Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny!!!! u mnie też było serduszko! popłakałam się jak zobaczyłam Maleństwo, nigdy wcześniej nie dotrwałam w ciąży, żeby serduszko zobaczyć, nawet nie wiecie jak się dziś z Mężem cieszymy.
niestety są też złe wieści, odkleja się kosmówka, czy któraś z Was miała podobny problem?? mam dużo odpoczywać, ale nie kazał mi leżeć non stop, ale z pracy definitywnie rezygnuje.
Annamaria gratulacje!! łączę się dziś z Tobą w radości
Agatka też mnie skóra brzucha boli, w ogóle nie wiem jak Ciebie, ale dla mnie te zastrzyki są bardzo bolesnegosia86, Ewelcia, Ulka84, AnnaMaria89 lubią tę wiadomość
-
Jagódkaa gratuluję .
Mnie też bola ale nie zawsze. Czasem mam wrażenie że źle je robie. Za każdym razem przeżywam taki stres że igły wbić nie mogę, a ponoć trzeba wbić ja jednym zdecydowanym ruchem. No ale trening czyni mistrza. Umnie dopiero 27 zastrzyków, może przy 100 będzie lepsza wprawa i nie będzie stresu.Jagódkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszlamama wrote:ja po falvit mama wymiotuje czy to normalne zeby po witaminach wymioty byly?
Wiesz nie wiem. A nie sa duże te tabletki? Ja mam kwas foliowy dla mam gdzie tabletki sa malutkie np. Jak duphaston i wygodnie się je łyka. -
Jej dziewczyny gratuluję serduszka :* Mi tak jak Tobie Jagódka nie dane było usłyszeć w dwóch poprzednich ciążach, teraz dlatego czuję taki stres... nie wiem jak ja wytrzymam pod tym gabinetem w czwartek:/ I jeszcze ten gin zawsze ma opóźnienia ależ mi wyćwiczy cierpliwość
Zgredka ja tez miałam taki problem z tym ssaniem w żołądku i od tego było mi strasznie niedobrze i mega mdłości ale już przeszło. -
Na trądzik polecam żel Benzacne i emulsje do mycia twarzy cetaphil, ogólnie mam cerę trądzikowa i to mi baaaardzo pomogło
Na razie tez biorę tylko kwas foliowy, w środę wizyta u gina już nie mogę się doczekać..
Gratuluję dziewczyny waszych serduszek ) -
nick nieaktualny
-
Boże ja się cieszę że już na L4 jestem
niby i tak rano się budzę ale później podsypiam w dzień bo jestem nie przytomna
a za tydzień powiadomię pracodawcę po usg
brałyście męża /partnera na pierwsze usg?
Zgredka mnie też dzisiaj coś kręciło w żołądku zaraz po przebudzeniu -
nick nieaktualny