Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane, witam się w 6 miesiącu. U nas też spadł śnieg, pierwszy raz tej zimy. Wczoraj maluch mocno mnie nastraszył, bo postanowił się nie ruszać i tak od wieczora wigilijnego, jeszcze jak zobaczyłam mokrą plamę na bieliźnie to sobie już wyobrażałam nieszczęście. Będąc jeszcze u moich rodziców stwierdziłam, że mam strasznie twardy brzuch, dlatego wzięłam dodatkowo magnez, a potem Nospe i jak kładłam się spać to maluch nieśmiało dał mi znać, że wszystko ok. Dzisiaj rano też dał znać, ale jeszcze przed dalszym świątecznym siedzeniem profilaktycznie wzięłam Nospe.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Dorotka mnie też moja còra straszy, bo od 3 dni rusza się rzadziej i do tego bardzo delikatnie. Czytałam, ze niby tak moze być bo ma dużo miejsca, a jednak się bałam, na szczęście dzisiaj troszkę wyraźniej fika, wiec mam nadzieje ze juz będzie ok.
Zazdroszczę wam śniegu ,u mnie ani grama, za to ładne słoneczko świeci -
Hej dziewczyny;)
My też według belly jestesmy juz w 6 mies;)
Ja też byłam napchana strasznie, twardy brzuch wieczorami miałam i zjadłam kazdego wieczorku espumisan i nospe. Ale jak mała ruszała się za to w nocy;) Śniło mi się że jakiś gośc chciał mnie zabić i uciekałam przed nim z córeczką, córeczka miała blond włosy;)
U mnie też jest wreszcie śnieg!!!
Wypróbowałam dzisiaj sokowirówkę od mamy, fajna sprawa. Dzidzia będzie miała naturalne soczki i ta papka potem z owoców też jest zjadliwa.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja
U nas mroźnie i słonecznie
Dostałam śliczną koszulę do karmienia od siostry jak zrobię foto to Wam pokażę
Gości ciag dalszy ale nie narzekam bo u siebie to przynajmniej mogę się położyć kiedy mam ochotę i nie muszę sztywno siedzieć przy stole
-
Czesc dziewczyny:) nam wczoraj zaczal sie 22 tydzien. Weszlam dzisiaj na wage i masakra jakas 8 kg na plusie, cos czuje ze do konca bedzie 20 na plusie. Pochwalcie sie ile wy przytylyscie.
czarna panda lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
cześć
u nas biało
)) hahaha w nocy nawet męża obudziłam i krzyczę "patrz!"
a tam pięknie, biało
kocham taka zimę, do -10, biało a nie szaro i deszczowo
u nas dziś będzie moja siostra z mężem
w koncu, bo na Wigilii ich nie było
a my w Wigilię też 22 tydzieńMała daje popisy
teściowa wczoraj do mnie, że myślała, że ja taka szczupultka to mały brzuch będę miała malutki. Tak mnie wkurwiła, że powiedziałam jej, że to nie brzuch tylko sadło....ku**a sama jest mega gruba a mi takie rzeczy wypomina!dzisiaj do niej nie jadę bo musiałabym 5 l melisy wypić....
Monika ja z zeszłej soboty mam 6kg+Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 13:48
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziewczyny mam super "przepis" na wyznaczenie sobie terminu porodu
teściowa mojego męża siostry powiedziała, że od momentu jak poczujesz ruchy należy odliczyć 4,5 miesiąca i w okolicach tego dnia będzie poród. Ja obliczyłam, że urodze w okolicach 26 kwietnia
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic nie przejmuj sie tesciowa. Wazne sa nasze dzieci i zeby sie zdrowo rozwijaly. Tez czesto musze pic melise przez innych ludzi. Chocbysmy mialy miec plus 20 to nie jest wazne, licza sie tylko dzieci.
gosia86, Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
a ja schudłam 3 kg. ale widzę po ramionach i nogach że nie są takie napompowane. A naprawdę jem wszystko.
A zestaw espumisan + nospaCudo
to prawie jak połączenie wina z serem
Dobre na wszelkie bolączki
Mojaniewiem spróbuj zimnej wody. Po kilku łykach mam w brzuchu anakondę03.02.2014 -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
nie odzywałam się kilka miesięcy, ale czytam cały czas
Fajnie się Was czyta (zazwyczaj rano zanim zerwę się z łóżka)
Ja w 22 tygodniu (wg usg 21), termin teraz na 9 maja i będzie dziewczynka - Jagienka
Na początku ciąży schudłam 4 kg ale już dziś wróciłam do wagi zero czyli 68,5.
Życzę Wam dalszego odpoczynku w te Święta :*
MiM, Magic, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A u nas miał być dzisiaj teściu, ale nie przyjechał i spontanicznie poszliśmy do kina. Już niedługo nie będzie czasu na takie wypady. Moja Wiki szalała na filmie, mi za to chciał pęknąć kręgosłup. Co do wagi to przytyłam +/- 2 kg. Chciałabym mieć troszkę szczuplejsze nogi, muszę coś z nimi z robić po porodzie.
-
Ja po świętach boję się wchodzić na wagę
Ale cieszę się, że mój odstający brzuszek nie jest z przejedzenia... Skończyłam 19 tydzień i weszłam w 20, jak na razie przytyło mi się 2 kg, chociaż po świętach możliwe, że będzie trochę więcej
Chwilowo moje maleństwo nie chce nam zdradzić jakiej jest płci, ale dla nas najważniejsze jest, aby na świat przyszło zdrowe
Już na półmetku, czas szybko leci i już powoli zaczynam się rozglądać za wyprawką dla malucha do szpitala (póki mam siłę chodzić po sklepach)