Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a mój mały królewicz też chyba postanowił obdarować mamusię prezentem świątecznym
wczoraj od rana kopał aż miło i tak do wieczora
dziś od rana to samo
miłego dnia dziewczyny.gosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Witam dziewczyny;)
Spóznione Wesołych Świąt!!
Eklerka gratuluję życzę Ci wiele szczęśliwie spędzonych lat u boku męża i kruszynki która masz w brzuszku;)
Marlencia moja mała też waży 390 g i też płeć tak nie zabardzo potwierdzona;)
Kotmisia gratuluję zaręczyn;) Ale niespodzianke Ci zrobiłJak Ci się oświadczył? Klęknął?
Ja miło spędziłam święta..w domu tak sobie z powodu mojego ojca ale to może kiedyś Wam napisze o nim. Ale u tesciów spoko;) Dostałam prezent od mamy-sokowirówkę, od męża- czajnik elektryczny( chciałam taki właśnie;), od teściów jakieś ramki na zdjęcia, słodycze. Także jeszcze tyle prezentów na gwiazdkę nie dostałam;)Każdy mi mówi że ładnie wyglądam w ciąży;) Pomału się nastawiam że będę miała córeczkęgosia86, Magic, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki!
Spóźnione ale szczere przyjmijcie ode mnie życzenia zdrowia miłości i spelnienia by rozwiązania tylko szczesliwe były,by marzenia się spełniły
Życzą Darek,Angelika,Klaudia,maleństwo i mama Kasiagosia86, Magic, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Kotmisia, Eklerka gratuluje.
U nas prezentów nie było, bo kupujemy auto i to bedzie naszym prezentem
za to malentas dostał książki z bajkami, koc (duży taki ale to od teściowej a ona ma średnio wyczucie), kaftaniki i bluzeczkę
U nas dzis goście a aktualnie u teściów jestesmy. Jutro wraca moja siostra wiec obiad i popołudnie u moich rodzicow
Odpoczywajcie :* -
Męczące strasznie.
Jeszcze dziś od rana grzybową gotowałam
Ja tak jak mówiłam dostałam w prezencie usg połówkowe, do tego bielizna termiczna i parę kosmetyków. Mężu dostał nowy telefon i go wcięło
U nas goście jutro, dzisiaj w miarę spokojnie. Zosia ostatnio spokojniejsza, ale może to przez to moje zabieganie...gosiunia lubi tę wiadomość
-
Witam kochane ale jestem najedzona Tym bardziej że mało jem i nie wiele się zmieści w moim żołądku;)
Kotmisia Gratulacje zaręczyn oby układało się najlepiej;)
Eklerka Gratulacje na nowej drodze życia i powodzenia na dalsze lata razem:) -
U nas skromnie w tym roku
kasa, kosmetyki i czajnik
)
Ja wlasnie u tesciow siedze i po jedzeniu juz a tak mi niedobrze ze chyba puszcze pawia) cofa mi sie... nie lubie takich siedzacych swiat
ale za rok to bedziemy miec rozrywke
)
PIGULSKA lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
O jejku....jak się cieszę, że nie mam bliźniaków :p Dzisiaj mój dwuletni Tygrys spotkał się ze swoim również dwuletnim kuzynem i był dziki szał. Jednak święta z dziećmi zupełnie inaczej wyglądają - dużo krzyku, ale i radości. Wczoraj synek nie mógł z wrażenia zasnąć, dzisiaj dalszy ciąg atrakcji....więc też jeszcze czeka nas ciężki wieczór....dobrze, że takie święta są tylko raz w roku :p
Gratuluję tak wspaniałych nowin! Też czekam na relacje z zaręczynMagic lubi tę wiadomość
-
jak wracałam ostatnio z wizyty to nie mogłam sie oprzec i wstapiłam do kilku sklepów z ubrankami oczywiście. W jednym z nich były nowe i używane ciuszki z Anglii. Spodobał mi się bardzo jeden wiosenny kombinezonik, nowy z metką, kolor pudrowy róż, mięciutki, delikatny w dotyku oczywiscid nie mogłam mu sie oprzec tylko zastanawiałam sie czy mi sie przyda cena na metce nim była 24 funty, Oceńce same ( aha zapłaciłam za niego 12 zł)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/afde47e9ad50.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 20:42
MiM, gosia86, Magic, PIGULSKA, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Eklerka, KotMisia.Gratulacje
mnie od jedzenia aż boki bolą. Czuję jak skóra się napięła. U nas prezenty standardowo: kasa, słodycze, ja dostałam cudną pozytywkę, B. dostał super miśka dla Wiki. Dzisiaj byliśmy w gościach u wujostwa, jutro przyjeżdża do nas tata B. Dzięki Bogu moja grzybica ma się lepiej
ale mój B. dzisiaj co jakiś czas mnie pytał czy swędzi. Do tego zaczęły się zaparcia po żelazie
coraz bardziej pod górę z dolegliwościami ciążowymi, ale mała coraz mocniej kopie i czuję że rośnie. Mam nadzieję że jak na początku stycznia zrobię morfologię to będzie lepsza niż ostatnio. Teraz mam czas na relaks i wyciągnięcie kości. Kręgosłup też mnie boli od siedzenia w gościach. Coś czuję że na święta Wielkanocne odpuszczę sobie gości i przygotowania bo teraz już ledwo radę dałam.
-
Puella a moja 4-letnia tygrysica spotkała sie z 4 letnim swoim kuzynem i rozniosła dom u Ciotki
ale cudownie się bawili
Nawet "opiekowali się" rocznym maluchem
Jednak jak dzieci są fajnie wychowywane to później to widać w zabawie - bez krzyku, złości wyrywania sobie zabawek.
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
Kotmisia, Eklerka graulacje
wszystkiego dobrego wam zycze
ja zabegana jestem w te swieta dzis mielismy gosci, rodzenstwo meza z malzonkami i dziecmi. Ponad 10 osob wiec padam.
Za to moje dziecie przez swieta jest bardzo aktywne i czuje mocne wyrazne ruchy. I brzuch z obzarstwa jak w 9 miesiacu. Masakra.
Milego swietowania.Monika1357 lubi tę wiadomość
-
My też się witamy
U nas święta spokojne ja nie stoję przy kuchni bo albo jesteśmy zaproszeni do teściow albo do rodzicówwczoraj nawet byliśmy w kinie na nowym Hobbicie
z jedzeniem też staram się nie przesadzać ale i tak jem więcej niż kiedyś
no w końcu Mały musi być silny
KotMisia i Eklerka gratuluję poważnych zmian i życzę szczęścia na waszą wspólną przyszłość
U nas pada śniegza oknem w końcu prawdziwa zima
gosiunia, Magic lubią tę wiadomość