Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d0ba9cbb7d4.jpg
Obiecana przetykaczkaNawet nie wiedziałam ile radości ona wywoła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 19:59
nojaniewiem, gosia86, nadulek, Karolcia88, beti97, Agusia246, Bluberry, madziorek, PIGULSKA, dorota1987, Magic, czarna panda lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
A my tylko na chwilę. Chciałam przywitać się oficjalnie jako NARZECZONA
jestem tak szczęśliwa! Skoro 2014 przyniósł tyle dobrego to jyz chcę 2015
gosia86, Bluberry, katalina, MiM, madziorek, Karolcia88, Eklerka, Ofelaine, PIGULSKA, dorota1987, Magic, czarna panda, nadulek, Agusia246, Truskaweczka250, alma lubią tę wiadomość
-
KotMisia wrote:A my tylko na chwilę. Chciałam przywitać się oficjalnie jako NARZECZONA
Ja w takim razie witam sie jako zonachoc z lekkim poslizgiem, bo slub odbyl sie 5 dni temu
PIGULSKA, katalina, dorota1987, Magic, KotMisia, madziorek, nadulek, Agusia246, alma lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Teść śpi w pokoju obok i chrapie jak stary ursus mam ochotę pójść i udusić go poduszką
Dziewczyny poruszę może trochę dziwny temat ale ciekawa jestem waszego zdania
Co uważacie na temat picia alkoholu rodzica z dorosłym dzieckiem
W sensie że rodzic traktuje dziecko jako kolegę do flaszki
Będę wdzięczna za wasze zdanie na ten temat
Wszyscy śpią tylko my z Bączkiem nieo ile jestem w stanie zniesc ze trzy kieliszki wodki wypite na imprezie, o tyle cisnienie mi sie dzwiga jak ktos jest wstawiony a dalej polewa... dlatego unikam imprez jak ognia i gdyby nie trunkowi goscie na weselu, to bym sobie dala spokoj z alkoholem... A picie ojca z synem... Mialam kilku takich w rodzinnej miescinie, nigdy nie konczylo sie to dobrze... Choc jesli ktos zna umiar i nie robi tego notorycznie to wszystko jest dla ludzi
-
Gosia ja ostatnio mialam tak z moim mezem, a ze wolalam nie kusic losu
to wzielam poduszke pod pache i poszlam do drugiego pokoju spac
Co do picia alkoholu-pewnie wszystko zalezy od tego czy w domu pilo sie alkohol czy okazyjnie. Bo u mnie w rodzinnym domu alkohol np to tylko jak byly okazje (sobota nie jest okazja;) ) czyli przy wiekszych zjazdach rodzinnych wiec ja tez jakos za alkoholem nie przepadam. Natomiast tutaj gdzie teraz mieszkam (u tesciowej) jest tak, ze opija sie wszystko- skonczony remont, auto, jakikolwiek wiekszy nowy nabytek i synowie normalnie z mama pija i nie widza w tym nic zlego. dla nich to normalny kompan do picia. Ba- nmatka sie jeszcze upomina ze za to jeszcze nie postawiliscie itp.
A ja jakos mam opory, ale to pewnie kwestia wychowania.
Zbieram sie do kosciola.
Kotmisia gratuluje!
Pochwalcie sie co znalazlyscie pod choinka? -
To ja się pochwale że dostałam ładna bieliznę od męża, stanik dobry a majtki muszę wymienić bo mi się rozmiar z s na m zmienił
, mam nadzieje ze nie będzie z tym problemu, bo metka jest i niemierzone, bo mam juz majtasy z tej firmy i w ciazy emki kupowałam wiec raczej tyłek mi nie spadł
. No a od rodziców suszarkę do włosów, a od siostry bombke na choinkę w kształcie różowych bucików
. Także ja jestem zadowolona i dopieszczona
A jak tam u was święta? U nas na razie spokojnie i oby tak było do końca. A jedzonko pychaPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Eklerko, Tobie też gratulujemy z drobnym opóźnieniem
Gosia widzę, że szczoteczki elektryczne rządząbo ja też dostałam
nie wiem czy już próbowałaś, ale mi w 3 miejscach zaczęły krwawić dziąsła- ale raczej to dlatego, że muszą się przyzwyczaić do ilości obrotów a nie przez ciążę, bo do tej pory mi nie krwawiły
-
A ja dostałam pół szafy he he jakiś czas temu kupiliśmy ogromną szafę do pokoju i ustaliliśmy że to nasz wspólny prezent dla nas
niedługo kupujemy jakieś nowe łóżko więc też potraktujemy jako świąteczny opuźniony prezent
I wczoraj pod choinką masa słodyczy ale że ja ich nie jem więc nie zaliczam jako prezent bo to bardziej dla Krzysia niż dla mnieMagic, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny wreszcie was nadrobiłam. Ja o d poniedziałku byłam zabiegana i nawet nie chciało mi sie włąćzać laptopa. My tez jestesmy po połówkowym nasza dzidzia ma 390 gram. Na wizycie była niezwykle ruchliwa i nie chciała pokazac co ma miedzy nóżkami, ale pani dr podejrzewa dziewczynke wiec byłaby to juz druga diagnoza innego lekarza. Na razie nie mam anemii ale wyniki troch sie pogorszyły i mamy sie leczyc dietą tz jajka, czewone mięso, kaszanka, wątróbka itp. Mój brzusio też zaczyna twardnieć i dla tego mam brać Magnezin 125 4x1. Na USG w 3D pani dr zaprasza mnie w 30 tyg.mówiła, że wtedy najlepiej widac a wczesniej nie ma co bo bede niezadowolaona ze zdjec.
Dziewczyny spokojnych świąt w miłej atmosferze i wielu kopniaczków. Umykam do kościoła .. bużkiMagic, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny w tym świątecznym nastroju.
Eklerka - trochę po fakcie, ale serdecznie gratuluję Ci wejścia w związek małżeński i życzę wiele szczęśliwych lat u boku męża/
KotMisia - gratuluję zaręczyn. Bardzo się cieszę. Może już niedługo zdradzisz kiedy nastąpi ten wyjątkowy, następny dzień.
A ja sobie leniwie odpoczywam. Z prezentów to nie było szału, bo umówiliśmy się z rodziną, że ma być skromnie, więc głównie słodycze, zegar ścienny, kosmetyki. Jeszcze dziś święta u moich rodziców, to może coś dojdzie do listy. Za to szwagrowie się bardzo ucieszyli z portretów rodzinnych, podobieństwo trafione, więc fajnie komuś podarować taki własnoręczny prezent od serca. Dziś jeszcze portret dostanie moja siostra ze swoim chłopakiem.
A mój Jasiek coś strasznie cichutki, już nawet nie czuję mikrokopniaczków, tych ledwowyczuwalnych i tak trochę zaczynam się martwić, bo Wasze maluszki takie aktywne. -
KotMisia wrote:A my tylko na chwilę. Chciałam przywitać się oficjalnie jako NARZECZONA
OOOOOO kochana moje graaulację!!! :* ja też na święta już byłam NARZECZONĄale mi się oświadczył na Słowacji jak mielismy wyjazd na naszą rocznicę
musisz koniecznie opowiedzieć jak to było
gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018