Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane wczoraj nawet nie mialam czasu na forum,teraz nadrobilam zaleglosci dopiero.
Magda wspolczuje takiego stresu, dobrze ze wszystko skonczylo sie happy endem.
Monilia witamy cie serdecznie w naszych szeregach.
ciesze sie ze u kazdej z was polowkowe wyszlo super, Katalina u ciebie tez wszystko dobrze sie skonczy. Nie martw sie. My mamy w poniedzialek polowkowe i na sama mysl juz siw stresuje. No ale najpierw trzeba przezyc te swieta. Wiec jeszcze raz wszystkiego dobrego dla was i waszych rodzin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 08:23
czarna panda, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, szczęścia, miłości w Waszych domach, zdrowia dla Was i szczęśliwych rozwiązań w nadchodzącym roku.
Monika1357, dorota1987, czarna panda, PIGULSKA, Bluberry, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:)
Mój synek chyba chciał się odwdzięczyć, że go doktor trochę pomęczył na usg i obudził mnie o 2:30 i pozwolił usnąć koło 5. Czy to dziecko robi to specjalnie? Czuję bardzo mocne ruchy, a dzisiaj w nocy to przeszedł samego siebie. Myślałam, że w ciąży się wyśpię, żeby później mieć siły na opiekę nad synkiem, a on regularnie o sobie przypomina i to w nocy. Mały rozrabiaka;)
Lekarz zmierył szyjkę i mam 33,4 mm, to chyba ok?czarna panda, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Witajcie dziewczyny;) wpadłąm życzyc wam tylko wesołych Świąt
szczęśliwego rozwiązania w Nowym Roku
aby dzieciaczki za bardzo nie dokuczały
życzy Paulina Arek i mały Mikołaj ;*
dorota1987, nadulek, PIGULSKA, Bluberry, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję pozytywnych wieści z wizyt i nie zazdroszczę Ci Magda tego co przydarzyło się w przychodni. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.
Monilia - witaj w Majówkach:)
U mnie dziś ładnie wyszło słoneczko i chyba humor robi się od razu lepszy, a Wy tak kochane już się nie zapracowujcie tylko odpoczywajcie:) -
monilia84 wrote:23 grudnia to mój najszczesliwszy dzien gdyz od 13 października żyłam w strachu, że moje dziecko ma wade genetyczna. Po testach pappa+usg ryzyko trisomii 13 mialam 1:5. Dzis zadzwonili z labo i powiedzieli, że wynik amnio jest prawidlowy i bede miala zdrowa córeczke. To beda najwspanialsze święta a zapowiadalo sie że przeżyjemy je w nerwach i zlych nastrojach
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Życzę wszystkim przyszłym mamom spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia żeby przyszły rok dał nam nasze wymarzone dzidziusie zdrowe i uśmiechnięte:)
PIGULSKA, Bluberry, madziorek, Agusia246, dorota1987, czarna panda lubią tę wiadomość
-
KOchane,
Radosnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia w rodzinnej atmosferze:) a w Nowym Roku przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania i zdrowych dzieciaczkówPIGULSKA, Bluberry, madziorek, Agusia246, dorota1987, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja byłam wczoraj na wigilii firmowej, fajnie było spotkać się ze znajomymi z pracy, wszyscy miło nas przyjęli i pytali o mojego Szkraba
Mąż wstawił choinkę zaraz będziemy stroić...mmmmm i jak ona pachnie normalnie cudoooownie
Monilia witamy
Ja juz wczoraj składałam życzenia i oczywiście brzuchol z fotki nie jest mój choć już niewiele mi brakuje...mam wrażenie ze rosne z dnia na dzień
Magda nie wyobrażam sobie co musiałaś przeżyćnajważniejsze że wszystko jest ok
Gratuluję pozostałych udanych wieści z wizyt i potwierdzonych płciwidzę ze juz poniektóre imiona wybrane my chyba też już zdecydowaliśmy
Wesołych, spokojnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia
życzą Gosia, Łukasz & NikośWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 11:09
Bluberry, Truskaweczka250, Agusia246, dorota1987, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane majóweczki, życzymy Wam radosnych, zdrowych i spokojnych Świat Bożego Narodzenia,spędzonych w gronie najbliższych, magicznej gwiazdki i spełnienia najskrytszych marzeń, aby własnie te święta były wyjątkowe i cudowne
buziaki w brzuszki od Natalii, Daniela i malutkiego Nataniela :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 11:25
PIGULSKA, Agusia246, dorota1987, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Haaa a ja właśnie po badaniach i mały waży 345 gr a nie 275
tamtemu lekarzowi widocznie nie chciał sie zważyć
No ja nocy nie przespałam bo sie denerowałam - ale wszystko OK
I ja Wam dziewczęta życzę Wesołych Świąt, nudnej ciąży, wsparcia partnerów i w ogóle czego sobie zażyczycie
Karolcia88, madziorek, katalina, PIGULSKA, Agusia246, dorota1987, alma lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Dziewczyny życzę Wam
Cudownie ciepłych, domowych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.
