Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie okazali sie ze to co mialam na wkładce to jakaś infekcja grzybicza, podobno częste i popularne w ciąży
dostalam czopki pimafucin na 3 dni
do kontroli 16.09 wtedy usg i dostanę L4 i zaświadczenie
a na razie leżeć odpoczywać i się nie martwićEwelcia lubi tę wiadomość
-
Część dziewczyny. Ja dziś zupełnie bez apetytu. Rano cofnęło mnie jak otworzyłam lodówkę, a w nocy znowu bóle jak na @. Co godzina wizyta w toalecie, bo.parcie na pęcherz masakryczne... Kolejna noc nieprzespana. Najgorsze, że te bóle brzucha meczą mnie prawie ciągle w nocy, w dzień sporadycznie. Czy wy też tak macie? Cycki to mnie tak bolą, że podobnie jak wy już nawet nie kładę się na brzuch...
Gosia super, że już po wizycie i wszystko ok:-)
Dorota nie myśl o tej jelitówce, wcale nie musiałAś się nią zarazićWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 12:29
-
cześć witam się po wyjeżdzie i z miską frytek
kochane mnie brzuch też pobolewa i jeden cycek mocniej jak zakwas a jak leże na brzuchu to czuję jakbym na kamieniach leżałaalma lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
kochana najlepiej szukać lekarza, który pracuje w szpitalu zawsze jak coś się dzieje to Cie bierze na oddział i masz spokojną głowę
Mogę Ci polecić dr Huberta Wójtowicza, przymuję na Popularniej w Warszawie( niedaleko Marko i Praktikera na Al. Jeorozlimskich)katalina lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ewelcia, Ty po prostu należysz do tych kobiet, które bardzo dobrze znoszą ciążę i się z tego ciesz! To, że Cię cycki nie bolą to wcale nic złego nie znaczy, bo albo zaczną Cię boleć w późniejszym czasie albo po prostu w ogóle nie będzie to miało na ciebie wpływu. Rika chyba też pisała, że w poprzedniej ciązy w ogóle piersi jej nie bolały, więc się nie przejmuj.
Katalina moja mama też miała mocne bóle piersi ze mną i z moim bratem. Dziewczyny a czy zdarzają wam się mroczki przed oczami? Bo ja maiłam wczoraj i dzisiaj... Nie wiem czy to z powodu niskiego ciśnienia, czy co...Ewelcia lubi tę wiadomość
-
kochana bierze całe 100zł za wizytę a na Solcu nigdy nie byłam ale jak masz swojego lekarza tam to opiekę masz super wiem, bo moja gin pracuje w szpitalu i jak dwa razy leżałam u niej to była cały czas ze mnąLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
a ktoras mi powie - od pczatku ciazy obsyfiło mnie - a teraz to juz prawie sobie nie umiem poradzic z tradzikiem:/ czy to normalne? nigdy nie mialam az takiego tradziku... co wylecze pryszcza to drugi sie robi... masakra.... zamiast lepiej to wygladam gorzej... myslicie ze to minie?? ;(
i jeszcze jedno - zwykle uzywalam kremu do depilacji - myslicie ze moge go uzywac nadal? czy lepiej isc tak "naturalnie" do gina??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 13:04
-
nick nieaktualny
-
AnnaMaria ja bym nie używała kremu do depilacji. W jego składzie znajduje się wiele silnie działających składników, raczej niekoniecznie zdrowych dla maleństwa. Może spróbuj zwykłą golarką? A tak w ogóle to najzdrowiej dla nas jest takie a'la naturalnie. Ile razy się od ginów nasłuchałam, że kobiety nie powinny depilować miejsc intymnych, bo niszczą swoją naturalną barierę ochronną, podrażniają wrażliwą skórę itp.
A co do pryszczy to mnie wywaliło głównie na szyi, ale mam też dość duże diody nawet na wargach sromowych. To kwsetia burzy hormownów, więc się nie przejmuj. Aha, ja stosuję do ich zasuszania tylko spirytus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 13:09