Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witwm dziewczęta.
My od rana leżymy w szpitalu, znowu zaczeło się plamienie i silny ból brzucha. Naszczęście serduszko bije jak dzwon ale właśnie lekarz widział teraz tylko 1 serduszko. Później będzi jeszcze jedno usg na lepszym sprzęcie i zobaczymy. A i u nas jednak 8 tydzień powinnam zaliczać się do kwietniówek, ale serduszkiem jestem z wami i u was zostaję.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatko kciuki nieustannie :** Ja mam dzisiaj wizytę o 16 20 Dziewczyny proszę trzymajcie za Nas kciuki , też bym chciała usłyszeć już serduszko.
AnnaMaria89, Rika, gosia86, nojaniewiem, Ewelcia, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczyny serduszek zazdroszczę.... też chciałabym już je zobaczyć ale wiem, że dla spokoju i jasności sprawy wolę pójść w 8 tc, bo wtedy nawet jak by coś było nie tak to będzie pewne
Agatka spokojnie, takie rzeczy się zdarzają. Ja znam przypadek dziewczyny, która miała inseminację robioną i po terminie spodziewanej @ dostała silnych plamień i bóli, pomyślała, że to już koniec, że stracili dziecko. Okazało się, że nie przyjął się jeden zarodek ale drugi tam był i rósł także spokojnie nie analizuj,wiem, że trudno będzie wyluzować, ale postaraj się będzie dobrze
beti powodzenia!! trzymam kciukiLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No aż się martwię tą lewą bo nigdy taka twarda nie była,
ale skoro nie tylko ja mam taką przypadłość to może to całkiem normalne
a zmieniając trochę temat to dziwne są te suwaczki
zobacz Katalina ciążę masz syarsza ode mnie, wcześniejszy termin porodu a do dnia porodu dni więcej niż ja
bez sensu są te suwaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 09:31
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja dziś mam wizytę. Rano zrobiłam betę i progesteron i czekam z niecierpliwością na wyniki.
Zazroszczę tym, ktore już mają bijace serduszko - ja myslałam ze lada dzien bede miała, a tu ciaza młodsza o ok 1,5-2 tyg niż myśleliśmy.
Te cykle to jakieś niepoważne są -
Gosia noo ja też to zauważyłam, ale specjalnie się tym nie przejmuję i tak bardziej wierzę w lekarza i to co on powie wtedy przyjmę za pewniejsze info niż to tu tym bardziej że moje cykle szaleją i zanim się udało to miałam cykle 40paro dniowe nawet a tym razem wygląda na to że miałam klasycznie 31dni jak dawniej bo owu musiała być 18dc, bo biorąc pod uwagę kolejna datę wyznaczoną przez of niemożliwym by było chyba by w 6dpo mieć betę 200 już zatem z niecierpliwością czekam co powie lekarz, czy ciąża jest młodsza czy może starsza? :p a najważniejsze żeby Maluch dobrze się rozwijał i by serduszko w końcu mocno biło czy na tej wizycie czy na kolejnej
Anioł trzymam kciuki wyniki na pewno będą rosły a co do cykli to zobacz jakie ja miałam cyrki z tymWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 09:52
gosia86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny