Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja dziś miałam rzyganko po paście do zębów i to jeszcze w trakcie ich mycia. Martwi mnie trochę to, że mam spory brzuch... W żadnych spodanich guzika nie dopnę Nie chcę czytać w necie, co to może znaczyć, bo już mi wyskoczyło oprócz ciązy mnogiej jakieś wielowodzie, więc staram się nie nakręcać, tylko wizyta u gina aż za 2 tyg!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 15:31
-
alma na pewno jest wszystko w porzadku!nie martw się na zapas a przede wszystkim nie czytaj w necie bo mozna sobie wkręcić coś czego się nie ma...
ja mieszcze sie we wszystkie rzeczy ale też chudzinką nie jestem;p zawsze miałaam "oponkę" .
alma lubi tę wiadomość
-
Paulinqa masz rację i rzeczywiście czytając w necie można sobie wszystko przypisać i niepotrzebnie się zdenerwować. Ja już nie czytam. Zapytam gina. Mam nadzieję, że to bliźnięta się tam po prostu rozpychają
Ja ogólnie jestem szczupła i teraz mam problem z garderobą -
Ja już dziś po mieście kurs zrobiłam w poszukiwaniu ciążowych spodni, oczywiście żadnych nie znalazłam ;/ Ale za to zjadłam kanapkę z filetem rybnym, bo coś mnie naszło, a chwilę po tym jak zobaczyłam szarlotkę, to musiałam, po prostu MUSIAŁAM kupić kawałek, bo myślałam, ze umrę jak jej nie zjem
katalina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry spokojnie wszystko będzie dobrze :*
czekamy na wieści z wizyty
ja w tej ciąży bardzo łatwo się wzruszam, poprzednio tak nie miałam
dzisiaj np. wzruszyłam się gdy sobie pomyślałam jak mąż wczoraj wieczorem położył mi rękę na brzuchu
musi być wszystko dobrze jeśli nie ze względu na mnie to na niego :*
ja dzisiaj podsypiam co chwilę, trochę czytam książkę trochę ogladam tv
i mam straszną zgagę tak mi się odbija że aż na mdłości mnie zbiera -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
sporo mam pracy, do tego obowiązki domowe plus moje rzyganie od 3 dni...strasznie nie toleruję czekolady, za każdym razem kiedy zjem coś słodkiego mnie mdli i się cofa. I ja też mam taki sporawy ten brzuch...może jednak podwójny cud się wydarzył? eee nie, nie liczę na to liczę, aby było dobrze z tym moim cudem
tak czytam Wasze opowieści z wizyt, nawet mi przeszło przez myśl, żeby pójść do innego gina ale cierpliwość, cierpliwość
ale jak widzę, że Bluberry idzie w tym samym tygodniu co ja mam iść to wolę poczekać a czas mi szybko ucieka, bo oczywiście całe mnóstwo pracy mam.
Ukrywam przed wszystkimi ciąże, chcę conamniej do końca 1 trymestru. potem nie będę się co prawda chwalić na prawo i lewo albo na FB ogłaszczać tę radosną nowinę, ale jak ktoś zapyta to nie zaprzeczękatalina lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018