Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, gratulacje :* Oby tak dalej I tak się nam ładnie powiększa grono majóweczek
A ja nie jestem w stanie funkcjonować. Mdłości przechodzą dosłownie na moment i wracają jak bumerang. Dzisiaj już mnie nawet w nocy męczyły i o 6 postanowiłam, że koniec tego dobrego - idę gadać z wielkim uchem. Ale sobie nie pogadałam i mdłości jak były tak są. A napar z imbiru jak sobie powąchałam, to aż mnie cofnęło Okropne uczucie. Zawsze myślałam, że mdłości pojawiają się co jakiś czas na chwilę, ewentualnie się zwraca i spokój. Ale tak, że cały czas? Na filmach było inaczej -
Agusia - ja rano to niestety pogadalam z wielkim uchem.... i potem przeszlo... ale tak jak mowisz wraca co chwile - spokoj mam na jakis czas jak czuje ze boli zoladek to na sile cos lekkiego przegryze bo jesli nie to bol narasta i wtedy sie zaczyna... koniecznie trzeba miec cos pod reka... zauwazylam ze wlasnie to na mnie dziala ale musi byc to cos lekkiego i nie moge sie za bardzo najesc bo wtedy mdli znow ze za duzo zjadlam... wczesniej krakersy gryzlam ale teraz na nie patrzec nie moge - dzis przegryzam od czsu do czsu kanapke z wedlinka i czerwona papryka - wlasnie cos mnie naszla ochota na papryke
-
AnnaMaria nie miałam mierzone ani akcji serca, ani CRL. Mój lekarz twierdz, że to i tak nie ma znaczenia na tym etapie. Powiedział, że jak za 2 tygodnie ciąża będzie żywa to wtedy mam zrobić wszystkie badania, założy kartę ciąży itd. Teraz powiedział, że tętno zarodka jest, zresztą Mąż też widział, ja niby też
Wiesz nie mam co porównywać, nie wiemy kiedy dokładnie była owulacja ja dziś mam niby 6tydzień i 5 dzień, załóżmy, że Ty tak samo, ale np. Twoja owulacja była w 15 dniu, moja na przykład w 22 czyli mamy tydzień różnicy między zarodkami, a ten sam tydzień ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 14:12
-
ooo ja chyba tez frytki sobie zrobie jak przyjde:)) z ketchupem:)
Jagodka
no mi wyliczyl ze tak 15-17dc owu ale tez mam przyjsc za 2 tyg i jeszcze tez nie zalozyl mi karty tylko dal zdjecie usg....
no ale zrobil pomiary bo chyba sam chcial... i ze jest 112 uderzen to dobrze bo norma jest powyzej 100 gorzej jakby bylo ponizej... tak powiedzial - poza tym nie straszyl mnie ze moze cos nie tak byc - i dobrze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 14:30