Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AAAA i zapomniałam się pochwalić, że przyszła moja kawusia!! mama coffee jest super i jaka dobra polecam każdej, która bez kawy nie wyobraża sobie zycia
Ulka84, Ewelcia, Rika lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ale super gratuluje !
Agusia trzymam mocno kciuki
chyba już więcej bo jest AnnaMaria, Agatka, która ma 2 jak i nie 3 serduszka Kamix i moje, ale na pewno bijących serduszek będzie co raz więcej, zresztą na pewno są tylko jeszcze nieuwidocznione na usggosia86 lubi tę wiadomość
-
Ale nadrabiania
Ja dzisiaj jak zwykle pobudka w nocy bo jakiś dziwny sen i później zasnąć nie mogę Cała noc do dupy...
Co do brzuszków to dziewczyny tak niestety jest. Wybija Wam go troszkę bo musi się zrobić miejsce na rozciągającą się macicę a poza tym jak macie świadomość że jesteście w ciąży to nie wciągacie brzucha i wiadomo - wystaje
Kamix gratuluję
Bluberry i Ulka czekam na Wasze relacje z wizyty
U mnie mdłości tylko rano, dzisiaj też mnie cisnęło do wc na dłuższą rozmowę ale musiałam powstrzymać bo zaspałam do pracy nie nie miałam na to czasu - jakoś się udało chociaż sama nie wiem jak
Jeśli chodzi o dolegliwości ciążowe to nie mam nic poza tym, normalnie jakbym w ciąży nie była A co do wizyt to na pierwszej mój M siedział pod drzwiami, chciałam żeby poszedł teraz ze mną na szukanie serduszka ale niestety jest w delegacji Nie wiem jak sobie poradzę sama jak się okaże że nie ma pikającej kropki:/ -
Kamix gratki czekamy na wieści od blubery i Uli.
Ewelcia będzie pikajaca kropka i nawet nie myśl inaczej! Mój mąż też nieobecny, bo pracuje za granicą i niestety ja będę musiała chodzić na wizyty sama:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 18:13
-
Kamix gratuluje. Blubery i Ula czekamy na info.
A my dziś mieliśmy zaszaleć na zakupach a tu okropny bul brzucha i spowrotem do domku, więc leżymy plackiem i nie świrujemy.
My czekamy do soboty i w końcu zobaczymy ile serduszek jest.