Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alma
ja mam plyn micelarny - chcialam bez alkoholu - zawsze pomagalo... ale teraz widze ze musze jednak tez spirytem je wziac ... bo inaczej nie da sie... ja mam pryszcze tylko i wylacznie na twarzy - maz mowi ze przesadzam i nie jest zle ale ja je widze.... ostatnio to takie bolace sie robia...
to tak jak mowisz pojde naturalnie... odkad sie dowiedzialam o ciazy to wlasnie w ogole nie depilowalam niczym... a golarka to juz na pewno nie bo po niej robia mi sie krostki i nie fajnie to wyglada...
z pryszczami to najgorzej jest tak ze jak ide do pracy czy gdziekolwiek to niestety probuje je jakos zatuszowac i wtedy jest odwrotny efekt bo po tym zatsuszowaniu wlasnie zauwazylam ze robia sie kolejne... musialabym w ogole sie nie malowac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 13:15
-
mi też sporo pryszczy wyskoczyło, niestety głównie na twarzy i plecy ogólnie wyglądam źle, oczy mam też cały czas podkrążone, choć śpię baaardzo dużo.
ja też mam mroczki przed oczami i zawroty głowy. -
Magic wrote:Podobno jak się spodxiewa dziewczynki to kobieta gorzej wygląda
Jagódka a ty jesteś niskociśnieniowcem może? Bo ja mam niskie ciśnienie, wczoraj miałam 100/50 i się zastanawiam, czy te mroczki nie od tego... -
Alma tak ja zazwyczaj mam niskie ciśnienie, a mroczki mam najczęściej jak wstaję, albo długo stoję; wcześniej też tak miałam, ale teraz mi się to znacznie nasiliło. To chyba też jeden z objawów ciążowych - zawroty głowy, więc nie martwię się tym.
-
A mi się od godziny 12 polepszyło Nie mam mdłości i zgagi. Cóż za radość Aż mieszkanie ogarnęłam, byłam rano na spacerze i ledwo go przeżyłam, ale banany które kupiłam mi pomogły. Po drodze zajrzałam do księgarni. Są tam mega obniżki. Kupiłam 3 książeczki dla maluchów za 10,90. Naprawdę super i ładnie ilustrowane. Psuje mi się za to suszarka na której wieszam pranie i chyba będę musiała pojechać do Ikei kupić nową.
-
hej dziewczyny, ja też mam pryszcze, a nigdy wczesniej nie miałam. także też prosze o sposób na walkę z nimi.
ja dzisiaj byłam u fryzjera, obciełam zniszczone końcówki i ogólnie odświezyłam fryzure, i juz inaczej się człowiek czuje nawet z tymi pryszczami . potem poszłam sobie do restauracji na wymarzone rolsy ze szpinakiem, które chodziły za mną 2 tyg. także dzień narazie bardzo miły
teraz gonię na spacerek z moim brzdącem, bo pogoda jest wymarzona.
pozdrawiam wszystkie i miłego dnia -
Mnie też wysypało od samego początku Wizytę mam za trzy dni, mdłości dzisiaj póki co jakby lżejsze, ale nie mówię hop, bo to tak falami napływa. Spać mogę non stop Ale się wczoraj przeraziłam, zobaczyłam na papierze smużki krwi, ale po gruntownym przebadaniu wyszło, że musiałam coś podrażnić, bo w szyjce czyściutko. W ogóle chyba muszę tę luteinę wymienić na podjęzykową, bo ten aplikator to upierdliwa i podrażniająca rzecz...
-
Ja też mam trądzik. wcześniej też mi się pojawiał ale tylko przed @ a teraz to horror. Bolące wstrętne diody. Ja mam na nie sposób dziwny może trochę ale zawsze coś pomoże i trochę wysuszy- ja na noc po kąpieli delikatnie nie grubą warstwą smaruje pastą do zębów. tak przez 2 dni i dioda nie rośnie i przestaje boleć.No i zaczyna mnie też wysypywać na klatce piersiowej. Hormonki szaleją .