Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to od wczoraj te mdlosci mam co chwile.... chwile przejdzie i zaraz znowu... prawie nic nie zjadlam przez to... o dziwo szarpie mnie ale nie na tyle zeby zwymiotowac... moze ze sie bronie przed tym... normalnie czuje sie jak na kacu tez wtedy zawsze mnie zoladek bolal i mdlilo - szukalam smakow roznych co by zjesc... a po jedzeniu znow bol zoladka...
-
Dziewczyny na trądzik maść cynkowa punktowo na noc. Nic z alkoholem i żadnego spirytusu bo pogorszycie sprawę! Myć twarz jakimś żelem, spłukać wodą, później tonik lub płyn micelarny i krem oraz na diody punktowo maść cynkową. Pasta do zębów jest ok ale maść cynkowa działa szybciej
Mnie dzisiaj strasznie bolą plecy no i to rzyganko rano poza tym jest ok
-
Trzymajcie kciuki bo chyba ide dzisiaj na wizyte....
wiem ze moze byc jeszcze za wczesnie ale musze sie dowiedziec czy chociaz dobrze sie zagniezdzilo... czy pojde dzis czy pojutrze to mysle ze oba terminy zblizone i w obu moze nie byc jeszcze widac serduszka ale ide -
Aniu czekamy na wieści
koniecznie daj znać czy bije już serduszko
będziemy wiedziały z Kataliną czego się spodziewać
ja się wolę nastawić że jednak go nie będzie bo jest za wcześnie i mieć piękną niespodziankęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 16:13
katalina, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki na te diody to polecam sposób jeszcze za nastoletnich czasów. Posmarować diodę Tormentiolem i zakleić plasterkiem na noc, rano już nie są takie czerwone i bolesne, no i łatwiej znikają.
Ja nie mam zachcianek, nie mam mdłości, tylko wzdęcia i bolący biust.
Za to dziś śluz z krwią, ale myślę że to od cytologi którą miałam w czwartek.
Dlatego się nie denerwuję tylko uciekam na poobiednią drzemkę hi hi -
a ja obudziłam się dziś i jednocześnie jakby rozwolnienie i chęć na rzyganie
szybko chrupnęłam skórkę od chleba jakoś przeszło
odkryłam, że jest mi niedobrze, kiedy brzuch zaczyna być pusty, a to oznacza, że muszę nonstop jeść i tak o to przytyje z 50 kg
muszę coś na to wymyślić, może będę zapychać się płynami albo jakimiś waflami ryżowymi czy coś..