WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:02

Magic, MiM lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • gosiunia Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój mały królewicz też chyba postanowił obdarować mamusię prezentem świątecznym :) wczoraj od rana kopał aż miło i tak do wieczora :) <3 dziś od rana to samo :)
    miłego dnia dziewczyny.

gosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny;)
    Spóznione Wesołych Świąt!!;)
    Eklerka gratuluję życzę Ci wiele szczęśliwie spędzonych lat u boku męża i kruszynki która masz w brzuszku;)
    Marlencia moja mała też waży 390 g i też płeć tak nie zabardzo potwierdzona;)
    Kotmisia gratuluję zaręczyn;) Ale niespodzianke Ci zrobił;) Jak Ci się oświadczył? Klęknął?:P
    Ja miło spędziłam święta..w domu tak sobie z powodu mojego ojca ale to może kiedyś Wam napisze o nim. Ale u tesciów spoko;) Dostałam prezent od mamy-sokowirówkę, od męża- czajnik elektryczny( chciałam taki właśnie;), od teściów jakieś ramki na zdjęcia, słodycze. Także jeszcze tyle prezentów na gwiazdkę nie dostałam;)Każdy mi mówi że ładnie wyglądam w ciąży;) Pomału się nastawiam że będę miała córeczkę:)

gosia86, Magic, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość

dxom6iye3mh7f98x.png
  • kika79 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki!
    Spóźnione ale szczere przyjmijcie ode mnie życzenia zdrowia miłości i spelnienia by rozwiązania tylko szczesliwe były,by marzenia się spełniły
    Życzą Darek,Angelika,Klaudia,maleństwo i mama Kasia

gosia86, Magic, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość

Dominik jest już z nami od 24.04.2015
    https://www.maluchy.pl/li-70993.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nudy
    Siostra jeszcze nie przyjechała
    Ale cieszę się że jesteśmy u nas w domu bo przynajmniej mogę sobie wygodnie poleżeć :)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia, Eklerka gratuluje.
    U nas prezentów nie było, bo kupujemy auto i to bedzie naszym prezentem ;)
    za to malentas dostał książki z bajkami, koc (duży taki ale to od teściowej a ona ma średnio wyczucie ;)), kaftaniki i bluzeczkę ;)

U nas dzis goście a aktualnie u teściów jestesmy. Jutro wraca moja siostra wiec obiad i popołudnie u moich rodzicow ;)
    Odpoczywajcie :*

201505111762.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goście pojechali mogę się położyć. Męczące te święta!

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Męczące strasznie.
    Jeszcze dziś od rana grzybową gotowałam :/
    Ja tak jak mówiłam dostałam w prezencie usg połówkowe, do tego bielizna termiczna i parę kosmetyków. Mężu dostał nowy telefon i go wcięło :)
    U nas goście jutro, dzisiaj w miarę spokojnie. Zosia ostatnio spokojniejsza, ale może to przez to moje zabieganie...

gosiunia lubi tę wiadomość

3i4920mm0jlmd1e9.png

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane ale jestem najedzona Tym bardziej że mało jem i nie wiele się zmieści w moim żołądku;)

Kotmisia Gratulacje zaręczyn oby układało się najlepiej;)

Eklerka Gratulacje na nowej drodze życia i powodzenia na dalsze lata razem:)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • Magic Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas skromnie w tym roku :) kasa, kosmetyki i czajnik ;))

Ja wlasnie u tesciow siedze i po jedzeniu juz a tak mi niedobrze ze chyba puszcze pawia :)) cofa mi sie... nie lubie takich siedzacych swiat :) ale za rok to bedziemy miec rozrywke :))

PIGULSKA lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Puella Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jejku....jak się cieszę, że nie mam bliźniaków :p Dzisiaj mój dwuletni Tygrys spotkał się ze swoim również dwuletnim kuzynem i był dziki szał. Jednak święta z dziećmi zupełnie inaczej wyglądają - dużo krzyku, ale i radości. Wczoraj synek nie mógł z wrażenia zasnąć, dzisiaj dalszy ciąg atrakcji....więc też jeszcze czeka nas ciężki wieczór....dobrze, że takie święta są tylko raz w roku :p

