Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W poprzedniej ciąży był ze mną na usg w gabinecie ale to było u innego lekarza
nie wiem jak by do tego podeszła obecna p. Doktor
ale byloby mi raźniej gdybym wiedziała że mąż chociaż siedzi za ścianą i będzie gdy wyjdę z gabinetu ale nie wiem czy da radę urwać się z pracy:( -
A ja zabiorę swoją drugą połowę na kolejne usg. Stwierdziliśmy , że oboje będziemy skrępowani przy usg dopochwowym. Ja że jest 2 facetów i przy moim majstruje mi inny, no a B. będzie się czuł dziwnie że ktoś obcy mi grzebie. A tak w ogóle zaczyna mi być niedobrze
-
nick nieaktualnyJa też maj
Ja wczoraj byłam z przyjaciółką i chwała Bogu!
Bo USG nie takie jak powinno być, więc jazda przez całe miasto na betę, potem do innego ginekologa.
niby wszystko ok, tylko ciąża młodsza niż powinna być o ok 2 tyg
Tak jest jak ci się z cyklu 28-30 dniowego robi 38-40 -
No to teraz dziewczyny powiedzcie mi co na mdlosci i wymioty ... bo one coraz wieksze sa:/
nie dziwie sie ze lekarze daja l4 od poczatku - jak tu pracowac gdy sie zle czuje i chce sie wymiotowac...
a jeszcze niedawno pytalam was czy to normalne ze ja tych mdlosci nie mam.... w koncu przyszly... sa silniejsze z kazdym dniem... dzis rano juz rzyganko bylo.... -
nick nieaktualny
-
Ja tez bylam prywatnie i moj maz byl ze mna caly czas:)) wczoraj mial urodziny:) skonczyl 28lat:) i w urodziny zobaczyl serduszko:)) za 2 tygodnie tez ze mna idzie - nie ma innej opcji:)
oby dalej wszystko bylo ok:) lekarz tez zbadal mnie na fotelu:) i stwierdzil ze wszystko ok - nawet l4 nie zaproponowal nic o tym nie wspomnial... to dobrze? moze jakbym chciala to stwierdzil ze sama bym powiedziala - no ale ja narazie nie chce... -
nick nieaktualny
-
a jak on wyglada:)) hehe nigdy nie kupowalam:) dobry on w ogole w smaku? w eko kupie?, bo lidla mam za daleko:) chyba ze mezusia poprosze zeby mnie po pracy do lidla podwiozl:) tylko najpierw musze wiedziec czy szukac imbiru w calosci czy moze sa jakies opakowania:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:52
-
Ja pracuje w LIDLU hehe Imbir znajdziesz na warzywniaku na półeczce suszonego nie mamy ;p ale to prawda migdały też są dobre i na zgagę i na mdłości
Ja mam jutro wizytę u gina mam nadzieję na zobaczenie czegokolwiek.. cały czas nie wierze w te dwie kreski na teście i boję się, że się okaże, że nie jestem w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 10:22
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Bluberry i Dżona będzie ok trzymam za Was kciuki
ja jak się wczoraj dowiedziałam, że mam dużo leżeć to już nie ograniczam spania dziś wstałam o 10.00 czekam mnie dziś jeszcze rozmowa z szefową, że na razie rezygnuje.
a na usg to ja też się staram z Mężem chodzić, tak ustalam wizyty, żeby nam obojgu pasowało. Chcę żeby też od początku był zaangażowany w Nasze Rodzicielstwo, żeby razem wystał w kolejce do lekarza, zobaczył pierwsze usg itd. My jako kobiety na pewno dużo bardziej wszystko przeżywamy, wiec staram się wciągać Meża. A druga kwestia, żeby potrzebne jest wsparciekatalina lubi tę wiadomość