Pełnych miłości, pojednania, nadziei i otuchy.
Przynoszących radość i spełnienie prezentów świątecznych,
Atmosfery wypełnionej po brzegi magią.
Wesołych Świąt ode mnie, mojego Męża i naszego rosnącego w brzuszku Skarba.
;*
madziorek, PIGULSKA, Agusia246, dorota1987 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Cześć Dziewczynki!
My też już po wigilijnym usg - będzie upragniona córeczka, także już dostałam najcudowniejszy prezent.
Drogie Mamusie życzę Wam zdrówka, dużo pozytywnych myśli i niezapomnianych chwil w rodzinnym gronie! Wesołych Świąt!madziorek, kic83, PIGULSKA, Truskaweczka250, MiM, Agusia246, dorota1987, czarna panda, Nejcik lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najwspanialszego na te Święta dziewczyny! Oby narodziny Jezusa, były dla nas też pięknym wydarzeniem, kiedy oczekujemy własnych dzieci. Życzę Wam wiele nadziei, wiary i miłości. Cieszcie się rodziną i obecnym stanem, a za rok o tej porze będziemy przeżywać już pierwsze święta z naszymi maluchami, spod serca
Moja Maleńka chyba bardzo dobrze się czuje, bo cały czas intensywnie się rusza, chyba to faktycznie jej urodaale po świętach sprawdzimy, co z Malutką. Mąż kupił wczoraj dla niej pierwszy zestawik a'la wyprawkę
dziś chce zawinąć to w papier i otworzyć pod choinką
jak ja ich kocham
PIGULSKA, Agusia246, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Witamy się dzisiaj razem z Wikusią
Wszystko już ogarnęłam i mogę odpocząć. Mała fika jak szalona. Wczoraj dała mi popis od 21 do wpół do pierwszej w nocy robiła koziołki, kopała. Mnie bolało podbrzusze, nie wiem od czego
nospa dała radę , ale zanim usnęłam to trochę minęło. Udało mi się ją na 30 min uspokoić jak mówiłam do niej i klepałam w tym miejscu gdzie głównie kopała. A dzisiaj na prezent dostałam upławów i swędziawki. Wg belly zaczęłyśmy z małą 6 miesiąc
ja nie wiem od początku ciąży przeszłam już 3 kuracje i jakieś wielkie G cały czas do mnie wraca. I ja wiem chyba gdzie tkwi przyczyna. Jak się nie bzykam jest ok no i 2 razy się pokusiliśmy i od nowa. Ja coś czuję że ten mój mnie zaraża a on nie ma objawów. A tak w ogóle rozprułam dzisiaj poduchę przy zmianie pościeli :p stara już była i tylko widziałam jak pióra lecą. Była obowiązkowa wizyta w Tesco po poduszkę bo Misiek nie miał by na czym spać.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Życzę Wam wszystkim kochani wspaniałych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku oraz szczęśliwego rozwiązania w maju :* :* :*
Truskaweczka250, Agusia246, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Majóweczki:)Zdrowych, radosnych Swiat Bozego Narodzenia w gronie najblizszych oraz Szczesliwego Nowego Roku, szczesliwego i szybko postepujacego rozwiazania w maju oraz samych dobrych wiadomosci przez te kolejne 5 miesiecy ciaży
gosiunia, Agusia246, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
kochane my tylko na chwilkęjutro nadrobimy wpisy
chcieliśmy życzyć wszystkim majowym mamusią i maluszkom w brzuszkach przede wszystkim zdrówka,miłości i samych dobrych wieści z wizyt
szczęśliwych rozwiązań w terminie
buziaki kochane ,wesołych świat
Agusia246, Bluberry, PIGULSKA, dorota1987, Magic lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*]