Gratuluję tak wspaniałych nowin! Też czekam na relacje z zaręczyn ;)

Magic lubi tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • marlencia Ekspertka

Wysłany: 25 grudnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wracałam ostatnio z wizyty to nie mogłam sie oprzec i wstapiłam do kilku sklepów z ubrankami oczywiście. W jednym z nich były nowe i używane ciuszki z Anglii. Spodobał mi się bardzo jeden wiosenny kombinezonik, nowy z metką, kolor pudrowy róż, mięciutki, delikatny w dotyku oczywiscid nie mogłam mu sie oprzec tylko zastanawiałam sie czy mi sie przyda cena na metce nim była 24 funty, Oceńce same ( aha zapłaciłam za niego 12 zł)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/afde47e9ad50.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 20:42

MiM, gosia86, Magic, PIGULSKA, czarna panda lubią tę wiadomość

8599rjjgs46ucla6.png
    Moja Fasolka [*] 19.02.2014 7 tc (5tc)
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eklerka, KotMisia.Gratulacje :) mnie od jedzenia aż boki bolą. Czuję jak skóra się napięła. U nas prezenty standardowo: kasa, słodycze, ja dostałam cudną pozytywkę, B. dostał super miśka dla Wiki. Dzisiaj byliśmy w gościach u wujostwa, jutro przyjeżdża do nas tata B. Dzięki Bogu moja grzybica ma się lepiej :) ale mój B. dzisiaj co jakiś czas mnie pytał czy swędzi. Do tego zaczęły się zaparcia po żelazie :/ coraz bardziej pod górę z dolegliwościami ciążowymi, ale mała coraz mocniej kopie i czuję że rośnie. Mam nadzieję że jak na początku stycznia zrobię morfologię to będzie lepsza niż ostatnio. Teraz mam czas na relaks i wyciągnięcie kości. Kręgosłup też mnie boli od siedzenia w gościach. Coś czuję że na święta Wielkanocne odpuszczę sobie gości i przygotowania bo teraz już ledwo radę dałam.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella a moja 4-letnia tygrysica spotkała sie z 4 letnim swoim kuzynem i rozniosła dom u Ciotki :) ale cudownie się bawili :) Nawet "opiekowali się" rocznym maluchem :) Jednak jak dzieci są fajnie wychowywane to później to widać w zabawie - bez krzyku, złości wyrywania sobie zabawek.

03.02.2014
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczynki za wszystkie dobre slowa. Jutro rano jedziemy do teściowej, wracamy dopiero w poniedziałek. Także wtedy wszystko opowiem! Całuski w BRZUSZKI :* <3

Magic, MiM, PIGULSKA, dorota1987, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:36

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia, Eklerka graulacje :) wszystkiego dobrego wam zycze :)
    ja zabegana jestem w te swieta dzis mielismy gosci, rodzenstwo meza z malzonkami i dziecmi. Ponad 10 osob wiec padam.
    Za to moje dziecie przez swieta jest bardzo aktywne i czuje mocne wyrazne ruchy. I brzuch z obzarstwa jak w 9 miesiacu. Masakra. :)
    Milego swietowania.

Monika1357 lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:03

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie w 22 tygodniu i wg belly w 6 miesiacu :):)

PIGULSKA, gosiunia, dorota1987, czarna panda lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też się witamy :)
    U nas święta spokojne ja nie stoję przy kuchni bo albo jesteśmy zaproszeni do teściow albo do rodziców :) wczoraj nawet byliśmy w kinie na nowym Hobbicie :D z jedzeniem też staram się nie przesadzać ale i tak jem więcej niż kiedyś :P no w końcu Mały musi być silny ;)

KotMisia i Eklerka gratuluję poważnych zmian i życzę szczęścia na waszą wspólną przyszłość :)

U nas pada śnieg :D za oknem w końcu prawdziwa zima :D

gosiunia, Magic lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