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam wiele radości, niech uśmiech zagości w Waszych domach, niech ogarnie Was ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach. Niech samotność odejdzie w niepamięć, niech zima otuli Was białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod Waszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na Waszych twarzach, niech miłość dotyka Was delikatnie, lecz bez ustanku, niech Wasze marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się. WESOŁYCH ŚWIĄT MAJÓWECZKI <3

Nejcik, gosiunia, gosia86, dorota1987, Magic, czarna panda, Anielka lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny za wszystkie dobre słowa, trudne to było wczoraj sobie tak poukładać, że jednak dziewczynka i w dodatku coś nie tak.. dziś zaczynam już coraz cieplej na nią patrzeć, mówię do niej i jakoś mi lepiej.. kupię jej coś pod choinkę jutro..

Jestem dobrych myśli, chociaż choroby żołądka i serduszka są u nas w rodzinie, ja też mam problemy.. Ale modlimy się.. kupiłam dziś dla niej pampersy nawet :P a co tam, przecież już istnieje! :)

Magic, madziorek lubią tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och padam na twarz :( niby nic trudnego sobie nie zaplanowałam ale z kondycją już kiepsko i jeszcze głowa mnie w bonusie boli :(

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tylko na sekundę.
    Składamy Wam najlepsze życzenia świąteczne.

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
    składam najserdeczniejsze życzenia:
    Zdrowia, szczęścia
    i wszelkiej pomyślności.
    Niech to będzie czas refleksji
    i zadumy dotyczący minionego roku,
    a magia tych Świąt
    zjednoczy nas przy wspólnym stole.
    W Nadchodzącym Nowym Roku
    życzę spełnienia marzeń i nadziei na lepsze jutro.

Magic, czarna panda, Nejcik, Anielka, Monika1357, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Baby moje :))
    Widze ze moje przepowiednie sie sprawdzaja :) kochanie katalina i beti nie martwcie sie :) przypomniec Wam jak ja bylam rozczarowana ze nie chlopak mieszka w moim brzuszku? :) teraz nie dopuszczam mysli by to byla pomylka :) choc ostatnio raz z przerazeniem obudzilam sie w nocy ze jednak chlopak... az mnie zimny pot oblal :) przeciez ja mam cala wyprawke juz dla Mojej Malej Ksiezniczki :)

Ja uporalam sie dzis z dwoma piernikami bo jeden mi nie wyszedl i musialam wyrzucic :( ale drugi juz piekny i pachnacy czeka na polewe :) pierwszy raz robilam pierniki i piernik ;) upieklam z 2 kg pieczeni, salatke warzyna, a jeszcze tyyyyle do zrobienia :)

Piekne zyczenia :) dziekujemy :) PIGHLSKA ale fajny brzusio ale to Twoj??? :)

katalina, czarna panda, PIGULSKA lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic ja się szybciutko przestawiłam :)Gorzej mi było zaakceptować chłopca. A teraz po tych zmianach to już mi wszystko jedno. Ja też już mam pieluszki dla Małej:) Jest jeszcze tyle rzeczy do kupienia, a ja kocham kupować. Żeby tylko jeszcze kasa była to będzie ok.
    Jutro Wigilia więc życzę Wszystkim Majówką:

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
    gdzie gasną spory, goją się rany
    życzę Ci zdrowia, życzę miłości,
    niech mały Jezus w sercach zagości,
    szczerości duszy, zapachu ciasta,
    przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
    kochanej twarzy, co rano budzi,
    i wokół pełno życzliwych ludzi.

Razem z Wiki składamy buziaki w Brzuszki :***

Magic, Anielka, gosiunia, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również pomiędzy lepieniem uszek, a kończeniem placka wpadam, by złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia, wesołych świąt, duuuzo zdrówka dla was, waszej rodziny i tych maluszków w brzuszku, jak najwięcej kopniaczkow i nudnej ciazy do maja, bo potem to juz tylko atrakcje na porodówce ;)
    No i szczęścia, spełnienia marzeń i co tam tylko chcecie :) ale zdrowie najważniejsze!! :)
    Buziaki!!

Magic, Nejcik, Anielka, alma, gosiunia, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy. Niestety mąż wraca na terapie, ale bedzie dobrze ;)

Z newsow to u nas likwidują sklep dla dzieci i kupiłam czapeczki dzis jedna po 1,90 inna za 3,90 dwie pary body i smoczki z aventu za 14 zł ;) jeszcze po swietach tam pojde ;) a w h&m kupiłam sobie elegancka bluzeczkę na swieta (juz jakas przecena była) i ... UWAGA jeansy ciążowe przecenione ze 150 zł na 30!!! Była ostatnia para i szok, że dobre ;)

Kochane życzę Wam wszystkiego dobrego na te Święta. Duzo spokoju, radości i miłości. Świąt spędzonych w rodzinnym kochającym gronie. Buziaki wielkie od Magdy, Kubusia i Daniela ;)

Magic, czarna panda, Anielka, alma, gosiunia, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość

201505111762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i życzenia składam :)

http://www.zyczeniaswiatecznebozonarodzeniowe.pl/card,272062604321.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 19:12

Magic, Anielka, alma, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość

• Anielka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!

Też wpadam tylko na chwilkę, żeby złożyć Wam życzenia zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia.

U mnie bardzo pracowicie, bo mąż wymyślił, że już teraz robimy przemeblowanie w domu na potrzeby pokoiku dla Maluszka. I tak oto dziś pierwszy dzień spaliśmy w naszej nowej sypialni. Cudem udało mi się go przekonać, że malowanie całego mieszkania 2 dni przed świętami to nie najlepszy pomysł ;). I bez tego było mnóstwo sprzątania.

Spokojnych Świąt dla Was i Waszych Najbliższych!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 20:03

alma, gosiunia, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość

o148i09k1ixi8pfq.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja na chwilę, później Was nadrobie, u nas na polowkowym wszystko super :-) mój kochany maluch wszystkie parametry ma prawidłowe,waży 413 gramów, więc jesteśmy szczęśliwi, no i płeć potwierdzona już na 100%, choć doktorek chciał nam kawał zrobić, że dziewczynka :-D dostaliśmy nawet sporo zdjęć w prezencie a mój D. wszedł jednak ze mną od razu i był przy wszystkich badaniach B-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 19:39

Karolcia88, Anielka, gosia86, madziorek, czarna panda, Nejcik, gosiunia, dorota1987, PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość

relg3e5e54dwhg22.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Wasze Maluchy takie duże a mój waży 275 gr. Pocieszam sie tym że wszystko OK i że zdrowy, ale przyznaje zaczynam sie martwić...

03.02.2014
‹‹ 597 598 599 600 601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